Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Och vilken spillevink hon har blivit denna lilla bustjej. Igår satt jag och fika på stan med några mammor. Alla andra barn sov eller satt "ordentligt" hos sina föräldrar. Denna tjej körde ner huvudet mellan sina fötter ner till mina knän. Där låg hon med dubbelvikt med rumpan i vädret och skrattade.

  • lanovia 08

     


    Hvidbrud skrev 2010-05-20 21:56:41 följande:
    Kackel, guldägg, fulla tuppar och liggsjuka...

  • lanovia 08

    Nejnejnej!!! Stopp och belägg mig får man verkligen inte kalla tant!
    Jag har ju inte ens fyllt 30 än, har lååångt dit!

    *räknar på fingrarna* 

    nästan hela 6 månader!!!!!

     

  • lanovia 08

    Fru Sy man kan inte hålla koll på allt jämt. Det är Fru E, Ninnis och Blommis som fått ta den vägen också. Jag glömmer ingen eller???

  • lanovia 08

    Blommis det är inte ens någon sport att ge en mamma dåligt samvete. Ett felaktigt ord så kan man få denna varelse att gråta i flera timmar.

    Men det behöver inte vi ha för vi är alla den PERFEKTA mamman till VÅRAT eget barn.
    Spelar ingen roll hur många barn en annan har själv känner man sitt barn bäst.

  • lanovia 08

    Och det där med att känna sitt barn bäst kan driva mig till vansinne när vi träffar våra föräldrar för ibland bara de vägrar lyssna när vi tala om för dem hur E fungerar. Allt för att de skall lära känna E och E skall få ha det bra.
    T.ex. E sover jättebra för sig själv när hon somnar själv men somnar hon i våran famn vaknar hon till 98% av fallen när man försöker lägga ner henne.
    hemma hos farmor o farfar: Båda älskar att bära runt på henne, men av någon outgrundlig anledning kan de inte hålla henne när hon somnat, är hon vaken kan de bära runt i timmar. När de här omkvällen testade lägga ner henne för TREDJE gången efter att hon somnat i deras famnar och hon vaknade omedelbart och började skrika då visste jag faktiskt inte var jag skulle göra av mig själv.
    LYSSNA kanske är en bra idé???

    Jag försöker tänka att de måste ju få testa och lära känna sitt barnbarn själva. Men när de har testat en gång och vi förklarat att det där sällan fungerar då kanske man inte behöver testa två gånger till???? 

  • lanovia 08

    Är det bara jag som tycker sådant är jobbigt??? Nu sist var det bättre, jag störde mig på det där med att lägga ifrån henne men jag mådde inte dåligt. Kanske hade även de lugnat ner sig lite.

    Fram tills nu har jag rent av mått dåligt efter att träffat dem, det går relativt bra medans vi är med dem då anstränger jag mig väl. Men efteråt är jag helt knäckt.
    Ellen tas i från min famn så fort det bara går, har hon vaknat får hon ingen tid att vakna till liv innan någon rycker och drar i henne och ingen lyssnar på vad vi försöker tala om för dem.
    Ingen annan som blir trött på sådant här?

  • lanovia 08

    Visst är det skönt att röra sig! Bra jobbat Sonja! *highfive*

    Märker också skillnad på nacke och axlar när jag tränar.

  • lanovia 08

    Jenny om det är för att kroppen behöver komma igång efter p-piller så borde det ju inte bli samma visa vid varje barn om du inte äter piller varje gång vill säga för då kanske det blir det.
    Vi har ju bestämt att jag inte skall ta några hormoner nu för att ta bort en riskfaktor till att det skall ta ett år nästa gång också.

  • lanovia 08

    Bruttan nästa gång får du väcka maken så att han tar lilla vild när hon gråter.Även om han inte vaknar själv så gör han det säkert när du väckt honom.

    Förstår att du blir irriterad på både honom och farfarn. Morr!

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...