• Telis

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    muggles skrev 2010-05-26 09:54:24 följande:
    Telis: ja den fasen går över men jag vet inte om jag vågar säga när (det dröjer ett tag till). El jag ska inte säga så såklart - alla barn är olika och allt det där. Men det blir bättre när han kan börja röra sig själv, krypa mm. Då får han fullt upp med att roa sig själv ett tag. (Och ni får fullt upp med att se till så han inte slår ihjäl sig så så mkt avlastning blir det inte heller ) Jätteintressant tycker jag med alla funderingar kring kungahuset, att höra vad andra tycker. Jag förstår vad du menar Telis och håller delvis med dig men jag tycker inte så synd om dem för att de inte har valt jobbet (de kan ju som sagt avsäga sig sina kungliga titlar om det blir för jobbigt). De har det nog rätt gött mellan varven... Och så slipper de många andra problem; arbetslöshet, betala hyran mm.
    Nej, det kanske inte blir så mycket avlastning då men jag ser ändå fram mot den perioden. Jag får så sjukt dåligt samvete av att jag inte kan roa och stimulera honom ordentligt på dagarna här hemma. Jag är verkligen sämst i världen på ramsor, sånger och lekar.

    Jag tycker väl inte heller så synd om dom kungliga för själva jobbet eftersom dom kan, precis som du säger, tacka nej till det, även om det vore väldigt svårt. Däremot tycker jag synd om dom för att dom alltid ska förlöjligas för deras ointelligens (hur nu folk vet det utan att ha träffat dom), brytning, utseenden osv. Jag tycker inte att såna personliga påhopp passar sig, varken mot kungliga eller okungliga.

    Visst har dom det förmånligt på många sätt men deras liv har ju också en massa nackdelar. Jag har det också rätt gött mellan varven så jag skulle inte vilja byta med dom


    Spännande med ÄP på fredag! Ska hålla tummarna som tusan!


    Nog tjatat om kungafamiljen av mig!
  • Telis

    AM, åh vad roligt med lite påfyllning i klädskåpet! Säg en dag (utom nästa onsdag) när det passar så kommer jag som ett skott och hämtar kassen. Hur mycket vill du ha betalt?


    P, vad du skräms, jag trodde för en sekund att Pricken var på väg ut när det var du som skrev.

  • Telis

    Ja, just det ja, jag drömde inatt att EA fick en dotter som dom döpte till Iris. Jag tyckte att det var lite konstigt att dom valde samma namn som BS dotter, fast det är ju konstigt eftersom det finns flera barn här som heter samma sak och det är ju inget konstigt med det.

  • Telis

    Lunch runt kl 12? Eller förresten, ska vi äta lunch (om du orkar släpa på kassen) så kanske 11.30 passar bättre?

  • Telis
    fru AM skrev 2010-05-27 10:58:13 följande:
    Telis: vi kanske kan göra så att du kommer hem till mig 11.30 och så tittar du på grejorna o tar med det du vill ha och sedan äter vi lunch hemma hos mig eller ute i parken - det som passar väder och vind. Jag kan handla wraps innan. ?
    Det blir perfekt!
  • Telis

    BS, det beror helt på (jag blir galen vad storlekar skiljer sig mellan märken, finns det ingen standard?!) men vi kör både 68 och 74 nu. Storlek 68 passar egentligen bra men har för liten halsringning ibland så då måste vi ta 74 istället.

  • Telis

    Nenne, jag vet inte om det funkar likadant hos er men här är det BVC som sätter ihop en grupp med föräldrar när barnen är födda och det är dom man bondar med.

  • Telis
    nennesjuttioåtta skrev 2010-05-27 15:48:57 följande:
    citronkladdkaka, (muggles: den var faktiskt jättegod
    HA! Vad var det jag sa?!
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen