• Björni­sarna
    Äldre 30 Mar 18:38
    31754 visningar
    182 svar
    182
    31754

    Umeåbrudar 2010 del 3

    Då påbörjar vi Umeåbrudar 2010 vår tredje tråd där vi diskuterar, frågar och berättar allt som har med bröllop att göra!:)
    Välkomna!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-03-30 21:10
    Här är de hittills "registrerade" 2010´s Umebrudar. Är du ny, kopiera namnlistan från den senast upplagda och lägg till dig själv!:)

    13 februari, Elbe Helena Elisabeths kyrka
    20 Februari, CarolineL, Helena Elisabethkyrkan
    27 Februari, CeNedra, Backens kyrka
    6 Mars Eadirf, Umeå Stadskyrka
    20 Mars Miim2, på Umeälven alt Broparken (Borgerlig ceremoni)
    12 juni, Väntar på något, Trysunda kapell, höga kusten
    12 juni, HannaoMarkus, Strömbäcks kyrka
    25 juni Ellabay Holmsunds kyrka
    10 juli,Tjorven81, sankt Mikaels kapellet i Vindeln
    17 juli Björnisarna. Helena Elisabethkyrkan
    17 Juli, Maldita, backenkyrkan
    17 juli Pälsboll. Göstas Loge
    31 juli LindaochStefan. Täfteå Byakyrka
    7 augusti mafm, Backens kyrka
    21 Augusti Pilan, Helena Elisabethkyrkan

  • Svar på tråden Umeåbrudar 2010 del 3
  • Lindao­chStef­an
    Äldre 31 Mar 08:59
    #11

    Bra med en ny tråd...
    Va på ett bröllop i Helena Elisabeth för 3 år sedan och då var vi ca.65 pers och då var det fullsatt till sista bänken. De som inte var bjudna fick stå...Tar den verkligen 100 pers?! Fast de som har hand om kyrkan borde väl veta tycker man.

    Björnisarna: Jag vill också ha en rosa bollbukett och har också fastnat för den i Holmsund. Så min kompis skulle kika på den.

    Imorgon ska jag prova ringen jag hittat och se om jag hittar matchande förlovningsring. Vi måste köpa hela kitet då jag inte tål rött guld som det är i våra gamla förlovningsringar...

    Nä, nu blir det en maratondag på jobbet....
    Ha´re gott alla brudar.

  • Björni­sarna
    Äldre 31 Mar 16:02
    #12

    LindaochStefan: Oh nu blir jag nervös!! Jag tyckte själv att det såg litet ut och frågade museumpersonalen flertalet gånger om den verkligen tar 100 och de försäkrade mig att kyrkan ska ta 100 sittande gäster så då väljer jag och tro på dem.. men nervöst är det! Bollbuketter är verkligen fint! Ska du också ha din i rosa?:)

  • Väntar på något
    Äldre 31 Mar 16:04
    #13

    Min klänning kostar 4700 kr men jag får 10% så det blir ju några hundralappar billigare.

    Jag har ingen riktig uppfattning om vilken bukett jag vill ha. Jag vill ha något som syns och gör sig bra på bilderna. Det lutar åt en luftig droppformad variant med endast rosor och ev lite murgröna. Men jag har verkligen svårt att bestämma mig. Ska boka en konsultation i Holmsund snart iaf.

  • Lindao­chStef­an
    Äldre 31 Mar 21:16
    #14

    Björnisarna: vårat tema är ju rosa och vitt (typ ivory) så självklart ska den vara rosa med några vita rosor... tror jag.

  • jeanet­te85
    Äldre 1 Apr 04:26
    #15

    Björnisarna: Alltså säger de att de tar 100 pers så gör det ju det. Vi bor vid kyrkan och sommartid har vi sett flera bröllop där folk har fått stått utanför. Jag har varit in i den * flera och upplever den som liten. Men som sagt de som sköter den och Museet vet juh det är juh deras kyrka=)

    Oj det är mycket pengar ni lagt på era klänningar har ni lagt lika mycket på era M2B kläder?????

  • Björni­sarna
    Äldre 1 Apr 04:50
    #16

    Väntar på något: Jag har hört att en konsultation kostar i Holmsund, har du/ni någon aning om hur mycket det kostar? Är ju sugen på deras bollformade bukett.... :)

    LindaochStefan: Okej, det blir nog superfint!:)

    jeanette85: Joo, men ändå.. vi tyckte själva den kändes liten.. nåväl, de lär ju märkas om den är liten eller ej på själva dagen ;)
    M3Bs kläder kostade 5400 så han vart dyrare än min klänning nu när jag fick den billigare.. :)

    Har ni köpt skor än? Vad ska ni ha för skor?

  • Väntar på något
    Äldre 1 Apr 08:51
    #17

    Björnisarna: När jag var där och pratade om att boka sa hon inget om att konsultationen kostade något. Fattar verkligen inte varför de ska ta betalt för sådant. Vill de inte sälja eller vad handlar det om? Jag bor i Holmsund så det kändes så smidigt att ta blommorna därifrån + att min fotograf rekommenderade dem, men jag tycker att buketter är tillräckligt dyra och har inte lust att betala för en konsultation också.

  • Loppan­sson
    Äldre 1 Apr 08:57
    #18

    jag kollade in www.matildasfest.se igår och de har verkligen mkt fint... önskar jag kunde åka dit redan nu och prova klännig, men det känns lite tidigt då det är 1 1/2 år kvar... deras klänningar var inte så hemskanste dyra, kanske vad man får räkna med eller? ni som vet mer än mig än så länge, hur mkt kostar en klänning, generellt? självklart finns det jätte dyra och de som kostar väldigt mkt mindre. Har ni någon aning om vad det kostar att hyra en klänning?

  • Väntar på något
    Äldre 1 Apr 08:59
    #19

    Beträffande kläder så har vi inte fixat blivande mannens kläder än. Hade först tänkt hyra en smoking men här i Umeå är det väldigt dyrt. Det lönar sig nästan att köpa istället. Vi var på ett bröllop i November då han hyrde en smoking så nu bir det andra gången på ett år så då hade det definitivt lönat sig att köpa. Men sådant vet man ju inte. Men vi funderar lite på att testa beställa från "Suitopia".

    Mina skor gick jag ut och impulsköpte på Bianco. Krämfärgade satinpumps med öppen tå och en ros på. Tog 5 minuter och det känns så skönt att något beslut gick lite snabbt iaf. Finns i galleriet för den som vill se bild.

  • Loppan­sson
    Äldre 1 Apr 09:08
    #20

    Väntar på något: Ja, utbudet i umeå är ju mindre än här i stockholm. så jag kommer nog att fixa kläder och sånt här, har du kollat in brudmix.se? de har herrkläder som inte är så dyra, och klänningar med för den delen...

Svar på tråden Umeåbrudar 2010 del 3