• Telis

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    En trivial fråga, som känns ännu trivialare nu efter septembers dåliga nyheter , men är det någon som vet var det finns vita omlottbodysar med lång ärm? Det borde ju finnas överallt tycker man men jag hittar inga. Iallafall inte till ett rimligt pris, har ingen lust att betala flera hundra för ett sånt basplagg.


    Vad söta ni är förresten som hittat Televinken i den där tävlingen och röstat på honom! Han är idag 4 månader och har börjat med riktig mat. Stora killen!


    Och jag har slutat pumpa, tjohoooooo!!!

  • Telis

    porchez, vem vet, bara för att det inte slog gnistor då så kanske det kan bli något ändå. Min man och jag kände varandra i ett år innan vi blev ihop.


    Hej Vänner! Hur mår du? Är foglossningen lite bättre?


    Ja det är så konstigt med dom där bodysarna, jag har kollat både på Lindex och H&M men jag hittar inga. Jag har till och med kollat i tre olika H&M-butiker och i båda onlineshopparna men inte hittat några.

  • Telis

    AM, aha, kan det vara så? Det verkar ju lite puckat eftersom det är bra att skydda dom mot solen med hjälp av kläder.


    Tack för tipset om La Redoute!


    Snorkis, du är inboxad.

  • Telis

    AM, nu är det storlek 68 och 74 som gäller och självklart är jag intresserad om du har något att sälja. Många av favoritsakerna nu är Hektors från början, dom är ju finare och mjukare än nyköpta kläder!

  • Telis

    Jättejättestort LYCKA TILL idag, EA!! Hoppas på många fina ägg!

  • Telis

    Ni som har slutat amma, hur gjorde ni? Jag trodde att det bara var att sluta eftersom jag ändå inte haft så mycket mjölk men nu läcker det. Ska man bara ignorera det eller borde man fortsätta pumpa ur men trappa ner ännu mera? (Jag har ju bara pumpat ur två gånger om dagen förut så jag skulle ju kunna gå ner till en gång om dagen i så fall ett litet tag.) Men någon gång måste ju ändå vara sista gången man ammar/pumpar ur och då borde man ju rimligtvis ha lite mjölk kvar?

  • Telis

    Grattis, EA, till dom många äggen!! Nu håller vi tummarna för en god befruktning!

  • Telis

    Angående Televinkens storlek. Han ligger ligger visserligen över på alla kurvor men mest på huvudomfånget så anledningen till att det ibland behövs storlek 74 är helt enkelt att han inte får igenom huvudet på mindre storlekar. Omlottbodysar är till exempel inga problem i mindre storlekar, men tröjor med bara öppning för huvudet behöver vara lite större. Bodyförlängarna är toppen, vi använder till och med en del omlottbodysar i storlek 56 fortfarande tack vare dom, fast då är det ju nästan som kortärmade bodysar.


    Nej, jag måste nog pumpa ur idag också, det känns som om brösten ska sprängas annars. Jag som hade hoppats att jag var klar med det där.

  • Telis

    Omsan, fy tusan vad jobbigt det där låter! Och vad hemskt att behöva ha såna där samtal per mobiltelefon, och idag av alla dagar. Har tyvärr inga tips att komma med men hoppas att den där tonårskrisen går över fort som sjutton, och att du och din man ändå får det lite mysigt ikväll. Stora sympatikramar!!!

  • Telis

    BS, stackars Iris! Har medicinen hjälpt?


    Vad kul att få rapport från dig, gosnosen! Hoppas på ett bättre försök nu nästa gång!


    nenne, fantiserar du om att graviditeten ska ta slut fort nu? Vi var förresten på Babydesign för ett par dagar sen och köpte bärsele och där hade dom en massa rea på fina gravid- och amningskläder (går att köpa på nätet också) - www.babydesign.se.


    muggles, oj, är 9 ägg lågt ställda förhoppningar?! Du är nog inte så mycket pessimist som du vill få oss att tro. Håller tummarna för att förväntningarna infrias!!


    Jag är vrålhungrig men mr T ligger i famnen och sover och jag vet att han vaknar om jag lägger bort honom och det vill jag inte så det blir till att sitta kvar. Man skulle ha ett kylskåp och micro på räckhåll från soffan. I köket finns dessutom världens godaste citronkladdkaka - aaaaaah!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen