• Fru sy

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

     


    lanovia 08 skrev 2010-05-27 09:37:42 följande:
    Idag är jag supertrött, har ställt in dagens aktiviteter och tänker bara vara med E, greja hemma och förhoppningsvis få lite maketid ikväll.Denna vecka är helt otrolig, känns som att vi bara flänger runt och löser av varandra i att ta hand om lillstumpan. Orkar inte mer går ide för dagen.

    Låter bra med ändrade planer idag Lanovia. Passa på och mys både med E och maken. Hur ser er helg ut då, kommer ni få någon tid tillsammans alla tre då?

  • Fru sy

    Fru E: Många och stora kramar till dig!!

    Blomman: Vilka otäcka artiklar du hittat, mår så illa när jag läser om barnen. Hur kan man göra så mot sina barn...

    Sonja: Låter som du hade en härlig kväll igår! Hoppas att du inte är för trött idag utan att du orkar ha barnkalaset, och att det blir lyckat.

    Hvidis: hur mår din mage idag efter pizzan? Blev du riktigt dålig?

    Imorgon är det måndag och då skall vi påbörja utredningen, känns faktiskt bra nu... vill komma igång! Tror det blir pergotime och provera kombinerat... hoppas att det kommer funka. När jag läst och kollat runt tycker jag inte att det verkar som det hjälp med pergotime för så många men man får väl se... är ju inte säkert att de som det funkar för har skrivit massa inlägg. Någon av er som har något positivt att säga om pergotime, antingen som ni upplevt eller hört får ni gärna berätta...

  • Fru sy

    Skönt att det inte blev så farligt Hvidis! Matförgiftning är riktigt läbbigt.

  • Fru sy

    Tack Blomman för dina ord, de är bra som vanligt. Det är klart jag måste få igång äl, bara att hoppas att det hjälper med det annars får vi ju gå vidare därifrån. Det jag kände efter att jag läst runt lite på olika forum var att det inte var någon mening att hoppas på att bli gravid när man äter dem utan att det bara är första steget. Men som du säger kan de ju ge ett plus, även om det tar tid och då måste man ju kunna hoppas.

  • Fru sy

    Hej alla goa tjejer!!

    Fick precis en stor pappkasse med retrotyger och påslakan från 70-talet från en jobbarkompis *så GLAD*

  • Fru sy

     


    Ninnnis skrev 2010-05-31 09:32:07 följande:
    Vi har haft en skön helg med skogspromenad, hundträning och mys. Igår avslutade jag med ett varmt bad i nya fina badkaret med skum, en öl, bra bok och regnet smattrande mot takfönstret, så mysigt!

    Låter så mysigt! Vill oxå ha badkar.

  • Fru sy

     


    Fru E skrev 2010-05-31 12:59:25 följande:
    Ninnis-indianerna kom i lördags, hoppet dog i torsdags kväll så vi har hunnit vänja oss vid tanken. Nu är det uppehåll över sommaren och sedan får vi se..... Finns i bakgrunden hos er men smygläser lite lite till

    Trist med indianerna Fru E. Ni får ta det lugnt över sommaren så blir det tumhållning till hösten igen!!

  • Fru sy

     


    Daa skrev 2010-05-31 18:42:23 följande:
    *fnissar så det blir helt omöjligt att säga något alls på inandning*Det blev så att vi såg melodifestivalen på hotellrummet, jag halvsovande, maken läsande en tidning. Wild and crazy in da city  Fast kvällen innan var det cruising med många häftiga bilar och så fick maken ta sig en öl på Pub Anchor, så han var nöjd.

    Det låter som en härlig helg tycker jag Daa!! Kan vara så mysigt att bara vara tillsammans med mannen och ta det lugnt!

  • Fru sy

     


    Hvidbrud skrev 2010-05-31 14:51:37 följande:
    har idag mottagit en JÄTTFIN kläning med posten! Åh, min lilla flicka! Hur har det gått idag fru sy?Oj, nu klätrar liten på något, shiiit! Hinner nog innan hon ramlar

    Vad bra att du tycker den är fin. Vill såklart gärna se en bild på henne i den, mejla mig gärna

    Jag skickar nog iväg ett mejl till dig och frågar lite saker...

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...