• Soldemor

    Tantvarning del 8

    Cantaton skrev 2010-04-20 10:23:10 följande:
    Så igår köpte jag lite laktosfria produkter och ska nu testa att avstå laktosfria produkter helt ett par veckor och se om det gör någon skillnad.
    Är det inte bättre att avstå de MED laktos? (Undrar tant petimeter!)
  • Soldemor

    Här är en till som känner sig gammal och trött! Synd att mitt upplevda sömbehov inte är kompatibelt med min arbetstid.

  • Soldemor

    I går vräkte snön ner, flingor stora som bordtennisbollar. Öööh! Något bättre idag, fast det regnar.

    Det var med blandade känslor jag åkte hemifrån idag. Solde satt på lådan jättelänge och det enda hon presterade var en mini-mini-kissplutt, hon som brukar producera limpor i vanliga fall! Genast sätter kycklingmammans fantasi igång, om att det skulle vara något fel på hennes njurar, eller att hon slutat dricka för att hon tycker att Siena är så jobbig och kräver så mycket uppmärksamhet och gulligull! Ja, jag vet att jag är larvig, men hon är min första kattjej, min examenspresent och har haft det så jobbigt i sitt lilla liv. Är m a o okoncentrerad på allt jag måste göra nu...suck!

  • Soldemor

     


    Heloise skrev 2010-04-21 13:50:19 följande:
    Solde/ Usch klart man blir orolig när missarna avviker ifrån sitt vanliga beteende, övervaka lådan ett par dagar till innan du blir så där jätteorolig. Fast jag vet hur det är jag har varit vaken hela nätter eftersom jag inbillat mig att Smulan varit halt, eller för att hon sovit för mkt eller ätit för lite...   Btw så ska lilla Tirza till djurdoktorn imorgon för sterilisering och öronmärkning. Jag ville chippa henne också men eftersom jag hade svårt att motivera varför( mer än om hon rymmer och så kan de inte läsa öronmärkningen, då kan de scanna henne, anledningen, som ingen köpte)

    Alla katter borde vara chipsade, det är det bästa som finns! Klart du skall göra det när hon ändå är under narkos! Det fanns en kampanj för något år sedan "älskade katter märker man", som handlade om just det! Det skall du inte behöva motivera inför veterinären (morr!)  Chipsa du henne bara!

  • Soldemor

    Ingen är sååå sjuyk som en förkyld man, precis! Närmare nära-döden-upplevelse kan man nog knappast komma! {#lang_emotions_yell} (visst ser den smileyn lite förkyld och eländig ut?)

  • Soldemor

     


    Heloise skrev 2010-04-22 09:07:49 följande:
    Sen så har min hjärna blivit slö, och jag ser nu i efterhand att det saknas en hel del ord, både här och där i mitt inlägg

    Du kan utan problem skylla allt på ditt välsignade tillstånd! {#lang_emotions_wink}

  • Soldemor

     


    passionsblomman skrev 2010-04-22 14:26:03 följande:
    www.dn.se/debatt/victoria-maste-tanka-om-nar-...Förbaskat besviken blev jag nu...Aleta, vad ska vi göra?

    Och helt plötsligt får alla som är positiva till detta elände vatten på sin kvarn. Attans vad många som inte ens tänkt tanken innan, kommer vilja ha överlämning, för att Victoria hade det...suck,  nej, förresten, trippelsuck!!{#lang_emotions_frown}

Svar på tråden Tantvarning del 8