• Bridetobe2011

    Juni 2011

    Finns det en tråd med Juni brudar??

    annars finns det en nu {#lang_emotions_tongue_out}

    vårt bröllop in finner sej på pingst nästa år alltså den 11 juni!

    vilket datum har ni?

    Kopiera och lägg in!

    Bridetobe2011 /11 juni 2011

  • Svar på tråden Juni 2011
  • Trohet

    Vi gifter oss den 24 juni, midsommarafton. Har bokat kyrka och festlokal. Präst vet vi inte än. Har fixat save-the-date kort, inbjudningskort och vigselprogram Har prel bestämt all musik kyrkan och bokat pianist och solist. Letar som en galning efter en klänning, men ring, hår och bukett vet jag.

  • las vegas bruden

    Hej på er!! Vi ska gifta oss i juni nästa år. =) Dock vet vi inte datumet än eftersom vi inte vet vilken dag vi kommer till Las Vegas där vigseln ska äga rum. På Valley of fire närmare bestämt.


    31 maj ska vi åka till Chicago där vi påbröjar vår mc-resa genom USA, detta blir själva bröllopsresan. Vi gör allt i lite fel ordning då vi gifter oss i slutet av resan. Vi blir borta fram till 17:e juni så jag gissar på att vi säger ja runt 15:e.


    Jag har redan beställt min klänning från Shopindream i Kina och är mycket nöjd! Dock ska jag ändra lite småsaker men det är ganska lätt fixat. Mina nya ringar är också beställda!! Haha! Jag vet vad jag vill ha när jag ser det, så efter många timmar framför jamesallen.com fann jag min drömdiamant och "byggde" ihop min egna ring, det blev även en alliansring till. Bilder på dem finns i mitt galleri.


    Min nuvarande förlovningsring som är i rött guld hade jag tänkt rama in tillsammans med mannen och mig, tror det blir bra. Roligare så än att smälta ner den. =)


  • Denka

    Blir troligtvis juni för oss också, om vi lyckas trixa till ett datum där ingen nära släkting fyller jämt och så, två som blir 60, varav en är min far. 


    Men just nu känns det mest troligt att det blir 18 Juni.


    Det enda som är klart för oss är att vi vet vilken lokal vi vill vara i, och en preleminär gästlista. Vi vet också att vi vill fixa med maten själva, och vem vi vill tillfråga om bröllopstårta. :)

  • jag ska stå brud

    gifter oss också 11 juni nästa år.

    kyrka, festlokal och save-the-date korten/magneterna är skrivna.. när ska man lägga på dessa?

  • Mrir

    Vi tänker posta inbjudningar i december eftersom vårt datum är torsdagen i kr.him-helgen som är en helg då det händer mycket.Dessutom är det smidigt att skicka samtidigt som julkorten. 

  • Puttekulan

    Vi gifter oss den 18/6 2011.


    Det vi hittills hunnit med är att boka kyrka,festlokal och gästboende, kollat med catering, funderat på hur inbjudningskort skall se ut, Kommit fram till att vi skall ha cupcakes i stället för tårta, bestämt vilket färgtea vi vill ha, funderat en del på dukning och dekorering.


     


    Fortsätter att fylla på listan som Ts påbörjade, har jag gjort något fel får ni gärna göra ändringar.


     


    2/6    Mrir


    4/6    Rati


    11/6  Jag ska stå brud


    11/6  SposaRoma


    18/6  puttekulan


    24/6  Trohet


             Denka


            Las vegas bruden


            Sebastiána


            Villabona Djuric

  • jag ska stå brud

    men om vi skickar save-the-date korten redan nu och inbjudningarna i januari.. eller vad säger ni?

    vill verkligen inte att det ska hända något annat i våran vännkrets den 11 juni nästa år..

  • Denka

    2/6    Mrir


    4/6    Rati


    11/6  Jag ska stå brud


    11/6  SposaRoma


    18/6  puttekulan


    24/6  Trohet


    18/6  Denka


            Las vegas bruden


            Sebastiána


            Villabona Djuric

  • Thulan85

    Åh vad kul med en junitråd! Vi ska gifta oss 11 juni 2011 om allt går som planerat.

    Jag har varit inne i en riktig planeringsperiod nu sista månaden, bara att hoppas att den håller i sig. Vi har bokat festlokal (Julita gård) och boende för alla gäster och håller på att boka kyrkan men inte fått tag i dem. Har också preliminärbokat en fotograf men vi ska kolla upp ett altarnativ till innnan vi bestämmer oss.
    Har skickat iväg några mail till en cateringfirma och transportförtag (häst och vagn) men ännu inte fått något svar så jag får väl ta och ringa dem i veckan. Vill ha så mycket som möjligt bokat och klart så att man inte står där sen och alla är uppbokade. Har även hittat några fina inbjudningskort på Calligraphen men har två favoriter som vi väljer mellan.

    Har ni hittat någon klänning än? 

  • Puttekulan

    Thulan85: Kul med fler i junitråden, misstänker att det kan bli en hel del då det verkar vara många som väljer just ert datum 20110611. Själv hade jag gärna haft det datumet men eftersom mannen inte jubla över det datumet blev det lite senare i stället.


    Ni verkar ha hunnit med en hel del i planerandet, spännande! Caligraphen har många finfina kort så det blir säkert jättefint vilket ni än väljer.


    Klänningar har jag hittat i massor (på nätet i och för sig men i alla fall). Jag vet vilken typ av klänning jag tycker är fina men man måste nog prova för att verkligen hitta rätt klänning. Prova klänningar har jag dock inte börjat göra ännu. Hur går det för dig med klänningsletandet då?


     

Svar på tråden Juni 2011