• FruTez

    Fikasugna göteborgsfruar slutar aldrig att tjöta! Tråd 16.

    Då var det dax för att öppna upp ännu en ny tråd!

  • Svar på tråden Fikasugna göteborgsfruar slutar aldrig att tjöta! Tråd 16.
  • Ab fab

    Hej
    så roligt det låter med det nya jobbet. Härligt med bra mottagande och genomtänkt introduktion. Det låter som det kommer bli ett härligt yrkeslyft

    Vi var på Kulturskolan 50 år igår. En konsert för närmast sörjande men tonårs A spelade cello.

    Idag åker jag till Berlin.

    Så glad- har löst personal till studentmottagningen. En elev från ester Mosessons skall fixa. Bra sätt att mota bort ex fru o svärmor fr köket:-

  • Linum

    Nibla: Du kommer säkert att stortrivas på ditt nya jobb!


     


    Carma: Får du fortfarande inte sova? Jag måste ha jättetur, för Siri har precis börjat sova 4-5 timmar i sträck på nätterna. Får väl hoppas att det håller i sig...

  • Bauti

    Jag är oxå bortskämd med sova på natten, och har varit det sedan första början.

  • FruTez

    Carma, inte kul att inte få sova ordentligt. Jag förstår va du menar. Har ju samma sak med min lille kille. Inatt sov jag faktiskt i gästrummet så fick maken ta "nattpasset" för första gången på lääänge.  Lillen somnade kl 22.00. Vaknade vid 00.00, sedan vid 02.00, sedan 04.45 och sedan 05.45. Sista gången fick jag stiga upp för då var det dax för mat. Kändes skönt att maken fick prova på att vakna en miljard ggr. per natt. Lättare för honom att förstå varför man är trött och seg i skallen. Är glad över att det faktiskt var han som föreslog det så han har nog ganska stor förståelse ändå!

  • Ab fab

    carma- grattis på namnsdagen

    nibla- grattis till sista jobbdagen

  • Linum

    Bara för att jag skrev så igår har Siri varit vaken halva natten... Ibland får man igen direkt


    Det är fönsterbyte på g i vårt hus, så nästa vecka (när Addiz skulle komma) måste jag tillbringa uppe hos mina föräldrar. Man kan liksom inte ha 2 katter och ett litet barn i en lägenhet där alla fönster rivs ut... De skall hålla på en hel vecka, så jag kommer väl att få lappsjuka uppe i Dalsland. Tur att Martin kommer upp torsdag-söndag i alla fall.


    Igår tog jag mig en promenad in till stan för en lunch med lilla mamma. Trevligt att sitta ute och luncha för första gången i år.

  • Ab fab

    då behöver jag inte köpa sparris till Martin då - om han skall vara i Dalsland

  • Linum

    Ab: Nej, det behöver du inte


    Tekaksbak färdigt. God deg!!! Nu ska de bara provsmakas också.


    Någon som ska till Lisebergs Trädgårdsdagar i helgen? Tänkte skramla ihop lite inspiration till balkongen.

  • Carma07

    Ab: Tackar!

    Linum: Åh, vad härligt med långa sovpass på natten. Förutom nu då, men det händer ändå emellanåt. Jag har börjat att ge honom tillägg och ska försöka passa in att det funkar att ge det på kvällen och hoppas att han sover längre då. Han äter jätteofta och mina tuttar känns mestadels tomma så jag undrar om han blir ordentligt mätt.

    Tez: Vad skönt att få sova ordentligt en natt. Inte dåligt av din make att vakna när lilleman skriker. Skulle vi göra så här hemma så vaknar jag och så måste jag väcka maken isf. Ibland fattar jag inte att han inte vaknar av det ljudet.

  • Carma07

    Linum: Äter du bröddet? Hade planer på att åka till Liseberg i helgen men nu är det så mycket annat så det finns nog inte tid till det längre.

Svar på tråden Fikasugna göteborgsfruar slutar aldrig att tjöta! Tråd 16.