• MSW

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Koko: Jag tycker hela tiden mitt förtroende för svenska sjukvården pendlar!

  • MSW

    Hej hej!


    Skickar lite energi till AM, kan det ha något att göra med det där jobbet?


    I torsdags fick jag avi för att mina odla grejer hade kommit, så jag hämtade dom i fredags, men har inte planterat något ute ännu, har däremot planterat pelargonplantorna, och även om de fortfarande är ganska små så verkar det som de är av helt ok kvalitet, så vi får väl se hur de utvecklas.. Men det verkar ok att beställa de med Koko!


    Koko: Hoppas conny får komma hem idag, och att han är pigg! Låter som det verkligen varit ordentligt prövande för er!


    PB: Grattis till sonens fotbolls-prestation! Hur går det med tanten? Har hon börjat sjunga än?


    Nu är jag hemma själv, sonen är borta med sin moster hos min moster (inte så rörigt som det låter..) och maken är med ute och hjälper till i skogen.. Skönt att vara hemma själv och vila sig, för gissa, jag har blivit förkyld, IGEN! Började pigga på mig i fredags och var hyffsat pigg fre-lör, men lördag eftermiddag fick jag helt plötsligt ont i halsen och nu är jag ännu snorigare igen, och det verkar inte alls vara samma slags sjuka! Jaja, denna veckan har jag nog större möjligheter att ta det lite lugnt, så då ska jag nog klara det också!


    Jag kan också tänka mig att titta på den där listan med vilka alla är.. Kanske n¨ågot som borde platsa i galleriet!


    Vickan: Roligt att det funkade med festen och barnvakterna!


    Jag har förresten börjat fundera så smått på att försöka potträna A när det börjar bli sommar, tror ni det är för tidigt att ens göra ett försök? Och hur har ni gått till väga?


    Hoppas på en bra vecka för samtliga!

  • MSW

    Tittar bara in snabbt och säger hej! Och strör ett gäng kramar omkring mig, bara att ta för sig för de som vill!


    Här ångar vi på med förkylningar.. Jag är riktigt täppt inäsan och jätteirriterad över det! Stackars A hostar som bara den och är snorig, men vi chansar på dagis i morn, (han har ingen feber) och sedan är det nemas probemas ifall det behöver vabbas, och tors-fre ska han ändå inte vara på dagis! NU har det dock varit tyst från sängen en stund, både gällande hosta och prat så nu har nog äntligen kommit till ro och somnat (nu kom det hosta igen)..


    Och jag ska in till skolan imorn (som jag egentligen inte tänkt) för att jobba med ett grupparbete, så nu ska jag göra i ordning mig det sista innan det är dags för att sova!


    Sov gott!

  • MSW

    Tittar in igen en snabbis ikväll! Hinner visst inte riktigt med här inne de här dagarna.. Jaja, imorn är jag iaf hemma och pluggar, har dock en hel del att göra med ett grupparbete, så jag sitter förhoppningsvis en hel del med det.


    Här hade vi ingen bra natt i natt... A är juh som sagt minst lika förkyld som jag så i natt mellan åtminstone 12-3 så sov vi egentligen ingenting någon av oss, eftersom A hostade och var täppt och inte kom till ro.. Nu sover han redan, och han hostar inte alls lika mycket som igår har vi upplevt det som, och så tvingade vi i honom lite nässpray och jag (inbillar mig?) tror att jag är något lite piggare än igår..


    Dessvärre kommer jag inte ihåg att kommentera något av det jag har läst idag.. Så skickar bara kramar idag med!


    och

  • MSW

    Dumma telefonförsäljare som ringer när jag har garden nere!! Har nu beställt en iPhone från 3! Jag som har bestämt mig för att aldrig gå på något! Jaja, jag tänkte att jag har juh två veckor på mig att ångra mig om det är så.. Maken bara skrattade åt mig!


    Fru E: Skönt att blåsorna såg bättre ut idag! Lycka till på fredag! (och med huset och jobbet och allt annat!)


    Lappis: Religon/livsåskådning låter skit svårt! Vilken slags religon man tillhör är väl inte så svårt, och hur ofta man går i kyrkan är också lätträknat! Men vad jag har för livsåskådning har jag ingen aning om..


    Bs: Låter inte jätteroligt med musuppdrag..


    Nu ska jag fortsätta med pluggandet, hann skriva typ två meningar innan försäljaren ringde!

  • MSW
    Lapinette skrev 2010-05-12 10:25:58 följande:
    Inställningen till den planerade adoptionen hos släktingar och andra personer i omgivningen. Vilka är för och vilka är emot? Om det i framtiden blir problem med /för vilka kan ni få stöd ifrån; praktiskt och känslomässigt?
    Åh där måste juh vi i tråden också få vara med i din berättelse! Och vi är en hel hög som är JÄTTE för att ni ska adoptera! Och stöd kan vi också hjälpa till med, åtminstone känslomässigt!
  • MSW
    Lapinette skrev 2010-05-12 10:27:53 följande:
    MSW - grattis till telefonen!
    Tack!

    Nahe, plugga var det!

  • MSW

    Start: Näääääeee! Fy vad jobbigt! Vad ledsen jag blev nu! Förstår att 5 missfalla av sex inte känns särskilt mycket som en slump! Kan man utreda det något mer än att de kommer att kolla fostret? Eller vad gör man? Stora kramar till er alla iaf!

  • MSW

    Passar på att smita in här och önska er en riktigt härlig långhelg, medan maten sköter sig själv (www.ica.se/recept väldigt smidigt att laga, hoppas att det är gott också) och maken ännu inte är hemma!


    SÅ, ha en trevlig helg! Kommer nog åtminstone vara inne och läsa, men brukar inte bli så mycket tid till att kommentera!


    Puss och Kram!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen