• MSW

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Hej!


    FREEEEDAAAG!!!


    Fast har ingen fredagsstämning, och ingen motivation för skolarbetet jag borde sysselsätta mig med! Jag hittar väl den under dagen får vi hoppas!


    Jag hoppas också på ingen operation.. (om man kan skriva så.. ) Fast det vore väl absolut det "lättaste" sättet att fixa det på (gissar jag).. Förutom det lilla kruxet att förra operationen är det värsta jag gjort! Men det är juh ingenting med sjukdomen som har löst sig på det enklaste smidgaste sättet, så det har jag svårt att tro att det skulle göra nu! Men men!


    Ang diabetes så har min bror det (fick det i tonåren), och han har en insulinpump nu, så han behöver inte krångla med sprutor och enheter hit och dit, utan pumpen fixar det mesta.. Min sjukdom är ockås en autoimun sjukdom förövrigt..


    Mugglan: Kan det inte vara att de andra inte var tillräckligt bra kvalitet, men att de uttryckte sig klumpigt?

  • MSW

    Nahe, nu måste jag läsa/skriva lite om T.E.A.M-building och FIRO och KOLB och vad det nu är vi pratade om för någon vecka sedan!

  • MSW

    Parnassia: Tråkigt med makens mormor! Hoppas det är något som går lätt att rätta till!

  • MSW

    Tror ni att jag kom igång med plugget?


    Jag har iaf öppnat dokumentet.... NU MÅSTE JAG!
  • MSW

    Pirr: Inboxad!


    Bs: Jo det kan man verkligen tycka.. Men om där nu finns någon bimjälte, så har dom väl missat den (jag tycker att man borde se den vid operationen om inte annat, och kunnat ta bort den då).. Men det är juh inte mycket att göra nu..


    Jag har skrivet säkert en halv sida nu iaf! Så nu har jag gjort NÅGOT iaf!

  • MSW
    pirr! skrev 2010-05-21 10:44:52 följande:
    MSV- tack! Bra jobbat med pluggandet (var det så?)
    Varsågod! Japp, pluggar till fritidspedagog (typ, heter något långt krångligt, men det är det jag tänker jobba som när jag blir färdig..)
  • MSW

    Nahe nu ska jag gå och se om posten har kommit, och sedan lite tidig lunch.. Och sen ska jag se om jag kan få lite mer energi och ta ett ryck till med skolan! (fast jag är fått ihop en sida typ, varav 3/4 idag, och uppgiften behöver bara vara typ 2 sidor.. så det är inte helt oöverstigligt!)

  • MSW

    Det är helt sinnessjukt vad dålig självdiciplin jag har! Det hade juh varit såå skönt att få uppgiften (more or less) färdig idag och fokusera på grupparbetet sedan, men ändå så kommer jag på sådana JÄTTEVIKTIGA saker att göra som t.ex sortera firefox-bokmärkerna! Bara för att det är så svårt att få änden ur vagnen!!{#lang_emotions_yell}

  • MSW
    viktualia skrev 2010-05-21 12:34:39 följande:
    MSW - jag känner igen känslan SÅ väl... 'skickar över en dos av min obefintliga självdiciplin'
    Oupsie skrev 2010-05-21 12:47:06 följande:
    MSW, det är nog en naturlag . Städar nog aldrig så flitigt som vid tentaplugg...
    *fniss* Ja det måste väl vara det!

    Nu har jag ändå på något sätt lyckats knåpa ihop drygt två sidor, och nu krävs det en igenomläsning innan jag kan fortsätta så nu lägger jag det på hyllan för idag!


    Maken var ingen stjärna på matlagning när vi träffades (eller hade väl egentligen inte försökt).. Han är den enda jag har hört talas om som lyckats bränna makaroner! Fast nu är vi nog ungefär likvärdiga.. Fast om bara J har tid på sig så tyckerhan nog det är roligare än vad jag gör!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen