• Fru sy

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

     


    Villemoa skrev 2010-08-12 20:24:03 följande:
      Eller för att ni ska få mjukstarta innan allt startar med buller och bång

    Ja så är det kanske, eller helt enkelt så att vi var tvugna att börja på fredagen för att få ihop alla dagar vi skall jobba... tur att det är en vecka utan elever nästa vecka så man hinner vänja sig lite och planera upp allt.

  • Fru sy

    När är det vanligt att börja må illa, om man nu kommer göra det? Har lite molvärk från och till men inget illamående. Ska sitta på massa föreläsningar nästa vecka och oroar mig lite för det, men det kanske är alldeles för tidigt redan i v.5?

  • Fru sy

     


    Villemoa skrev 2010-08-12 20:42:35 följande:
      Jag började må illa i v.5 och med Moa i v.8 ungefär så det där är helt olika. Ett tips i sånt fall är att du har med dig något att knapra på om du skulle börja må illa. En frukt, russin, kex etc.

    Tack, skall tänka på det. Är ju jobbigt om man måste springa ut när man sitter på föreläsning.

  • Fru sy

    Men än så länge är det ingen fara så jag hoppas att det kommer fortsätta så iaf nästa vecka oxå.

  • Fru sy

     


    Heloise skrev 2010-08-14 14:47:00 följande:
    Börjar bli less på att kräkas på arbetstid, det är bara där jag mår illa. Kanske är allergisk mot jobbet? Vi som ska på 30årsfest i kväll och jag känner mig som en urlakad socka

    Vad jobbigt att du mår dåligt på jobbet. Hur är det med dig idag? Orkade du med 30-års kalaset igår?

  • Fru sy

    Hvidis: Gick kalaset bra igår? E:s första kalas Kan inte förstå att det gått ett år sedan hon föddes.

  • Fru sy

    Imorgon skall jag ringa till kliniken och berätta att jag är gravid. Hoppas att jag får lite tid på lunchen där jag kan gå undan och ringa. Funderar nu på om jag får komma dit och göra någon undersökning eller om man får vänta till det vanliga UL?

  • Fru sy

     


    Villemoa skrev 2010-08-15 12:08:00 följande:
      Måste kännas härligt att få ringa och säga att de inte "behövs" längre

    ja det gör det såklart Nu är jag mest fundersam på vad som händer nu? vad ringer jag? Ska man vänta ett tag eller hur gör man?

  • Fru sy

     


    Villemoa skrev 2010-08-16 16:24:16 följande:
    Idag har jag varit på arbetsförmedlingen för att återinskriva mig. Den här gången fick jag träffa en jättegullig handläggare till skillnad från förra gången när jag nästan blev förklarad IQ fiskmås. Jag kommer ju endast stå till arbetsmarknadens förfogande i två månader för den 18 oktober går jag på f-ledighet, om jag inte blir sjukskriven för foglossningen. Det var så skönt när hon sa "då håller vi handlingsplanen så enkel som möjligt eftersom du bara ska vara tillgänglig i två månader".

    Härligt med bra personal och att mötet gick bra.

  • Fru sy

    Ringde till mottagningen idag och fick en bokad tid 1 sep för undersökning, känns bra. Jag behövde inte ens be om det utan de vill att jag skulle komma och få det bekräftat. Och så skulle vi vänta till v6 för det är inte förrens då man kan se något sa hon. Så om jag fattade det rätt blir det vul då...

    Har fått sån himla molvärk i ryggen nu i eftermiddag. Jag har suttit hela dagen och nu gör det ont ner i benen, strålar neråt liksom. Någon av er som haft så tidigt? Blir soffan ikväll så hoppas jag det blir bättre. Hoppas så att det inte är någon fara...

  • Fru sy

    Föreläsningarna idag gick sådär. Första funkade, men när vi gick ut för fika vid 10 så mådde jag så illa. Försökte få i mig lite vatten men det gick inte. Gick ut och satte mig i bilen en stund, för att få vara ifred lite fick i mig lite vindruvor och vatten så blev bättre efter en stund. Bestämde mig för att jag inte fixade att gå på andra föreläsningen och satte mig och sov 1 timme i bilen istället, det hjälpte. Eftermiddagen fungerade sedan bättre, drack vatten lite hela tiden och knaprade på vindruvor. Dumt gjort av mig i morse att jag inte åt ngt på 4 timmar, men har inte varit så innan...

    Blir lite ego nu, är dötrött. Ska sova en stund. (Mannen gick upp 4 imorse och så kunde inte jag somna om så jag sov nog 4-5 timmar inatt ungefär så är väl inte konstigt att jag är trött.

  • Fru sy

     


    Heloise skrev 2010-08-16 17:19:44 följande:
    Fru Sy: jag hade jättemkt molvärk och "mensvärk", ibland så jag trodde med 100% att det gått på tok, men icke, det är tydligen vanligt!

    Så tidigt som i v.5 oxå? Gör liksom ont i ryggen benen och bäckenet(tror jag det är) Men ingen blödning.

  • Fru sy

     


    Villemoa skrev 2010-08-16 17:32:04 följande:
      Japp, det kan kännas i v.5. Det låter som fogarna som börjar luckras upp. Känns det som "mensvärk" så är det livmodern som börjat växa.

    Ja det känns som mensvärk, fast inte så mycket i magen utan den mensvärken jag brukar ha i ryggen. Kan även stråla ner i benen då som det gör nu.

  • Fru sy

    Tack för era svar, så skönt att ha er och "prata" med här! Har ni tips på vad som kan göra det bättre då? Sitta fungerar inget bra. Nu kom mannen hem, han kan ju få masera mig lite

  • Fru sy

     


    Villemoa skrev 2010-08-16 17:44:15 följande:
      Jag tycker det låter som fogarna som börjar luckras upp. Hoppas att det stabiliseras så du slipper foglossningen sen. Jag kan knappt röra mig efter dagens utflykt till AF och sen en liten promenad i väldigt långsam takt med Moa och mannen.

    Jobbigt att du har så ont. Då får vi hoppas att du inte behövs på arbetsmarknaden nu de kommande två månaderna utan att du får fortsätta att ta det lugnt.

    mannen kom hem med mat från Mc Donalds, han tänkte överraska mig för jag har tjatat om det några dagar. det han inte visste var att jag åt lunch där idag, så det blev lite väl bra med sådan mat idag

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...