• Ore

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sweet: Tycker inte det låter som kattallergi... Hoppas det blir bättre snart!


    Lappis: Klapp på axeln för att du fått iväg "uppsatsen"! Bra jobbat!


    Men hjäääälp vad jobbigt ändå att behöva sätta allt sådant på pränt för bedömning... När andra kan bli föräldrar efter ett snedsteg i fyllan och villan. Det finns ingen rättvisa i det här med att bli förälder, helt klart!

  • Ore

    Kul med trädgårdsplanering


    Det verkar bo en liten trädgårdsnisse någonstans i mig också, för jag ser faktiskt fram litet emot att anlägga den fina trädgården som vi fått ritat åt oss. Såpass att jag tom smygstartat på balkongen med att för första gången någonsin plantera växter där!!! (Har annars valt att fly till landet istället för att sätta oss på balkongen, men i år så kan det vara skönt att kunna gå ut på balkongen när lillkillen sover...)


     


     

  • Ore

    Vänner: Haha, det låter som att du tycker om maskrosor på samma sätt som PB tycker om mördarsniglar Hoppas du vinner kriget!


     

  • Ore

    Ego: Har varit en sväng på stan idag. Köpt morsdagspresent till min mamma, beställt svindyra diamantörhängen till mig själv, fixat en doppresent, köpt en klänning (ska på bröllop i juli, och min höghalsade kinesiska klänning kan ju vara för varm, så då slog jag till på en annan klänning jag fick syn på, nummer sjuttionio i min garderob enligt maken men högst 25:e tror jag...), försökt bli något klokare på duschväggar, hämtat ut grejer åt maken samt köpt litet kläder till lillkillen.


    Därefter har vi gratulerat en äldre släkting. Så dagen har varit ganska hektisk. Eller ja, mer hektisk än vanliga dagar med lillkillen i alla fall.

  • Ore

    Kul att nennemannen tittar in också (Frånsett eventuell smygläsning, då...)'


    Aha, så era tåg var inne ett bra tag före mitt... Måste tänkt litet konstigt när jag bokade, för då trodde jag att jag bokade ett tåg som var inne ungefär samtidigt som Mugglans...


    Inte för att jag vill vara pessimist, men har vi någon back-up plan ifall det regnar???

  • Ore

    Jag drömde att Nenne fick en flicka, så jag tror att AM har alldeles rätt! (Brukar hon iofs ha alldeles oavsett vad jag tror )


    Fru E: Skönt att det är prickfritt än så länge i alla fall! Håller tummarna för att det fortsätter så!!!


     

  • Ore

    Menlig inverkan


    Tja, det är nog helt sant att vi inte skulle obemärkt förbi i alla fall


    Fru E: Ballingslöv har vi både i kök och tvättstuga

  • Ore

    AM: Det är ju inte på något vis ditt ansvar att stå för en reservplan. Men jag som inte kan Stockholm alls, har litet svårt för att veta om det finns något tak som man kan picknicka under vid eventuellt regn. Eller något bra ställe där man kan sitta och fika lääänge...?


     

  • Ore

    EA: Neeeej! Det var ju inte så här det skulle gå, ju! KRAM! Ta hand om dig!!!


    (Tänkte igår när jag såg spår och fick ta till ett trosskydd, att hellre att jag får det än du... Men det gick ju tydligen inte vägen, att deala med tanten...)


    Mugglan: Håller tummarna stenhårt för lyckad ÄP!


    Tinga: Tårtan lät supermumsig, sparad i mappen BT-recept (Där jag för övrigt borde lägga till fler recept, får försöka gräva mig tillbaka - eller har de fått sökfunktionen att fungera på BT?)


    Sweet: Kollade innehållsförteckningen på galltvål, och oxgalla är en av ingredienserna. Och diverse oljebaserade tvålvarianter...


    Jobbigt med kompisen som är sjuk, låter ju hoppfullt att hon svarar bra på behandlingen iaf...


    Snorkis: KRAM! Och behöver du stöd från oss så finns vi här i princip 24/7!!!


    BS: Jobbigt med svärmors bröstcancer... Tror du det kan ha bidragit till hennes gräl med maken vid dopet?


    Telis: Lägger inte snoppen åt något särskilt håll, vad jag har tänkt på, men tror att den oftast är nedåt. Brukar putta upp den för att torka rent under, och sedan lufta torrt, vid blöjbyten.


    Porchez: Konstigt att du inte hört något från jobbet? Hur känns det på det jobb du har annars, är det ff lika jobbigt?


    Ego: Var på bio igår med maken, lillkillens mormor kom och tog hand om honom. Vi såg Robin Hood, och det var så sköööönt att bara komma iväg och få sitta och kramas litet, och hålla handen! Fast efter någon timma av filmen så började jag sakna lillkillen Men filmen var helt ok, ganska typisk film att se Russell Crowe i, tycker jag. Något som jag inte hade förstått innan dock, var att den tog upp vad som hände innan han blev förklarad laglös... Det var kul!

  • Ore

    I övrigt så är det FREEEEEEDAAAAAAAAG idag!!!! Fritt fram att när som helst korka upp en flaska, vare sig det är för att dränka besvikelser, fira framgångar eller bara svalka gommen litet

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen