• Soldemor

    Har hittat en pojkvän till Siena. Han liknar henne lite och blev BIS på utställningen i lördags! Tänk att ha huset fullt med små lurviga sköldpaddsbollar! Suck!

  • Soldemor

     


    Aleta skrev 2010-05-26 14:35:13 följande:
    Heloise, grattis till palestinasjalen! Oj Solde jag kan se dig sittande med famnen full av små kattungebollar som piper. Var är överlämningstråden, var, var?

    Den heter: Då är det bestämt, Vickan skall överlämnas av sin far (eller något liknande) Den är väldigt aktiv nu, så den finns med bland de senaste inläggen el trådarna.

    Jo, det där med bebis-snuttar i knät kan jag också utan problem visualisera!

  • Soldemor

     


    Heloise skrev 2010-05-26 14:59:01 följande:
    Där har jag redan varit och gjort en insats, men jag är inte lika vuxen och mogen som Aleta, blomman, sonja och duchess, jag vill mest skrika att folk är korkade. Eftersom jag inte litar på att jag kan vara vuxen och mogen i diskussioner med folk som inte ser längre än näsan räcker så håller jag mig numera därifrån. Jag muckar på familjeliv ist, där är nivån så låg att man kan blir lite grining och spydig utan att det märks haha

    Alla insatser för det goda och rätta är bra! {#lang_emotions_djavulsk}

  • Soldemor

    Igår var det tantfika i en av Huvudstadens vackra förorter...tant från Skåne mötte tant boende i fjällen, tant med tillhörande bedårande groda. Det ni! Var så trevligt!

  • Soldemor

    Fjosok: Twittertråden är stängd!

    Nu skall vi snart bege oss söderut igen. Har varit helt fantastisk helg i Stockholm, trots tvivelaktigt väder. Björn Skifs var liksom bara så...underbar! Jag har ju i princip växt upp med den mannen, hans musik har följt mitt liv på olika sätt.!
    Skall åka via Skärholmen, de har också ett Kapp-Ahl jag skulle kunna flytta in till

  • Soldemor

     


    Daa skrev 2010-05-31 11:40:29 följande:
    Och hade jag varit lite mer uppmärksam hade det kanske funnits en tant(-wannabe) från Norrbotten med på det där fikat också...

    Vad synd att du missade det! Vi hade jättetrevligt! Det bevisar att du får hänga här mer!

  • Soldemor

    Fick åka akut m Solde t veterinären idag. Hennes kisseri har inte fungerat något vidare i helgen. Hon fick en omgång antiinflammatoriskt till som vi skall prova inan det blir antibiotikia. det värsta är bara minkycklingmamma-fantasi som alltför lätt skenar ivög till trakter däör vi inte vill vara alls. Skärpning!

    Vi var mycket efterlängtade av de två övriga som var hemma. Hade båda i sängen i omgångar i natt, det var ett tag sedan! Mysigt!

Svar på tråden Tantvarning del 8