• Telis

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Tack Vickan! Ja, det ska bli så skönt när det är över. När pumpen är tillbakalämnad till BB ska det firas i dagarna två!


    Har du provat att handmjölka? Jag läste någonstans att det kunde vara lättare än en pump om man hade mycket mjölk och inte tänkte sig att pumpa varje dag.Fast det verkar ju också slabbigt.

  • Telis

    porchez, har du ett semesterfoto med stora solbrillor och en vit top på Facebook?

  • Telis

    Åh, lilla Conny!! Hoppas att det är magsjuka - hellre inställd namngivningsceremoni än hjärnskakning eller bruten näsa!

  • Telis

    Oj, Vickan, vilken svår fråga! Jag tror att det är jätteindividuellt. Men tetrorna är på 200 ml och en sån borde räcka till en gång iallafall. Televinken äter aldrig så mycket som 200 ml men kan komma upp till 160-180 kanske som mest. Och ibland somnar han efter 80 så det är väldigt olika. Han äter mer på dagarna och mindre på nätterna.

  • Telis

    Kollade just på ersättningsförpackningen (pulver) och där står det "2-4 månader 140-200 ml 5 gånger per dag". Televinken äter mycket oftare än fem gånger per dag men det är ju en riktlinje iallafall.

  • Telis

    PB, stackars! Krya på dig!!


    Nu blir det sänggång här för att orka upp när det ljusnar igen.

  • Telis

    koko, men stackars Conny! Hoppas han slutar kräkas snart!


    Och stackars Piff! Nog är det förståeligt med lite bakslag, det vore ju konstigt om det bara vände över en natt för småpysarna men att det skulle komma så snart, man hoppas ju på längre och längre bra perioder och kortare dåliga.


    Och stackars BS man, det måste vara grymt jobbigt att ha det så där hela tiden.


    Nu verkar det som om jag kommer att missa megatrådträffen i juni. Jag hade glömt bort att svärmor fyller 70 där och ska ha öppet hus på lördagen.

  • Telis

    Oupsie, skitbra låt! Hade aldrig hört förut, tack för tipset!


    porchez, då lägger jag till dig på FB, vi heter inte så olika varken i för- eller efternamn du och jag.


    Lappis, har du hört om stormen på rivieran tidigare i veckan? Skador för flera hundra miljoner euro och stränderna på Promenade des Anglais och flera utefter kusten är totalförstörda. Kolla här: www.nicematin.com/video/La%2BPromenade%2Bdes%2BAnglais%2Bd%25C3%25A9vast%25C3%25A9e%2Bpar%2Bles%2Bvagues/iLyROoafv5KH/super-nicematin/info

  • Telis

    Hm, hur gör man på Facebook för att tipsa om andra vänner? Jag tänkte att jag kunde visa för porchez vilka ni andra är på Facebook. Tro't eller ej så har jag ju ett par kompisar på FB som inte hänger här itråden.

  • Telis
    nennesjuttioåtta skrev 2010-05-07 15:29:44 följande:
    telis – enklast är ju om du skriver här vad alla heter på riktigt
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen