• lyckan ler

    Augusti brudar 2010

    Såg att det fanns en tråd tidigare, som blivit stängd. Så jag gör en ny, och hoppas att det dyker upp flera brudar att diskutera med!

    Kopierar in info från förra tråden:
    7 Augusti
    Trollmor 86
    Kickelina
    Lelay
    IdaEric
    Superstarfia

    14 Augusti
    Moi Mokulat
    E o D Tholin
    germanbride
    Mrs Kay

    21 Augusti
    Varmiz
    VanessaB
    HeRo

    28 Augusti
    cplusj
    lyckan ler

  • Svar på tråden Augusti brudar 2010
  • Orsakullan

     


    Katarina Michael skrev 2010-06-22 10:55:43 följande:
    Själva, den ena hjälpen vi kommer få är efter åt av min sambos föräldrar. Plus att en släkting ställer upp och fotografera. Mina föräldrar har gjort klart för sig att de inte tänker hjälpa till alls, lite trist men sånt är livet.

    Hur kan man INTE vilja hjälpa till när ens dotter gifter sig? Det är väl en "once-in-a-lifetime"-upplevelse! Vi har själva valt att göra det mesta själv - själva vigseln är på föräldrarnas gård men resten klarar vi själva! Stressigt men kul att pyssla också och göra det personligt.

  • glaca

    Jag byter ämne lite granna. Jag behöver beklaga mig.

    Osa.t gick ut igår: 10 personer valde att inte svara alls, ett par svarade imorse. Svägerskan svarade kanske. Hon ringde och berättade att de inte visste hur de skulle göra eftersom dottern inte får följa med, och de kan inte lämna henne till en barnvakt. Dottern är 6 år men har aldrig varit hos någon barnvakt.

    Idag kallade vi in reserverna. Det var åtta stycken, hälften av dem har redan tackat ja! Jag gillar reserverna!

  • Katarina Michael
    Orsakullan skrev 2010-06-22 11:07:12 följande:
      Hur kan man INTE vilja hjälpa till när ens dotter gifter sig? Det är väl en "once-in-a-lifetime"-upplevelse! Vi har själva valt att göra det mesta själv - själva vigseln är på föräldrarnas gård men resten klarar vi själva! Stressigt men kul att pyssla också och göra det personligt.
    Jag har alltid fått klara mig själv, jag har aldrig haft den stöttningen som de flesta haft under uppväxten. Varför skullle de vara en skillnad nu?
  • 23maj2009

    Jag får fixa allt själv jag med.. min mamma kommer inte ens på bröllopet.
    Hennes nya man har social fobi och har ett jättestort kontrollbehov som han utövar på min mamma. Jag har under många år tyckt att hon borde dumpa honom men det är min mamma som bestämmer hur hon vill ha sitt liv. Jag accepterar detta..Det är också rätt långt mellan oss.
    Men för det så är man ju lite ledsen, man vill ju hoppas..
    Jag får nog en underbar dag eller det får vi nog alla!

  • Astro

    Jag har omvänt problem! Folk frågar om vi inte behöver hjälp med något, men jag är ett sån kontrollfreak att jag inte kan komma på något att delegera... Vi kommer ju självklart behöva hjälpe med praktiska saker som att fixa i ordning lokalen, städa, bära dit allt vin etc. Men festhäften och sånt är ju så kul att göra, det vill jag ju göra själv!


     

  • Katarina Michael
    23maj2009 skrev 2010-06-22 19:41:44 följande:
    Jag får fixa allt själv jag med.. min mamma kommer inte ens på bröllopet.Hennes nya man har social fobi och har ett jättestort kontrollbehov som han utövar på min mamma. Jag har under många år tyckt att hon borde dumpa honom men det är min mamma som bestämmer hur hon vill ha sitt liv. Jag accepterar detta..Det är också rätt långt mellan oss.Men för det så är man ju lite ledsen, man vill ju hoppas..Jag får nog en underbar dag eller det får vi nog alla!
    Lite så med jag gjort, man lär sig acceptera ens föräldrar, även om man så klart blir besviken.
  • lyckan ler

     


    glaca skrev 2010-06-22 11:08:27 följande:
    Jag byter ämne lite granna. Jag behöver beklaga mig. Osa.t gick ut igår: 10 personer valde att inte svara alls, ett par svarade imorse. Svägerskan svarade kanske. Hon ringde och berättade att de inte visste hur de skulle göra eftersom dottern inte får följa med, och de kan inte lämna henne till en barnvakt. Dottern är 6 år men har aldrig varit hos någon barnvakt. Idag kallade vi in reserverna. Det var åtta stycken, hälften av dem har redan tackat ja! Jag gillar reserverna!

    Tråkigt att så många inbjudna inte ens bemödar sig med att svara på inbjudan... Men vadå reserverna? Har ni en lista med reservgäster? Som får komma om andra tackar nej? Det har jag aldrig hört talas om. Vad säger dessa gäster om det? Jag hade själv (som reservgäst) tyckt det var ganska trist att bli bjuden på det sättet. Man duger liksom inte i första gallringen... Förstår du vad jag menar? Inget illa ment mot dig, glaca, jag blev bara så förvånad när jag läste ditt inlägg. Helt nytt för mig, att göra så.

  • evejo427

    Mina arbetskompisar drog ut mig på en möhippa i förra veckan. En mycket lugn och rolig kväll! tror dock att möhippan från kompisarna inte blir lika lugn... Är lite nervös inför den!!

Svar på tråden Augusti brudar 2010