• Ore

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Nu är jag här BS! GRYMT bra trådstart! Det gjorde du suveränt!

  • Ore

    Snaily: Illamående är inget att sträva efter, men det är klart att man gärna vill ha något påtagligt bevis för att man faktiskt är gravid Och då är ju även mindre önskade symptom bra, ur den synpunkten. Men ge det ett par veckor så kommer du ha en växande mage, och sparkar mot revbenen och en bebis som slår frivolter och allt vad det är


    Förresten har jag nog glömt att svara på din fråga om KUB-test och UL där. Jag var på ett "hälsosamtal" hos barnmorskan i v 8 eller så, och frågade då om det gick att göra KUB-test på närmare håll än privat i Gbg, men icke. Så sedan ringde jag och bokade. Men det var ju som sagt privat, min ålder kvalificerade mig inte till ett KUB-test i landstingets regi.


    Ni är jättevälkomna, och det ska bli superskoj att träffa dig, yttepyttemagen och maken.
    Och helt riktigt så tror jag att det kan finnas roligare ställen att vara på om vädret tillåter, än vår lägenhet Hoppas på solsken och picknickväder!


     

  • Ore

    Kul att alla verkar ha haft så trevliga helger Grillning, ponnyridning, fika, middagar och allt vad det nu är. HÄRLIGT!


    Vickan: Vi har föregångaren till denna babyvakten (ser inte likadan ut, men är samma märke och kostade ungefär lika mycket): www.clasohlson.se/Product/Product.aspx Köpte till laddningsbara batterier till babyenheten dessutom (medföljer ej), men har oftast lillkillebn på balkongen, och då funkar det med nätsladden. 


    Jag var litet "räckviddsgalen", när jag kollade (vet inte varför...)


    Har inte vågat ställa känsligheten så lågt att jag slipper bruset när bilar åker förbi, eftersom min lillkille inte skriker när han vaknar, han bara kastar sig hit och dit... Men har han någon gång gnytt har jag hört det rätt tydligt tycker jag. Och ganska snabbt har jag lärt mig att korta "brus" är bilar, längre brus är lillkille som rör sig.


    Så för mig fyller den sitt syfte bra.


     


     


     

  • Ore

    Tinga: Ååååhhh, sitter här och är nästan gråtfärdig för att Piff har ätit någorlunda ordentligt. Underbart! Hoppas, hoppas, hoppas att det är "proppen ur"-effekt nu och att det håller i sig! {#lang_emotions_apple}


     


    (Här kom äpplet till pass, det var enda mat-smileyn jag hittade )


     


    Nenne: Barbamamma är en pudding!


     


    Åh vad sugen på rotsaksgratäng jag blev... Hmm... Nä, det får nog vänta till senare i veckan.


     


    Finns det en växt som heter hosta??? (Trädgårdsnovis nummer ett här, har bett arkitekten om en LÄTTSKÖTT trädgård...)


     


    PB: Heja dig och madrasserna, hoppas disciplinen håller i sig.


     


    Attsingens. Nu kom maken hem. Eller ja, det är ju trevligt. Men med tanke på att jag verkligen inte tillbringar hela dagarna här vid forumet, så är det påfallande ofta som han kommer hem just när jag sitter här och skriver... Vilket gör att han inte har någon som helst förståelse för att en del dagar med lillkillen kan vara litet småjobbiga, och att man inte hinner med saker ordentligt. För 'det är väl bara att skriva litet mindre på datorn'. Hmmm...


     


     

  • Ore

    Nenne: Den lät snygg, men jag ska nog hålla mig till växtlistan jag fått alltså. Med praktiska växter som breder ut sig bra och hindrar ogräs från att komma upp och liknande smarta lösningar

  • Ore

    Mugglan: Nä, ni hade ju otur med lägenheten, så det vore ju förbenat om ni skulle ha otur med bilen också...


    MSW: Hmmm, spontant så tror jag inte det är så farligt att slänga solkrämer i hushållssoporna... Men jag är inte expert inom området, riktigt. Visserligen ska man ju gärna återvinna plastförpackningar, men jag tror inte det är så stor miljövinst om förpackningarna inte är tomma. Men solkräm bör ha ett visst energivärde vid förbränning, och plast har det ju definitivt!

  • Ore

    Grattis i efterskott till Hektor, samt den andra födelsedagsfiraren!


    Vickan: När man ammar får man inte stoppa i sig p-piller, alternativen jag hade att välja på var hormonspiral, kopparspiral eller minipiller. Eftersom jag haft Nuvaring tidigare, och vill gå tillbaka till det tyckte jag det var onödigt att sätta in en spiral, så det blev minipiller. Irriterande i början eftersom jag blödde mig igenom halva första kartan eller så, men sedan har det inte varit några problem


    Mugglan: Tjohoo, spännande med ivf-försök. Och härligt att kunna halvera priset


    Nenne: Jag har haft lillkillen i sele just för att kunna ha honom nära men ändå ha händerna fria att pyssla litet med tvätt, flytta disk till diskbänken m.m. Kanske blir litet mer senare också. Tänker mig promenader i skogen med honom i selen (utanför breda stigar, alltså), kanske litet bär och svamp-plockning och liknande.

  • Ore

    Mugglan: Skönt med dagisplats, även om det är några månader kvar. Men det går fort till augusti!


    Oms: Härligt att du och din stora tjej trivs bra att träna ihop, och har något mer "neutralt" att göra tillsammans!


    Picknick 12 juni - kanske skulle planera in ett besök i hufvudstaden då, alltså

  • Ore

    Nenne: Jag hade också en grå vagn! Eller ja, liggdelen var grå. Sittdelen är brun med litet inslag av blått tyg och rutigt tyg. Grå ÄR praktiskt!

  • Ore

    Ikapp!


    Sweet: Inte billigt för att försöka få ett Green card.Men vad gör man inte för litet sinnesfrid! Och förhoppningsvis får ni kortet!


    Ska kolla litet på tåg till Sthlm när min lille klåfingrige son inte sitter i knät. Han kan numera kasta sig framåt mot datorn, för han vill minsann också trycka!!!


    Någon från Gbg som tänkt åka på picknicken, med tåg, så man kan försöka hamna på samma?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen