Inlägg från: sun moon |Visa alla inlägg
  • sun moon

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    Det gick bra med datorn.. cpu fläkten var lös och datorn försökte starta sig från fel hårddisk. Jag ska hämta den i morgon Kostade bara 330kr  


    Vi har varit på ikea och köpt det sista.. även en sväng på rusta och panduro för sista inköpen. Jag har även beställt örhängen från saga of sweden.. hoppas de är fina. Lägger in en bild i galleriet. 

  • sun moon
    Toffi skrev 2010-08-16 21:22:28 följande:
    .Prata med vigselförättaren(borgerlig vigsel) och han sa att han skulle komma ca 15 min föra vigseln, blir inte så mycket förövning då men det blir nog bra ändå.... eller...
    Jag tror inte att vi ska träffa vår präst innan det är dax att gå in i kyrkan.. ska kolla upp detta vid sista samtalet. Vi vill ju inte att någon ska se oss innan vi ska gå in.
  • sun moon

    Jag tycker att jag har allt under kontroll.. önskar bara att min BM vill säga ok till vigsel/festhäftena så vi kan skriva ut de och lägga undan dom Jag tycker att det är så skönt att få allt klart. Annars är det bara lite telefonsamtal som ska ringas (inget akut), solisten ska köras till kyrkan så han får provsjunga.. sista inköp av chips/godis/läsk men det är inte heller akut. 


    Min klänning sitter också ok men jag får INTE gå upp i vikt :P gärna ner 1 kg.. jag har börjat jobba nu i natt och innan ville jag alltid ha lite godis men det är ajabaja minsann.  

  • sun moon

    fick ett trevligt samtal av min mor idag och hon och hennes sambo hade bestämt sig för att betala maten på vårt bröllop. Helt chockad.. det trodde jag aldrig. vi är ju 37 och 44år och har i många år haft egen ekonomi.. dock inte så bra ekonomi men iaf. Sitglad över detta är jag.  

  • sun moon
    FramtidaFruSandberg skrev 2010-08-19 21:00:12 följande:
    Vi har bestämt oss för vilken låt vi ska dansa vår första dans till och vilken version. Det blir en instrumental version av Annies song. Åh, jag tycker det ska bli så kul!
    Vi ska också dansa vår första dans till denna.. men med sång Vi får väll se när vi får tid att öva Min BM är förkyld + går på penicillin pga en infekt i benet :S
  • sun moon

    Nu skriver vi ut vårt festhäfte Äntligen är det granskat och godkänt av oss båda. Nu får vi bara hoppas att färgen i skrivaren räcker.


    Annars har vi inte så mycket kvar att göra.. jag har säkert glömt något.. lite inköp av chips/godis men det vill vi vänta lite med.. känns skönt men samtidigt nervöst att vara så nära bröllopet nu.  

  • sun moon

    Dadadaaaa.. Nu är fest och vigselhäftena klara Bilder finns i galleriet om någon är nyfiken.


     

  • sun moon

    Idag ska vi träffa vår präst igen.. vi hade glömt bort det så det var tur att jag skickade vårt vigselhäfte till honom för att han skulle godkänna det :P 


    Shit känns att det närmar sig.. 

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2