• FruTez

    Fikasugna göteborgsfruar slutar aldrig att tjöta! Tråd 16.

    Då var det dax för att öppna upp ännu en ny tråd!

  • Svar på tråden Fikasugna göteborgsfruar slutar aldrig att tjöta! Tråd 16.
  • Vinter10
    Linum skrev 2010-04-27 12:31:19 följande:
    Jag lider med er, tjejer! Inte kul att ha sådana bomber, kan jag tänka mig. Jag är inte riktigt uppe i de storlekarna, men jag kan också tänkla mig en liten förminskning när man väl är klar med allt vad barn heter. Man ska ju leva också.   Tezz: Varför skulle de gå efter BMI? Ryggproblem kan ju dyka upp hos vem som helst och varför skulle det vara mindre synd om någon som väger några kilo för mycket? Knäppt...    
    Jag tror att det är för att många får större bröst när de går upp i vikt och således också mindre när man går ner. Så då resonerar de väl som så att man skall banta i stället för att spara landstinget pengar.

    Men i verkligheten så har man väl stor byst även när man är smal, det finns ju gott om övervikta kvinnor utan jättebomber...

  • Nibla

    Tjenare tjejer,


    Här sitter jag i soffan med ett sovande flickebarn på övervåningen. Iklädd sweats med laptopen i knät och en latte i handen.


    Inte så dumt det där med VAB.....hehe!


    Apropå bröstoperationer: Min svärmor förminskade brösten för ca 10 år sen. Det bästa hon gjort säger hon. 

  • Ab fab

    vår i Tyskland. gräset doftar o träden är utslagna.

    för min del blir brösten kanske inte större... bara längre....

  • Nides

    Vill oxå ha små boobs! Så fort jag har börjat jobba ska jag börja spara ihop till en operation. Och ifall jag har gått ner tillräckligt så kanske jag kan gå via landstinget.

    Jag har ju redan gjort det en gång. Och jag var så lycklig efter det men nu är de större än vad de var då.
    Mamma har oxå gjort det. Hon är sååååå lycklig med sina små tuttar. Fast hon tog bort mest hud. hahhaha hon dödar mig om hon visste att jag sitter här o skriver detta.

  • Ab fab

    Nides- din mamma har ju grym urringning. Hon var ju drop dead gorgious på ditt bröllop. Både Bauti, jag och maken spanade in henne

  • Nibla

    Jag ska jobba som koordinator på Arbetsförmedlingen i Alingsås! Kommer inte ha hand om några arbetssökande utan mer vara den som är administrativt ansvarig på kontoret.


    Börjar den 10/5. Ska bli sååååå skoj!


    De frågade på intervjun hur jag såg på AF och jag tänkte att det fick bära eller brista. Jag sa att jag och säkert många med mig har bilden av att det bara jobbar trötta tanter 60+ som egentligen inte är intresserade av att hjälpa utan bara väntar på att få gå i pension. När jag sagt det tänkte jag att nu får jag aldrig detta jobbet, men de tyckte väl om min brutala ärlighet antar jag.


    Jag får 32 dagars semester. Hi hi!

  • Bauti

    Skönt att ha någon som är så som du Nibla, tänker bara på kärringen på skattevrket i kungsbacka som hade den inställningen. Och den yngre killen som hjälpte till så allt löste sig.
    Du kanske skall satsa på minister istället.

  • Carma07

    Tjingeling

    Det är jag som får taxöron. Synd att ni inte bara kan donera lite till mig.

    Nibla: Kul med jobbet! De kanske insåg att du hade rätt ang trötta tanter. Grattis återigen till jobbet! Nu ska du till mina gamla hemtrakter.

    Dags för en liten tur ut i trädgården. Om jag känner att det funkar imorgon kommer vi en sväng till Linum men inte säkert att vi kan hålla tiden. Det är nämligen vår nya sovtid här hemma efter lunch, men jag tänkte att hon kunde sova i bilen. Jag hör av mig imorgon om hur jag gör.

Svar på tråden Fikasugna göteborgsfruar slutar aldrig att tjöta! Tråd 16.