• Jessica87

    Vi som gifter oss den 4/9 2010

    Undrar hur många tjejer förutom jag som kommer att stå brud lördagen den 4/9 2010

    Jag och min sambo skall gifta oss den 4/9 i Sigtuna mariakyrkan.
    Har fått hem inbjudnigarna och planerar att skicka ut dem i början av April.
    Vi planerar ett lite rock/pop bröllop med schlager till dansen så att alla känner att de kan släppa loss även de äldre=)

    Hur långt har ni kommit i eran planering?

  • Svar på tråden Vi som gifter oss den 4/9 2010
  • Fenixx

    nu har jag hört av mig till en vigselrättare vi vill ha där vi ska vara..så bara hoppas hon kan/vill.

  • Jolalu

    Hej allihopa!
    Börjar snart vara dags för oss att skicka inbjudningarna. Har inte berättat för så många och det skulle ju vara kul om dom får veta det med posten. Ni som har skickat eller snart ska skicka, vilket o.s.a-datum har ni? Hade tänkt slutet av juli men det känns ju så himla långt bort...
    Sen en annan fråga: vi ska skriva namnen på dom inbjudna i kortet, så vad skriver man på kuvertet? T.ex till dom där vi bara känner den ene (kusiner bl.a). Skriver jag bara kusinens namn på kuvertet och bägges i inbjudan?

  • sun moon

    Vi tänkte först 1/8 men efter vi pratade med vår toastmaster igår så kommer vi att ändra till 1/7.

  • FramtidaFruSandberg
    Jolalu skrev 2010-04-07 16:48:26 följande:
    Hej allihopa!Börjar snart vara dags för oss att skicka inbjudningarna. Har inte berättat för så många och det skulle ju vara kul om dom får veta det med posten. Ni som har skickat eller snart ska skicka, vilket o.s.a-datum har ni? Hade tänkt slutet av juli men det känns ju så himla långt bort...Sen en annan fråga: vi ska skriva namnen på dom inbjudna i kortet, så vad skriver man på kuvertet? T.ex till dom där vi bara känner den ene (kusiner bl.a). Skriver jag bara kusinens namn på kuvertet och bägges i inbjudan?
    vi har satt slutet av juni men det är för att vår festlokal vill veta antalet gäster redan 8 veckor innan bröllopet (vill lämna lite tid för att jaga gäster som ej svarar också). jag undrar också över det där med namnen på kuvertet men jag tror nog att samma namn som står i inbjudan också bör stå på kuvertet
  • thebe

    Här har ni en till som kommer stå brud den 4/9

    vigslen blir i uddevalla kyrka och prästen kommer att bli samma som döpte våran dotter.

    ringarna är klara, väntar bara på att dem skall komma.
    klänningen är beställd så om 14 veckor finns den hos sömerskan. blev en nixa klänning.
    inbjudningskorten är påbörjade men långt ifrån klara, eftersom lokal ej är funnen så kan vi inte göra dem dem klara heller.
    personlig ringkudde är inköpt. står våra namn och datum på.
    tiaran väntar spänt här hemma på att det skall bli den 4/9
    hotellrum med bröllopspaketet är bokat
    frisyr och smink bokat
    smekmånad beställd och betald blir 1 vecka i djerba på deras lyxhotell. skall ha med dottern.
    en del av bordsdekorationen är med inköpta.

    men det största nu som får mig att bli stressad är maten. kan ej bestämma oss för 3rätters där tårtan är desserten eller om man skall ha buffè. hur kom ni fram till vad ni ville ha?? är en djungel när det kommer till catering och vissa tar så förbannat lång tid på sig att lämna offerter.

  • Steven och Johanna

    Här är en till! Vi ska gifta oss i Sofia kyrka i Stockholm. För oss är det mesta spikat (tror jag!) Allt till mig är inköpt, min m2b ska iväg och hyra kläder när han får rumpan ur ;) Just nu håller vi på med inbjudningarna som ska ut nästa vecka. Vi har osa 25/7.

  • sun moon

    thebe: Vi har valt att ha buffé mest för priset och för att det kommer att finnas något för alla att äta. Potatisgratäng till och sallad. Ingen efterrätt utan enbart tårta.

  • thebe

    sun moon
    nu har vi bestämmt och det blev 3rätters hittade en stjärnkock som har startat eget företag. under man som fixar allt som vi vill ha.det bästa är att det kommer kosta 6000 mindre än vad vi hadde räknat med. detta är inget annat än underbart.

    nu har inbjudningskorten kommit skall bara göra finliret på dem. skall försöka få ut dem tills på fredag.

    är det någon som har bra tips på en fin näbbklänning till en 20månaders "bebis"??? den vi hittade är nu tyvärr slut och kommer inte att komma in mera heller. så nu får vi börja om från början med dockans kläder. färgtemat är svart, vitt och lila hadde tänkt att hon skulle ha något som gick in i detta.

  • sun moon

    Vi har helt stiljte i bröllopsplanerandet nu. Jag/Vi har så mkt att göra nu med flyttandet så det fnns inte tid till det. 

Svar på tråden Vi som gifter oss den 4/9 2010