• Jessica87

    Vi som gifter oss den 4/9 2010

    Undrar hur många tjejer förutom jag som kommer att stå brud lördagen den 4/9 2010

    Jag och min sambo skall gifta oss den 4/9 i Sigtuna mariakyrkan.
    Har fått hem inbjudnigarna och planerar att skicka ut dem i början av April.
    Vi planerar ett lite rock/pop bröllop med schlager till dansen så att alla känner att de kan släppa loss även de äldre=)

    Hur långt har ni kommit i eran planering?

  • Svar på tråden Vi som gifter oss den 4/9 2010
  • Toffi

    Vi giftoss också 4/9!

    Lokal, catering, vigselförättare, klänning och brudgummens kläder är klara. Inbjudningar påbörjade.

    Känns skönt att de mest kritiska sakerna är klara, resten löser sig alltid.

  • Jessica87

    Guud vilka vackra ringar=) Har du bestämt dig nu?


    Tattolady skrev 2010-03-17 08:40:05 följande:
    Vi ska med börja kika nu då dom "lanserar" karl har inte bestämmt sig än om han ska ha kostym eller väst eller bara skjorta.. Tycker det är skit svårt tror att väst blir bäst faktist... Måste ordna barnvakt och åka in och kika ska kanske in på söndag och även kolla på min ring :DHar två st jag ska kolla på!!www.albrektsguld.se/page.jspwww.albrektsguld.se/page.jsp
  • FramtidaFruSandberg
    Jessica87 skrev 2010-03-17 20:36:32 följande:
    Nämen gud!!!! Gu va roligt=) Hehe. vart ska ni ha festen då? Vi skall ha den i folketshus ovan för gamla biokällan du vet=)Ååå, husby, där tänkte vi först också gifta oss men ändrade oss senare till Sigtuna=)
    Vi har festen på IFL Kämpasten utanför Sigtuna. Jag visste inte ens att det fanns en lokal ovanpå biokällan. Vi tittade på lite olika kyrkor runt omkring; Husby, Norrsunda (det är ju helt underbar), Märsta och även Maria. Sambon sa dock nej till Mariakyrkan för han tyckte den var för stor. Husby är ju putte i jämförelse så det passade bättre för oss.
  • Brynesjö2010

    Vi ska också gifta oss den 4/9 i Stockholm!
    Färdigt: Kyrka, festlokal, cateringföretag, ring, bröllopsklänning (den första klänning jag provade....!), solist till vigseln, håruppsättning o makeuptid bokad bla.

    Våran nästa stora punkt är inbjudningskorten, trodde inte att man skulle skicka ut dom redan nu men märker här att alla ni är ju på väg med dessa.... Så det måste jag ta tag i!!! Frågan är om man ska köpa färdiga eller göra egna...

    När senast vill ni ha in svar från gästerna?

  • FramtidaFruSandberg
    Brynesjö2010 skrev 2010-03-18 23:31:14 följande:
    När senast vill ni ha in svar från gästerna?
    Vi tänkte ta precis efter midsommar. Vår festlokal vill veta slutgiltigt antal redan 8 veckor innan festen och det känns inte bra att behöva jaga folk mitt i semestern (folk har ju en tendens att inte svara)
  • ja 2010

    Vi ska också gifta oss denna underbara septemberdag. Just nu pysslar vi med inbjudningskorten och i april ska jag beställa min klänning. Vi har en hel del avbockat men också en hel del kvar på listan :)

  • mica82

    hej hej!
    Här har ni en till! Vi gifter oss i Örgryte gamla kyrka i Göteborg.

    Detta har vi bokat:
    kyrka
    lokal
    band
    hår/smink
    musik i kyrkan
    klänning

    Håller på med inbjudningarna för fullt! Det är så kul! Imorgon ska jag pyssla ännu mer med inbjudningarna tillsammans med mina 2 tärnor! Planerar att skick aut dom i mitten av april.

  • Jessica87

    =D
    Vi har bett om svar senast sista Juli men hoppas att de svarar tidigare så klart=)
    Jag har aldrig varit in i Maria kyrkan, fastnade för själva Siftuna, det är en så fin omgivning, vill gärna ta bröllops fotona i "byn" där=) Vi är inte många gäster har tänkt 50 men det kommer säkert att bli åtebud så kanske 40 gäster sammanlagt 42 med oss=P
    Så fort jag skickat ut mina inbjudingskort så kan jag lägga upp dem i galleriet så får ni se=) Är nyfikna på hur era ser ut också=)

Svar på tråden Vi som gifter oss den 4/9 2010