Inlägg från: las vegas bruden |Visa alla inlägg
  • las vegas bruden

    Juni 2011

    Hej på er!! Vi ska gifta oss i juni nästa år. =) Dock vet vi inte datumet än eftersom vi inte vet vilken dag vi kommer till Las Vegas där vigseln ska äga rum. På Valley of fire närmare bestämt.


    31 maj ska vi åka till Chicago där vi påbröjar vår mc-resa genom USA, detta blir själva bröllopsresan. Vi gör allt i lite fel ordning då vi gifter oss i slutet av resan. Vi blir borta fram till 17:e juni så jag gissar på att vi säger ja runt 15:e.


    Jag har redan beställt min klänning från Shopindream i Kina och är mycket nöjd! Dock ska jag ändra lite småsaker men det är ganska lätt fixat. Mina nya ringar är också beställda!! Haha! Jag vet vad jag vill ha när jag ser det, så efter många timmar framför jamesallen.com fann jag min drömdiamant och "byggde" ihop min egna ring, det blev även en alliansring till. Bilder på dem finns i mitt galleri.


    Min nuvarande förlovningsring som är i rött guld hade jag tänkt rama in tillsammans med mannen och mig, tror det blir bra. Roligare så än att smälta ner den. =)


  • las vegas bruden

    Jag beställde min klänning från Shopindream.com i Kina och är jättenöjd! Eller aaah, några småsaker har/kommer jag att ändra men i det stora hela var klänningnen perfekt och satt som en smäck!


Svar på tråden Juni 2011