• Soldemor

    Tantvarning del 8

    Har ett brudpar som fått förhinder att komma idag, skulle kanske beta av de där 59 plustimmarna jag samlat på mig? Skall åka och hämta en burklädsel ikväll, så varför inte åka hem?

  • Soldemor

    Idag är det varmt och åskigt. Skall göra agendorna till "Kärlekens lov" nu och har kollat igenom brudkronorna vi skall ställa ut. Skall bli så häftigt!

    I morgon befinner vi oss i Trelleborg, på Söderslätthallen. Det är utställning med damerna. Så ikväll skall det badas svart päls, sköldpaddspälsen skall pudras och så skall damerna få tassikyr! Mr tabbyrand får ha det lite lugnt från lillasyster. Men hans extrapappor kommer vara hos honom (m a o får vi husvakt också, bra!) och dutta med godis och så...

    Har hittat n lägenhet, en 5:a på 134 m2, marklägenhet med stenmur runt altanen och 8 240,-/månad i varmhyra!

  • Soldemor

     


    dfk skrev 2010-05-21 16:04:37 följande:
    Hej! Härligt med värmen!!!   Bra Sonja! Kämpa på nu med lönen också! Soldemor, syndafloden?

    Ja, som det regnade och åskade här! Strömmen gick flera gånger!

  • Soldemor

    Tittar in en liten snabbis. Lillsnäckan gick ända till nominering till panel på utställningen i lördags! Den här domaren tyckte jättemycket om henne, sa att hennes päls var som en höstskog, älsklingen! I nomineringen gick hon inte vidare, men blev iaf domarens favorit och fick en plakett och ett pris. Och så klart, hon blev ju ex1 och fick en rosett (läs: matte fick köpa en rosett). Solde blev trea men hon älskade domaren! Han tog varligt i henne och talade med låg, mjuk röst. Då passar det madame! Nu är det paus på utställningsfronten en månad, sedan åker vi till Kalmar i början av juli. Blomman! kommer du och hejar på mina snuttar?

    Gudstjänsten med vigsel- och kärlekstema blev jättebra! Den tar vi i repris nästa år! Nu skall jag strax iväg på möte. Det är sååå kul att avsluta en ledig dag med arbete!

  • Soldemor

    Ev möte blir till helgen...

    Vår semester börjar 10 augusti. Den därpå följande helgen blir det utställning i Höganäs, sedan åker vi till Bohuslän 17 augusti, Dalarna 20 augusti för att avslutas i Göteborg 23 augusti. Sen blir det dagsutflykter till jag åter börjar arbeta första söndagen i september. Men det är låååååååångt dit, och ganska långt till semestern. Fast nu blir det ju myshelg i Stockholm och nästa helg Världens fest i Växjö!

  • Soldemor

    har haft ett antal "överlämningsdiskusisoner" med folk, pch tyvärr är många så fruktansvärt oförstående! Men nästa gång jag får en brud som propsar på överlämning trots att jag förklarar symboliken, skall jag fråga brudgummen om inte hans mamma skall överlämna honom då, i all rättvisas namn, menar jag!

  • Soldemor

    Slapp diskussion om brudgumsöverlämning igår, var ett roligt och spännande samtal med brudparet!

    Idag fick Soldan åka med mig till jobbet, för hennes extrapappor skulle hämta henne här. De är i sitt sommarhus, så det var mycket närmre hit. Hela vägen i bilen talade hon om för mig hur eländigt och jobbigt allting var, hon lät såå eländig! Men när hon fick undersöka pastorsexpeditionen och lukta på gamla böcker i arkivet, då var allt glömt, det var jättemysigt! Hoppas nästa bilfärd gick bra för henne!

    Idag är det sista jobbedan för denna vecka, projekt Skifs närmar sig, yes! Och det lutar åt en tantfika på lördag. Bruttan har föreslagit ett ställe som inte ligger så väldigt långt från vårt hotell! Tant rules!

Svar på tråden Tantvarning del 8