• FruTez

    Fikasugna göteborgsfruar slutar aldrig att tjöta! Tråd 16.

    Då var det dax för att öppna upp ännu en ny tråd!

  • Svar på tråden Fikasugna göteborgsfruar slutar aldrig att tjöta! Tråd 16.
  • Linum

    Idag skall det packas make, fru, barn, prylar och en grill för en färd ner till Varberg. Har hyrt en stuga i Apelviken för helgen tillsammans med vänner från Helsingborg. Grill, tjôt, skratt och lite gott vin blir en bra kombination!


    Tur att man slipper titta på schlagerspektaklet ikväll... Det blir nästan för mycket med alla tävlingar. Tycker att det räcker med den svenska finalen. Mer orkar jag inte med. Såååå hemskt mycket bra musik är det faktiskt inte.


    Ha en trevlig helg!

  • Ab fab

    Tjingeling chicas. BiB i skogen låter trevligt. Tittar gärna förbi

  • Bauti

    Hej
    Har idag tillbringat dagen med att sortera i kartonger, det är  ju loppis på söndag i majorna och behöver bli av med lite saker och få kosing istället.

    I går satte vi lilla C i gåstolen, hon har bara lyckats ta sig bakåt i den. Men så lockade jag på henne och himmel vilken fart framåt det blev. Tänk att sådnat kan göra en så lycklig. Tur att jag har fladderfisen

    Ha en sköööön helg! :-P

  • Ab fab

    Hej. Hemma igen. Slappade framför TV:n igår o schlagerfestival, lagom nivå... Gillade Belgien. Hoppas allas loppisar går bra idag. Och hoppas ni firar morsdag på bästa sätt. Själv köpte jag likör till gamla mamma

  • Carma07

    Tjingeling

    Välkommen hem igen Ab. Det verkar som att det har varit en bra semester.

    Hoppas era loppisar har gått bra.

    Själv hade jag shoppingdag i lördags. Först åkte jag till barnmarknaden och fyndade en hel del och därefter åkte jag ner till Ullared. Men två timmar där är för kort tid om man vill hinna med allt. Fast kanske tur för plånbloken. Men det får nog bli en tur till snart.

    Igår firades mors dag med en sovmorgon för min del och jag fick faktiskt en present fastän vi hade sagt att inte köpa grejer. Jag har fått en säck med finbetong. Häromdagen var jag på biblioteket och lånade böcker bl a "Betong som hobby". Var nyfiken och tänkte mest bläddra i den men kände att det kanske var för krångligt att fixa och dona med att testa. Maken såg boken och när han ändå var nere på brädgården köpte han lite betong till mig. Nu är jag så himla nyfiken att få komma igång och testa.

    På eftermiddagen var jag och lilltjejen iväg på 2-årskalas med fika, tårta och fiskedamm. Himla mysigt och kul.

  • Carma07

    För de Traderaintresserade kan jag säga att jag har kommit på hur man hittar deras personliga info. Under deras alias finns ett "i" som man klickar på så kommer det upp ett infobrev.

  • Bauti

    Hej!

    Blev sittande framför datorn som vanligt. Googlade på cake för jag skall beställa tårta till C namngivninsfest. men herre min  skapare vad mycket fint det fanns. Inte ett dugg klokare bara fler ideer.
    Spana in denna sidan bara http://londoncake.com/
    Som konstverk.

    Ses kl 13.30. Det blir nog bara jag och lillan, maken skulle på annat uppdrag.

  • Linum

    Trevligt att träffa er som var med igår! Idag är ju vädret mindre soligt, men vad gör det. Då blir det tv-tid och läsning av bra bok istället.

Svar på tråden Fikasugna göteborgsfruar slutar aldrig att tjöta! Tråd 16.