Inlägg från: Puttekulan |Visa alla inlägg
  • Puttekulan

    Juni 2011

    Vi gifter oss den 18/6 2011.


    Det vi hittills hunnit med är att boka kyrka,festlokal och gästboende, kollat med catering, funderat på hur inbjudningskort skall se ut, Kommit fram till att vi skall ha cupcakes i stället för tårta, bestämt vilket färgtea vi vill ha, funderat en del på dukning och dekorering.


     


    Fortsätter att fylla på listan som Ts påbörjade, har jag gjort något fel får ni gärna göra ändringar.


     


    2/6    Mrir


    4/6    Rati


    11/6  Jag ska stå brud


    11/6  SposaRoma


    18/6  puttekulan


    24/6  Trohet


             Denka


            Las vegas bruden


            Sebastiána


            Villabona Djuric

  • Puttekulan

    Thulan85: Kul med fler i junitråden, misstänker att det kan bli en hel del då det verkar vara många som väljer just ert datum 20110611. Själv hade jag gärna haft det datumet men eftersom mannen inte jubla över det datumet blev det lite senare i stället.


    Ni verkar ha hunnit med en hel del i planerandet, spännande! Caligraphen har många finfina kort så det blir säkert jättefint vilket ni än väljer.


    Klänningar har jag hittat i massor (på nätet i och för sig men i alla fall). Jag vet vilken typ av klänning jag tycker är fina men man måste nog prova för att verkligen hitta rätt klänning. Prova klänningar har jag dock inte börjat göra ännu. Hur går det för dig med klänningsletandet då?


     

  • Puttekulan

    Thulan85: Jag har också konstaterat att Lillyklänningar är fina. Jag tycker att axelbandslösa klänningar är superfina, men tror tyvärr inte att jag passar i en sån : ( Vilken klänning är det du funderat på?


    Vad det gäller vigseltid skulle jag nog välja 14.00 (tror att det var den tiden vi valt). 12.00 blir kanske lite väl tidigt om man skall hinna med allt utan att behöva stressa ihjäl sig inbillar jag mig i alla fall.

Svar på tråden Juni 2011