Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Hej Daa. Hur går det med illamåendet?


    Daa skrev 2010-06-10 12:12:24 följande:
    Hejjar på dig, Lanovia. Hoppas ni kan få förståelse snart.  

     

  • lanovia 08

    Oh höll på att glömma: Bellabus Grattis!!!  9månader shit pommes vad tiden går.
    Snart är det 1 år sedan både Bellabus och Hvidis lille E kom till världen.

  • lanovia 08

     


    Fru E skrev 2010-06-10 12:21:13 följande:
    Daa-har ingen plan när jag ska köra upp utan tar så lång tid som det behövs men innan säsongen är slut iaf . Nu blir det att köra mycket hemma och öva så lektionerna blir så få som möjligt

    Har maken mckörkort?

  • lanovia 08

    Daa skönt att proverna såg bra ut. Järn får nog de flest gravida käka någon gång under graviditeten.

  • lanovia 08

    Nu ni har vi varit på student och vi har varit vänliga men bestämda. Nej ni får faktiskt inte ta E med en gång lugna er lite för hon gillar inte alltid att bli kastad till någon annans famn. Detta accepterades och gick bra. Andra problemet var att hon var jättetrött, hon somnade med dålig timing, först i vagnen när jag gick med hunden precis innan vi kom till bilen sedan vaknade hon när jag lyfte över henne. SEdan var hon i vaken i bilen länge, somnade kanske 30 min innan vi kom fram men hade behövt sova mer. Så hon var väldigt trött, problemet är att många tror att hon alltid behöver roas. Hon satt trött o lugnt i någons famn också skall någon givetvis fram och göra en grimas eller ett roligt ljud och gissa vem som började gråta.
    Även här sa vi till att hon behövde lugn och ro, vissa fattade andra inte. Men där fick de hållas man kan ju inte jaga runt som värsta polisen de fick bara stå ut med att jag blängde på dem när hon började gråta.

  • lanovia 08

    Och vet ni vad skönt det känns att ha sagt ifrån. jag tror inte alls det hjälper till nästa gång utan att vi får göra om det då. Men att verkligen säga ifrån och "slåss" för sitt barns (och vårat) bästa känns bättre än att bara sitta tyst och sedan bli grinig. Men nu är jag liksom nöjd när jag kommer hem, istället för irriterad.
    En liten seger vunnen. Att folk skall fram och pilla på henne så hon börjar gråta är jag rädd för att vi får leva med. Det är som maken säger, de tror att hon skall livas upp och måste skratta när det enda hon vill är att sitta i lugn och ro, många gånger i vem som helst knä.

  • lanovia 08

    Ja du Blommis man upphör aldrig förvånas. Tror vi får ta den kampen nästa gång. Just igår var jag bara lättad över att vi fick dem att lugna sig lite. Idag känner jag, men va fasiken vi skall väl kunna ta med E till svärfamiljen/släkten utan att alla skall peta o greja så hon börjar gråta?
    Ja ja en seger i taget.


    passionsblomman skrev 2010-06-11 12:02:35 följande:
    Daa, nässlor blandat i filen är perfa!Lanovia, HEJJA!!! Här måste jag än en gång stanna upp och förundras över hur folk tänker gällande barn till skillnad mot vuxna; "Skulle DU vilja att någon pillade på dig, fjantade med idel lustigheter eller på andra sätt försökte gaska upp dig när du bara sitter och softar och försöker orka med alla intryck?"Nä. Just det. Trodde väl inte det.I rest my case.Ninnis, visst är det bedrövligt att vakna sådär! Man bá NEJ liksom.....

     

  • lanovia 08

    Det går jättebra, hon är så snäll så att jag får dåligt samvete över att vi inte mer med henne. Hon får sina promenader och bollek men hon ligger väldigt mycket i sin korg eller ute och finner sig bra i det.
    Ellen bryr hon sig väldigt lite med. Nosar någon gång på henne, ibland kommer hon puffar på oss när vi håller på med E för att visa att hon faktiskt vil bli kelad med också.

    Kommer folk på besök vill hon helst ha all uppmärksam men bara på ett glatt vis och hon accepterar när andra håller på med E. skriker E och någon annan än vi bär på henne kan hon dock reagera lite. Då är det som att hon undrar vad den andra personen gör med flockens minsting.

    Men som sagt det går mest bara bra.


    Ninnnis skrev 2010-06-11 11:40:44 följande:
    Lanovia förresten, hur går det med vovven? Är hon intresserad av E? Har hon blivit vaktig?

     

  • lanovia 08

    Hvidis vi har en labbe och de brukar ses som en bra familjehund. Snälla och lätta att ha med att göra. Retrivrar i allmänhet är bra.

  • lanovia 08

    Daa för en make som snuvade dig på pussen, som inte gillar att bli kittlad och som snuvade på pussen och allt det andra du skrev.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...