Inlägg från: sun moon |Visa alla inlägg
  • sun moon

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    I vår lokal finns en ovanvåning och där ska vi ta med tv (inbyggd dvd) och vårt wii så vill de yngre gå iväg och göra annat så kan de göra det. Mina barn är 13 och 16 och jag ska ha någon som hämtar de när de börjar tycka det är tråkigt. 

  • sun moon

    Min lillasyster svarar inte på mitt sms så jag ringde vår mor och förhörde mig om hon visste något.. och tydligen är det så att hon inte har råd att gå på vårt bröllop. Känns trist att de prioriterar något annat före vårt bröllop.. men men.. känns ju inte som att min släkt tycker att bröllopet är så viktigt för dom  


    Jag har fortfarande en känsla att de tyckte mer om min ex man än om mig.. samtidigt som att jag är irriterad så känner jag att jag orkar inte bry mig. 

  • sun moon

    Fick ett MMS från mina barns pappa när barnen (12 o 15) hade sina nya kostymer på sig. Vi passade på att be han få dessa uppsydda i Thailand när de endå var där på semester nu. De såg ut att bli riktigt fina.  


    Jag ska idag fixa de ljusblåa tvålhjärtan som jag ska göra och lägga i askarna. Jag har aldrig gjort tvål innan så det ska bli spännande. Kom en bit på festhäftet också igår.

  • sun moon

    jag är helstressad idag.. känner att det bara är för mycket nu :P Håller på att slänga ut skrivaren alt. sätta den på golvet och hoppa på den.  


    jag bara känner att jag har glömt något.. kanske borde jag skriva en lista på vad som ska göras så man kan beta av en sak i taget.. 

  • sun moon

    men det är lite märkligt, igår kände jag att jag hade full koll, idag är det bara koas i huvudet

  • sun moon

    Jag var nere hos vår florist och lagt den slutliga beställningen på min bukett, tärnans och på marskalk och min älsklings corsage. Bra att ha det avbockat


    Men en ny fråga dök upp, ska man ha bröd och sallad till buffén? Vi ska ha två sorters kallskuret, exotisk med fläskfilé, kalkonbröst och pastrami och en grillbricka med kycklinklubbor, fläskfilé och rostbiff. Dessa kostar 80kr/port. inkl potatisgratäng. Vill man ha sallad så kostar det +10kr och vill man ha bröd och smör kostar detta också +10kr


    Jag är osäker på vad vi ska ha, min BM tycker nog att vi ska ha båda och min tärna tycker att det räcker med bröd och det kan man köpa själva i affären 10+ blir 600kr. 


    Vad tycker ni att vi ska göra? 

  • sun moon

    I lördags fick vi vår möhippa/svensexa. Jag tycker att det är kul att de gjorde något för mig iaf. Väldigt glad över att jag har valt "rätt" tärna. Min BM´s syster.  


    Idag ska jag lämna in våra förlovningsringar för putsning.. blir lite jobbigt att vara utan dom så länge sen.. 


    Annars så är vi inte färdiga med festhäftet och det känns som att det kommer att dröja :P Igår pajjade datorn, där vi har bröllopsgrejjorna och när den var fixad så ville inte skrivaren fungera så vi ska köpa en ny. Kändes verkligen som att allt ville krångla för oss igår.  

  • sun moon

    Nu har vi köpt ny skrivare och jag ska idag försöka få ut vigselhäftet iaf. Innehållet i festhäftet är inte färdigt ännu. Det visade sig att min BM hade en massa idéer så han får ta tag i det istället


    På torsdag är det först frissan och sedan underklädersinköp Ska bli kul att få det gjort också. Usch vad tiden går fort nu.. Hjälp

  • sun moon

    Våra förlovningsringar är också inlämnade.. känns så tomt Ska ni använda de innan bröllopet? Eller tror ni att de blir fort repiga?

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2