Inlägg från: sun moon |Visa alla inlägg
  • sun moon

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    Nu var du snabbare än mig men jag har bett BT att radera min tråd


    FramtidaFruSandberg: Så irriterande, ibland känns det som att man inte kan lite på internetsidor. Vi ber om OSA till vårt hemnummer eller e-post. 


    För oss händer det saker, hindersprövningen och vigselblanketten har kommit och jag lyckades få iväg dessa papper till vår präst innan kl 18.00. Vi har också idag bokat tid i mötet med vår fotograf om två veckor. Ska bli spännande. Känns som att allt löser sig efterhand. Nu pratas det mkt tårta, funderas hit och dit. 


    Vi ska ha buffé på vårt bröllop som det frågades om i vår förra tråd. Int ebara vanlig kalkonbröst och rostbiff utan funderar på att även ha kycklinglår eller nåt likn som barn gillar. Även mycket sallad och potatisgratäng. 


    Vi har ännu inte löst toastmaster frågan, vår toastmaster (sambos svåger) gick bort för ca 1 månad sedan.. Min sambo har inte heller tagit kontakt med sin bestman och bestämt kläder. Blir väll av.. någongång..


     



  • sun moon

    Inbjudningarna är nu skickade Min BM har ringt sin bestman och pratat kläder och det verkar ok att de delar på kostnaden så att han kan hyra samma kläder som min BM ska ha. Ev ska han vara vår toastmaster också. 


    Jag har även lagt upp inbjudningskorten i galleriet men jag vet inte om de syns.. hur ska man göra så att de syns?? 

  • sun moon
    FramtidaFruSandberg skrev 2010-06-18 23:24:34 följande:
    Sun moon: Jättefina inbjudningar. De var härligt personliga men samtidigt stilrena (en kombination som är svårt att få till)
    Tack Kuverten är ljusblå.. de ser nästan vita ut i galleriet. Alla har fått olika nallar och dessa nallar ska finnas bredvid deras namn på bordsplaceringarna också.
  • sun moon

    Jag tittade och tyckte väll att den var ok för att vara ett princessbröllop, de brukar ju ha enkla klänningar. 


    Idag har våra inbjudningar kommit fram. Svärmor och en vän har ringt och tackat ja Så alla andra borde också ha fått sina. Spännande. 


    Vi har också varit och köpt min slöja och tiara idag. De händer saker varje dag nu tycker jag. Kul. 


    Hur går det för er andra? 

  • sun moon

    Jag har sovit såååå uselt idag.. Jag jobbar natt och vaknade kl 10, 12, 14 och kl 15 gav jag upp.. gick och vilade en stund på kvällen men kunde inte sova och efter ca 1 timme ringde min sambos syster och sedan var det helt kört. Usch vad det kommer att bli jobbigt i natt.. tur jag har datorn med mig.. Bara en massa bröllopstankar som far rundor i huvudet hela tiden..


    Jag har iaf fått tag i hon som ska hjälpa oss i köket på festen och hon kunde 4 sept. Ännu en sak att bocka av i listan som vi inte har  

  • sun moon

    Vi ska nog ta en trip till London precis efteråt, några dagar bara. Jag har aldrig varit i London så det ska bli roligt. 

  • sun moon

    psalm 21 och 84 har vi valt.. tror det var 84 :P Vi tycker att psalmer är svårt men tyckte dessa var ok. Vi ska också ha solosång och det är lika svårt att välja.. tror vi ska ha "from this moment" som första låt direkt efter ingångslåten men sedan är vi osäkra på vilken som blir solosång två. 

  • sun moon

    Idag ska vi träffa fotografen som ska ta foto på vårt bröllop. Ska bli roligt. Vi har valt en hobbyfotograf som ska vara med oss från frissan till kyrktrappan efter vigseln.


    Vi vill gärna ha lite annorlunda bilder på oss för vi tycker att vanliga foton i studio är lite tråkiga. 

  • sun moon

    Idag har det hänt mycket, vi har beställt bröllopstårtan, pratat med solisten och bestämt möte även bestämt tid för provuppsättningen - sminkning. Vi har även försökt ringa den kantor som spelar 4/9 men har inte fått tag på henne.


     


    Hur går det för er andra?

  • sun moon

    Drömde förra natten att vi skulle gifta oss och vi hade inte hunnit planera klart allt.. vi hade inget vigselprogram, inga blommor.. alla bara yrade omkring och mitt hår var bara en lös fläta :P Helt galen dröm.. är nog innerst inne lite stressad..

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2