• Cantaton

    Tantvarning del 8

    Eller skräddarsydda BH:ar? Alla har ju problem med OLIKA saker? Att kuporna inte är tillräckligt "heltäckande" så att brösten "ramlar ut", olika storlekar, ovanliga storlekskombinationer osv...


    Man kan ju specialbeställa skor efter olika mått, så varför inte BH:ar?


    Lyckliga013bruden skrev 2010-05-04 08:23:10 följande:
    Fast det finns inte så många vadderade 70D bhar som jag hittat. Men jag har hittat inlägg hos lindex i gele som jag ska använda. När jag lärt mig lägga de rätt i bhn så det inte ser så knöligt ut. Man kanske ska ge sig in i branschen och göra bhar med olika kupstorlek
  • Cantaton

    Ja Skicka sen personen till mig så kan jag, i egenskap av ambassadör för kvinnors företagande, hjälpa till med allt praktiskt i starten


    Lyckliga013bruden skrev 2010-05-04 08:47:08 följande:
    Jaa det vore ju toppen! Och att man kan påverka formen, färgen, kupornas material (bara tyg, formpressat, vadderat) det vore ju underbart. Kanske ska leta upp någon som kan starta ett sådant företag, för där skulle jag bli kund.
  • Cantaton

    Åh, jag hade en sån 90-säng när jag var yngre. Loved it. Vet dock inte var den var köpt.


    Hoppas du kan göra något av dagen. Själv är jag utslagen av huvudvärk och magkatarren hugger i magen... Vill helst bara ligga i sängen hela dagen, men jag ska leda en fokusgrupp efter lunch, så jag måste förbereda...


    Im yours skrev 2010-05-04 09:26:27 följande:
    Godmorgon tanterna. Jag hade oxå värsta tröttdan igår, sov, och sov .............. Jaha, o så kom natten, somnade runt 04.00. Lagom uppmuntrad funderar jag nu på att ta mig till stada, och slå till på den där volangkläningen. Suktar oxå efter ett sånt där jättehalsband ....... Vidare funderar jag på vita järnsängar, huvudgaveln alltså. Typ 160 cm bred, var finns dom. Någon som vet??????? Kramar från mig.
  • Cantaton

    Fjällbruttan, jadå, jag ordnade bokföringen och bokslutet igår. Var ju så illa tvungen för att få fram uppgifterna till deklarationen Vid 19 igår var jag klar med deklaration och allt. Sedan fick jag inte mer gjort på hela kvällen. Känslan var ungefär som att vara klar med en tenta man jobbat på i en hel vecka. Frihet! Fast då visste jag ju att jag behövde förbereda inför fokusgruppen idag. Tack och lov blev den igår flyttad från 10 till 13, så jag insåg att jag kunde sova igår kväll och gå upp tidigt idag istället och förbereda på förmiddagen.


    När jag så vaknade föll allt hopp om dagen. Jag hade dunkande huvudvärk och knivande smärtor av magkatarren... Så jag låg med datorn i sängen och jobbade på så gott jag kunde. När det var dags att åka mådde jag tillräckligt bra för att orka genomföra det. Nu är huvudvärken borta men magvärken väldigt närvarande och jag väldigt trött...

  • Cantaton

    Oj. Väldigt trött, sa jag. OCh nu har jag sovit bort 3½h. Min känsla var alltså alldeles rätt. Huvudvärken är kvar och jag är såklart mosig, men det känns bättre i kroppen, ändå.


    Passion, ljuvligt att höra om läsandet! Det låter som jag i den åldern. Jag plöjde Kittyböcker från det att jag fyllde åtta. Över hundra stycken... och alla andra Wahlströmsböcker!


    Solde, det låter som en helt förskräcklig arbetsupplevelse om man inte är beredd på den och vet vad den innebär. Framförallt för någon som tycker om djur... Klart du grät och grät efteråt. Det måste ju ha känts jättejobbigt för dig - hur mkt det än ingår i dina arbetsuppgifter... Stor kram till dig.


    I'm yours. Fint att sonen bryr sig.

  • Cantaton

    Sonja, du anar inte hur noga jag är med magkatarren, förstår inte alls varför den blossade upp så igår! Jag äter en gröt gjord på hälsomüsli på morgonen (bättre än havregrynsgröt ur flera avseenden), med blåbär i... Äter små portioner och var tredje timma, ungefär. Tar medicinen samt örtdroppar och några andra droppar. Definitivt inget kaffe eller någon coca cola, ingen alkohol, ingen laktos... Nu har jag även plockat bort större delen av det mättade fettet och får istället bara i mig fett genom lax, avokado, nötter o.s.v., liksom jag har plockat bort sockret (godis etc.)


    Jag sover minst 8h. Igår sov jag nog 10 på natten och 2½ på eftermiddagen. Idag ska jag gå på Flow som är en mix av yoga, pilates och tai chi.


    Jag vet ärligt talat inte vad jag kan göra mer?!?! Vänta...


     


    Tack för att du alltid är så omtänksam. Säg till om du har fler råd från egna erfarenheter.

  • Cantaton

    Tålamod är inte min starka sida


    TinkerBelle skrev 2010-05-05 10:12:24 följande:
      Jag tycker det låter som du har bra koll på läget. Sen behöver du som sagt tid och tålamod. När magkatteren väl har kommit behövs det inte mycket för att den ska blåssa upp igen - deklarations strul tex...
  • Cantaton

    Åååh vad duktig jag har varit på förmiddagen! 2½h effektivt arbete med operaprojektet. Och det har känts ROLIGT!


    Nu har jag ätit mumslunch bestående av lax, broccoli och sallad (och vatten). Typisk magkatarrmat ;)


     

  • Cantaton

    Pga magkatarren har jag inte vågat mig på att träna sedan i påskas. Mer än promenader, då. Men nu, nu ska jag köra Flow!!!

  • Cantaton

    Idag:

    - Inte magont, inte huvudvärk (som senaste dagarna)


    - SOL


    - Kom igång med jobb redan vid 9, så fick lite gjort med ett teaterprojekt samt lite småsaker.


    - Jag har vågat ringa utomlands - det har tagit mig två månader...


    - Jag har SJUNGIT igen! På en begravning.


    - Nu är jag hemma och "landar" 45 min. Ska läsa på om en teaterföreställning jag blivit tillfrågad att producera. Ska på möte med teatern om en timma.


    - Sedan ska jag gå en promenad med bästaste bästaste Sandra som igår förlorade sin hund - som hon haft sedan hon var barn.


     

Svar på tråden Tantvarning del 8