• Martin­aa
    Äldre 1 Mar 20:43
    143639 visningar
    1613 svar
    1613
    143639

    MAJ 2010 del 5

    Tiden går bara fortare och fortare och nu är det dags för vår FEMTE tråd! Nummer fyra hittar du här: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3614591.html

    Här samlas alla maj-brudar och pratar, diskuterar, ältar och bollar idéer med varandra. Finns inga regler, vi pratar om allt från brudklänningar och blommor, till husrenoveringar och vilket lim som är bäst till trycksakerna!
    Hjärtligt välkomna hit gamla som nya maj-brudar!

    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/datum.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Så kom igen nu majbrudar, sista tråden innan vi får stå brud tillsammans med vår livs kärlek! Sätt igång och prata, så får vi se om vi kan komma upp till 2000 inlägg i den här tråden!

    Nu kör vi!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 5
  • Fröken Ströss­el
    Äldre 1 Mar 20:47
    #1

    Två och en halv månad kvar, tiden går fort nu!!

    Jag har hittat bra svart tyg nu som jag ska sy dukar av, en sak bland många andra att ta tag i snart

  • Martin­aa
    Äldre 1 Mar 20:51
    #2

    Jag det finns en del småpill och pyssel. Har ju hela tiden tänkt att "äsch, det är låååångt kvar, jag har massor av tid". Men det är nog lika bra att börja redan nu så man slipper stressa sista veckorna sen.

  • Fröken Ströss­el
    Äldre 1 Mar 20:54
    #3

    Ja samma här, känns skönt att fixa det som går att fixa så snart som möjligt. De sista veckorna vill jag bara njuta av att det är nära, inte känna en massa stress.

  • Rapsbr­ud
    Äldre 1 Mar 21:01
    #4

    Förresten, är det någon mer än jag som inte ska ha slöja? Tänkte från början att det skulle bli "för mycket" för vårt lilla bröllop, men nu börjar jag vela lite...

  • Gympam­amman
    Äldre 1 Mar 21:05
    #5

    Får man vara med i eran grupp? :) Vi ska gifta oss den 22 maj!

  • majsan­801
    Äldre 1 Mar 21:12
    #6

    Rapsbrud jag ska inte heller ha slöja. Var helt på det klara med att jag inte var en sån brud. Men så började jag vela. Men nu har jag tagit ett beslut med att nej jag ska inte ha slöja men har köpt mig en hårdekoration istället, bild finns i galleriet. Känns bättre nu faktiskt.

  • Rapsbr­ud
    Äldre 1 Mar 21:20
    #7

    Gympamamman: Så klart! The more the merrier. Välkommen hit!

    majsan801: Kör också på hårblomma.

  • Rapsbr­ud
    Äldre 1 Mar 21:25
    #8

    majsan801: Vilken häftig hårdekoration! Hur stor är den och hur ska du ha den? Min är aningens mjukare hihi, finns på bild i mitt galleri.

  • Martin­aa
    Äldre 1 Mar 21:25
    #9

    Rapsbrud:
    Jag kommer inte heller ha slöja. Provade en i butik när jag provade klänning, och blev lite kär i det. Det var väldigt fint, men har redan bestämt att inte ha det. Vill inte täcka över mitt hår och min frisyr. Tänker inte lägga dyra pengar på frisör och sedan bara gömma det under en slöja ju, hahah!
    Däremot ska jag ha en tiara!

  • Rapsbr­ud
    Äldre 1 Mar 21:28
    #10

    Martinaa: Haha precis! Jag tänkte hårblomma jättetidigt, enda grejen som får mig att vela är att man kan ta så många roliga kort med en slöja, plus att det är det enda tillfället jag kan komma på där man får möjlighet att ha en slöja... Men men.

Svar på tråden MAJ 2010 del 5