• MSW

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Nu ska jag gå hämta plutten! Sen ska jag försöka vila middag med honom och hoppas att partystämningen innfinner sig! Får se om jag hinner in mer här idag eller! Annars får ni ha en riktigt härlig valborg!


  • MSW

    Bs: Det är verkligen en bestämd dam ni har! Fast vi har en ganska bestämd herre att göra med här också!


    Här är vi fortfarande inte riktigt människor igen efter gårdagen! Vi är inte vana vid att ha gäster till ca01.30, en del alkohol på det också så blir det riktigt segt dagen efter! Ändå har jag sovit en dryg timme i eftermiddag! Jaja, vi hade riktigt  trevligt igår, och det är juh det viktigaste!


  • MSW

    Hejhej!


    Kramar till PB!!


    Nu verkar det som det börjar bli riktigt spännande igen! Håller alla tummar och annat för att det ska gå vägen denna gången för samtliga!


    Här har jag utvecklat en riktig förkyldning! Är längesedan jag var så här förkyld, men jag släpade mig till skolan idag iaf, och imorgon behöver jag inte åka dit, och sen hoppas jag att jag ska orka ons-tors skola också, den som lever får se! Verkar som att jag har lite på gränsen till feber, så ikväll blir det nog alvedon och nässpray inför att det börjar bli tid för att sova!


    Var det nu på torsdag det var dags för nästa samtal Lappis? Har det redan gått en månad sedan ni var där senast?

  • MSW

    Porchez: Åh så tråkigt! Hoppas att det komemr fram någon ny intressent snart..

  • MSW

    Tinga: Skit med sonden! *kramar*


    Har knappt hämtat mig från värsta lämningen hittills (för mamman, för A var det nog inte värre än vanligt)! De skulle precis gå till skogen, så då var han juh ute när jag gick, och när jag gått en bit sprang han mot grinden/efter mig! Ingen bra bild att ha med sig hela dagen! Fy vad det gör ont i hjärtat! Men nu bör de vara i skogen, så nu är han förmodligen glad igen..


    Vilka tider var det som alla kommer/åker den 12? Jag tänkte titta efter biljetter på allvar nu, och då vore det bra med lite sällskap.. (så att jag inte springer bort mig helt och hållet)..
    Fru E var där från 7, och tinga kom vid strax innan 12? OCh ore och mugglan? var det vid ett?

  • MSW

    Sweet: SÅ söt hon är.. (inte testandet kanske... )


    Porchez: Jag vågar egentligen inte heller vara med på tråddaten, fast just nu lutar det starkt åt det, men jag vågar inte säga säkert förrän jag har bokat tågbiljetterna, än kan jag juh ändra mig!


    Oupsie: Är tåg ett alternativ?


    Nenne: Hur går det med inbjudan till bröllopet, eller blir det tråddate?

  • MSW

    Sweet igen: Känns verkligen som du/ni har livkris nu, inte vet var ni ska bo eller vad ni ska göra! Jobbigt! *kram*

  • MSW
    Lapinette skrev 2010-05-04 11:12:27 följande:
    MSW - tjohooooooooo!!! Och jag lovar vi ska vara så snälla, så snälla!
    Ja du har juh sagt att ni inte bits iaf!
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen