Inlägg från: sun moon |Visa alla inlägg
  • sun moon

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    Jag gick ur kyrkan för några år sedan men tog beslutet idag att gå med igen.. har tänkt på detta länge länge och varför jag tog beslutet är mest för att vår församling får betala för att vi gifter oss i en annan kyrka. 


    Jag tror inte att jag tror på någon gud.. men vill gifta mig i en speciell kyrka för att den betyder mycket för mig.. kanske lite märkligt  

  • sun moon

    Fenixx: Har du bilder? Jag är Sagan om ringen fan och bara älskar dessa kläder  


    Vi var hos vår vimsiga präst i e.m. Han känner ju min BM och hans familj sedan tidigare så det kändes som att han mest frågade ut mig :S Ställde frågor och sedan när man skulle svara så lyssnade han inte riktigt.. men men.. 


    Han frågade också varför jag skildes.. precis som man kan berätta varför på en kort tid :S och sedan känns det inte som något han har med att göra egentligen... jaja.. förstår inte meningen i att rota i det förflutna. Han tog upp detta med barn också och vi har bestämt och min BM visste om innan vi blev kära i varandra att jag inte ville ha fler barn för jag skulle inte klara av det psykiskt och fysiskt och det kändes att jag blev anklagad för att jag inte vill ge min BM barn.. herregud vi är 37 och 44år.. visst kan man skaffa barn i den åldern med så vanligt är det inte.. 


    Behövde bara skriva av mig lite  

  • sun moon

    Fenixx: Usch så jobbigt..


    FramtidafruS: Ganska skönt när allt är över?


     


    Själv är jag orolig över vädret.. snälla snälla låt det vara hyffsat 4/9..


    Funderar fortfarande på att skriva till vår präst.. orolig att han ska dra upp något gammalt under vigseln.. som gör att jag och barnen mår dåligt.. 

  • sun moon

    Klockabol: Stackars dig.. hoppas att det hinner att bli bättre till 4/9

  • sun moon

    Lara C: Jag ska ha pärlhalsband + ett till med tillhörande armband + pärlörhängen.. finns bild i galleriet.  

  • sun moon
    Fenixx skrev 2010-08-26 07:55:47 följande:
    en-siffrigt tjejer!!! 9 dagar kvar!!! helt otroligt.
    Ojojoj  
  • sun moon

    Jag skrev några rader till vår präst nu. Jag skulle iaf berätta att vaktmästaren har vigselbevisen.. och vad texten till "from this moment on" handlar om.. 


    Behöver verkligen få bort det ur mitt huvud.. sover dåligt gör jag också.. vet inte om det beror på enbart prästen eller annat.. 

  • sun moon

    Det känns som att vi är ganska klara med allt inför bröllopet, bara smådetalger kvar som "hur ska solisten komma till och från kyrkan" Dubbelkolla så att allt stämmer = me/kontrollfreak inköp av godis/chips och lite mer alkofri dricka.. Även ta en sista koll på vår spotifymusik.


    Idag ska jag på ansiktsbehandling och finputs av ögonbryn och färga ögonfransarna.. lite nervös över att hon ska noppa för mycket.. vänster var smalare än höger förra gången :/ men men.. 


     


    8 dagar kvar.. hjälp.. har 3 nätter att jobba nu och efter dessa tre så är jag ledig över bröllopet och bröllopsresan


    Jag pendlar mellan lugn - skitnervös och det kan gå fort.. värre än min sons humörsvängningar (12½år)  

  • sun moon

    Åhh.. glömt bort valsträningen.. får bli nästa vecka  


    Jag har nu varit på ansiktsbehandling och satans vad det gjorde ont att rensa pormaskar :S :S 


    Jag hittade en butik på nätet så jag har beställt slipsar, näsduk och slipsnål till barnen. Egentligen skulle de låna slips av min BM men jag kände att det skulle vara kul för dom att ha egna. mellanblå till stora killen och silver till lillkillen.

  • sun moon

    Klockabol: Håll i ringarna!! och jag hoppas hoppas att din fot blir bra till på lördag.. eller hyffsat bra iaf  

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2