• Jessica87

    Vi som gifter oss den 4/9 2010

    Undrar hur många tjejer förutom jag som kommer att stå brud lördagen den 4/9 2010

    Jag och min sambo skall gifta oss den 4/9 i Sigtuna mariakyrkan.
    Har fått hem inbjudnigarna och planerar att skicka ut dem i början av April.
    Vi planerar ett lite rock/pop bröllop med schlager till dansen så att alla känner att de kan släppa loss även de äldre=)

    Hur långt har ni kommit i eran planering?

  • Svar på tråden Vi som gifter oss den 4/9 2010
  • Fenixx
    Toffi skrev 2010-06-01 20:40:31 följande:
    Nu är inbjudningskorten postade och hindersprövningen skickad. det är på riktigt nu!! Blir glad bara jag tänker på det!
    härligt!
  • FramtidaFruSandberg

    jag kom precis hem från att ha provat min klänning hos sömmerskan. Den är helt underbar! Precis så fin som jag tänkte mig. Enda problemet =( var väl att jag gått upp 4kg så den gick inte att stänga i ryggen. Hon sa att vi kan släppa ut den men vi avvaktar till augusti och ser om jag lyckas gå ner igen *håller tummarna*

  • Lara C

    Här händer inte mycket. Inbjudningarna har inte kommit iväg än eftersom vi inte fått ihop informationslappen som ska med.


    Blev uppringd av prästen häromdagen, men missade samtalet. Har inte ringt tillbaka än eftersom jag tänkte göra det när m2b är hemma så att vi kan bestämma en tid för vigselasamtalet, och han jobbar väldigt mycket just nu.


    Hm, FramtidaFruSandberg, du får mig att tänka på att jag kanske borde prova klänningen då och då för att kontrollera så att jag inte växer ur den... Har en förmåga att pendla några kilo hit och dit och får inte gå upp.

  • Fenixx

    framtidaFruS>> vad kul att du är så nöjd med klänningen, håller tummarna att du lyckas gå ner kg:na.


     


     

  • sun moon

    Så, nu är begravningen över och vi är tillbaka hemma i skåne igen. Väldigt fin begravning men mycket mycket sorglig.. Vi kommer säkert att åka upp till Norge igen senare i sommar. Känns nu helt rätt att vi gifter oss och har vår bröllopsfest precis som vi har planerat för M som gick bort hade pratat mycket om vårt bröllop och var verkligen en engagerad toastmaster. Personer som vi inte känner kom fram till oss efter begravningen och gratulerade till vår förlovning och stundande bröllop.


    Planerandet har tagit lite fart igen, vi har nu tittat igenom vad vi ska köpa i Sassnitz på lördag, vi ska lägga en förbeställning så att allt är packat när vi kommer dit. Räknade också på kostnaden, det blir 3728kr istället för att 7832kr om vi skulle köpt allt på systembolaget. vi har också räknat lite snabbt på vår budget och det ser ut som att vi ska klara den  


     

  • Fenixx

    sun moon>> kan tro att det var tufft på begravningen, men vad härligt att folk kom fram och lyckoönskade! skönt att eran budget ser bra ut med.

  • FramtidaFruSandberg
    sun moon skrev 2010-06-06 16:06:40 följande:
    hindersprövning och efternamnsbyte är ivägskickat
    samma här, skickade det igår. Nu håller vi på och plitar på ett äktenskapsförord. Någon som vet hur lång tid det tar för tingsrätten att registrera detta?
  • sun moon

    pillar med inbjudningarna.. 


    Har ni skickat era? Känns hårt att ta bort M´s namn från alla.. vet inte heller hur vi riktigt ska ha texten nu.. ska vänta tills min sambo kommer hem så att vi kan bestämma tillsammans.. 


    Hur långt innan hade ni OSA? Vi hade 1/7 innan man nu har ju inbjudningarna dröjt så det känns väldigt fort att ha de redan 1 juli.. Är 1/8 bättre?

Svar på tråden Vi som gifter oss den 4/9 2010