• MSW

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Kikar in bara för att säga lycka till, till fruE!(med make)

  • MSW

    Telis: Jag tror att jag gjorde så att jag pumpade ur lite lite, när det blev för fullt (för att undvika mjölkstockning typ).. Men inte regelbundet alls.. Fast jag kommer faktiskt knappt ihåg..


    NU pratar A om "Mycke bajs" ifrån köket så det är nog dags för blöjbyte!

  • MSW

    Hej! Testar nya telefonen! oms: jobbigt med stora dottern! September: tråkigt du inte slapp skrapning nu heller! Kram till Alla


    Testar
  • MSW

    Porchez: låter inte som någon stjärna precis.. Hattis: skönt med luft i gardroben, men tycker inte det är så konstigt att det tagit tid innan det blev av! September: gissar att det kan komma bra och dåliga dagar skickar en stor kram iaf *grooumpf*

  • MSW

    Jag tror förresten också att det är bra med cykelhjläm på trehjuling, både pga fall risk och för vanans skull!


    Ore: Låter gott med rabarberchutney! Själv lyckades vi bli bjudna på rabarberpaj av syrran idag! *mums*


    Annars är det en stolt mamma som kikar in i kväll, här har tagits en milstolpe till idag! A har lyckats kissa på pottan TVÅ gånger!!


    Igår bröt jag ihop lite, (inte riktigt rätt ord, men kommer inte på ngt bättre) A hade lite svårt att komma till ro när han skulle sova och ena gången jag var inne och skulle lugna honom så bara svämmade hjärtat över av hur mycket jag älskar honom, och att jag hade velat spela in det ögonblicket och spela upp när han blir stor och inte längre "behöver" bli lugnad av mamma för att somna! Och bara nu när jag skriver bränner tårarna igen!


    Blev lite lagom ego.. Hrmm...


    Hoppas på en bra vecka för alla och att Herr och Fru E har många befruktade ägg imorn!


    Kram!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen