• Cantaton

    Tantvarning del 8

    26 juli. En av mina bästa vänner gifter sig där 31 juli, så vi åker dit för bröllopet (och en veckas semester).


    MittiPrickBrud skrev 2010-06-21 15:59:35 följande:
    När ska du åka till Turkiet? Härligt att få komma iväg ett tag förstår jag. När ska du åka till Turkiet? Härligt att få komma iväg ett tag förstår jag.
  • Cantaton

    Tack. Fast jag skulle nog vilja ha den lite tidigare Men jag åker i alla fall som biträdande lägerchef med en ungdomsgrupp till Taizé på lördag. Om gruppen inte är för stökig finns det mycket kraft att hämta där.


    Sonja68 skrev 2010-06-22 10:19:49 följande:
    Härligt Cantaton med lite semester Det är du värd!
  • Cantaton

    Uscha! Hoppas det är bättre nu.


    Sonja68 skrev 2010-06-22 10:23:10 följande:
    Har nog inte delgett er min härliga helg: (ni som läst i Bebistråden, scrolla!)Fredag vid middagstid tappar jag en ölburk som "någon" oförsiktigt ställt längs ut på översta hyllkanten i kylen. Den tjongar rakt ner på tån bredvid stortån, på nageln, så det börjar blöda från nagelbandet och nageln blir genast blåsvart. Detta mitt upp i renoveringen. Maken skitsur för att jag inget orkar göra. Till natten värker och bultar det i hela foten och maken föreslår att jag tar hans tabletter mot smärta som han fick efter operation (Ipren hjälpte inte för mig). Jag läser på förpackeningen 1-2 st. Tar 2 för säkerhets skull. Somnar och vaknar tidigt, tidigt. Huvet snurrar nåt så inni h-vete, som om jag vore aspackad. Börjar kräkas. Kräks sedan oavbrutet och svettas och flåsar och allt bara snurrar. Hela dagen. Maken ännu surare för att jag återigen inte är till nån nytta och nu kunde jag inte ens ta hand om barnen, 3 st för flickorna hade en kompis som sovit över. Jag ringer i panik flickornas gudmor som är sjuksköterska. HOn kommer som en blixt och konstaterar att det är kraftiga morfintabletter jag tagit och att jag förmodligen inte tål morfin. Hon ringer sina läkarkompisar och rådfrågar. Tvingar mig att hinka i mig vatten, fastän allt kommer upp igen hela tiden. Inte förrän på kvällen slutar huvet snurra och jag får behålla vatten och kan äta några tuggor mat.Söndag hade jag en molande huvudvärk, som baksmälla ungefär och gjorde inte många knop. Kan bara konstatera att knarkare lär jag inte bli... Fy så obehagligt allt var
  • Cantaton

    Hej. Tittar bara in och säger att jag är hemma i Sverige. Dock inte vidare "levande". Fruktansvärt ont i halsen och hes, ont i öronen och det är lock för öronen - i ena örat hör jag "metalliskt" som om jag bara hör robotar... Hostar förskräckligt. Febern har iaf gått ner sedan igår kväll.


    Det blir väl så om man är den som tar hand om alla sjuklingar på ett läger. Dock verkar det ha drabbat mig värst. Bara det att jag inte alls slappnade av förrän jag stod på parkeringen igår kväll och kände hur illa och jobbigt jag mådde. Jag fick klaustrofobi inuti mig själv. Öppen mottagning hos doktorn om 40 minuter, ska ta och promenera dit... Även om det är virus kanske det finns NÅNTING som hjälper mot NÅNTING.

  • Cantaton

    Nu har jag varit hos doktorn. Det var inte bara en förkylning, utan även öroninflammation. Så jag har fått antibiotika.

  • Cantaton

    Åh, är det så!? Jag hoppas det.. Undrar hur jag ska göra med lördagens bröllop. Om jag ska avvakta och se om jag tillfrisknar eller om jag ska hjälpa brudparet hitta en ersättare...


    Soldemor skrev 2010-07-06 10:41:44 följande:
      Bra! Då blir du fort frisk!
Svar på tråden Tantvarning del 8