• glaca

    21 augusti 2010

    Jag vet att jag inte är ensam...
    Jag vet att det kommer fler.

    Ska vi "hänga" här tillsammans? 

  • Svar på tråden 21 augusti 2010
  • cire

    Funderar över detta med underkjol. Känns som om det är en djungel. Nån mer som har klännng med släp? Ska ni i såfall ha underkjol med släp? Vad betalar ni för den? Hur många rinaar mm tänker ni välja? Åhh vad detta är svårt!

  • Varmiz

    Cire: Jag har inte tänkt ha någon alls men min klänning kräver inte någon vidd och släpet är kort då vi ju vigs utomhus.

    Jag har idag äntligen köpt klänning till dottern och sambon har hämtat sina och delar av sonens kläder från posten. Så skönt att ha det oxå på plats. Behöver en vit skjorta och ett par mörka kostym (gärna smal modell och kritstäcksrandiga) till sonen nu.
    Ska man ha krage med slag lr ståkrage till kravatt på en lite pojke?

    Igår inhandlades örhängen och underkläder till secretbox fotografering. 


  • Brud73

    Idag blev jag klar med både festhäfte och sånghäfte, imorgon ska de tryckas upp. Skönt att kunna stryka det från listan också. Är även klar med ljuslyckorna som ska stå på borden och en gästbok. Det jag har kvar att pyssla med är att fortsätta byta omslag på engångskamrorna och servettringarna.

    Hoppas nu att prästen och kantorn hör av sig snart,,vore skönt att prata och planera lite med dom också tycker jag.

    Hur går det för er andra???

  • gruyerienne

    Känns som det finns hur mycket som helst kvar att göra, men jag tror aldrig att jag kommer bli helt nöjd och klar. 


    Väntar på att syrran ska hjälpa mig med design av festhäftena, hon har jobbat som redaktör på tidning och jag har noll koll på indesign och sånt. Funderar lite på hur jag ska sätta ihop dom, läste nånstans att man kan sy ihop dom på maskin, är det nån som har provat det?


    Måste man ha ett festhäfte per person? Blir så mycket att skriv ut och dyrt också!?


    Det mesta av vår dekoration, så som dukar, servetter, ljus och allt måste sånt köpas dagarna innan bröllopet när vi är på plats i Schweiz, så det känns lite stressigt att inte kunna fixa allt nu, man vill ju inte stressa för mycket dagarna innan. 


    Längtar tills planerandet är över och det äntligen är dags!

  • Varmiz

    Ska spendera kvällen med sambon efter vi haft en konstig vecka med storgräl i söndags natt men men planerna fortskrider och jag blev i eftermiddag uppringd av tjejen som håller i min möhippa.
    Jag ska själv packa 1 set kläder som är fina (för dagen) 1 set fina kläder för kvällen, 1 HIF-tröja, ska komma till knutan kl xx osminkad och med uppsatt hår. Jag blir altså inte kidnappad på något set utan ska själv ta mig dit i tid, känns lite konstigt. Trodde att en möhippa börjar med frukost vid kidnappningen hemmavid alt en bokad tid i annat syfte som sedan visar sig bli en kidnappning. Jag visste dock det skulle bli i morgon (röknat ut det själv) men ändå.


  • Bride in leather
    gruyerienne skrev 2010-07-29 08:20:51 följande:
    Känns som det finns hur mycket som helst kvar att göra, men jag tror aldrig att jag kommer bli helt nöjd och klar.  Väntar på att syrran ska hjälpa mig med design av festhäftena, hon har jobbat som redaktör på tidning och jag har noll koll på indesign och sånt. Funderar lite på hur jag ska sätta ihop dom, läste nånstans att man kan sy ihop dom på maskin, är det nån som har provat det? Måste man ha ett festhäfte per person? Blir så mycket att skriv ut och dyrt också!? Det mesta av vår dekoration, så som dukar, servetter, ljus och allt måste sånt köpas dagarna innan bröllopet när vi är på plats i Schweiz, så det känns lite stressigt att inte kunna fixa allt nu, man vill ju inte stressa för mycket dagarna innan.  Längtar tills planerandet är över och det äntligen är dags!
    Jag tycker att man ska ha ett festhäfte per person.
  • Askungen2010

    Ett festhäfte per person är ett minimum om du frågar mig!

    Vad räknar ni slutsumman på erat bröllop till?

  • gruyerienne
    Askungen2010 skrev 2010-07-30 21:15:50 följande:
    Ett festhäfte per person är ett minimum om du frågar mig! Vad räknar ni slutsumman på erat bröllop till?
    Verkar som man ska ha ett häfte per person, får se om vi har tid/råd med det. Hade hoppat att det skulle räcka med 1/par. Tänkte ju skriva ut dom på våran egen skrivare men vet inte om vi har bläck så det räcker, det är ju så dyrt! Vi har även olika festhäften på oilka språk, å sen är det ju vigselprogram också...

    Vi har inte speciellt stor budget, jag är fortfarande student och min m2b tjänar inte så bra. Hoppas att klara oss runt 30 000 för 50 pers. 

  • annnat

    Blev hippad i går och fick en superdag med mina vänner..


    Vi skall också ha ett festprogram per person

  • anoli

    Även jag blev hippad igår, superskoj och överraskande!

    Vi har ett festhäfte per person.. inte riktigt kommit fram till hur vi gör med småbarnen, men dock inte ett vigselprogram per person. Tänkte trycka upp 50 st och vi har 77 gäster..

Svar på tråden 21 augusti 2010