• teak

    50-talstråden - igen!

    KatjaB skrev 2010-03-05 10:19:35 följande:
    matildasfest köpte jag också skor ifrån, riktigt nöjd med skorna som var förvånansvärt bekväma.. tror faktiskt inte att jag behöver gå in dem.
    Visst var det du som också köpte gröna skor?
  • teak

    Nu har vi varit och bokat brudbukett och min sambo har köpt kostym och skor. Man bara ser hur pengarna rinner iväg.

    Även mina föräldrar var med, pappa har köpt ny kostym och min mamma köpte en klänning. De blir så stiliga

  • teak
    ActDontTalk skrev 2010-03-06 19:39:10 följande:
    vad blev det för bukett?
    Jag har beställt en rund bukett med vita pioner, de kommer att sticka några andra vita blommor också, för att få den riktigt fin och rund. Hon trodde att det skulle kosta 1200 kr. Det beror ju lite på blompriserna i holland just när de ska beställa.
  • teak

    Nu har jag fått mail av Mejan på Matildas fest. Mina skor har kommit till henne, så när mina pengar kommit in på hennes konto skickas skorna till mig. Jag har skyndat mig att betala och vill bara ha skorna nu på en gång :)

    Hoppas jag kommer att bli nöjd.

  • teak

    Hello sugar har ju helt underbart snygga cupcakes.

    Måste bara berätta att jag fick mina skor från Matildas fest idag. Åhh jag är så nöjd med dem. De var riktigt fina. Härlig grön färg, det var nog det som jag var mest nervös över och storleken. Men det blev bra.

  • teak

    Jag kommer inte ihåg ifall vi pratat om denna fråga tidigare, så jag ställer den igen. Vad kommer ni ha för smycken (förrutom ringen) på bröllopsdagen?
    Jag har funderat på pärlor (alltså armband och halsband). Tyckte pärlarmbandet från Snö of sweden som var med i Allt om bröllop var så snyggt. Ett armband med dubbla rader. Men jag hittar det inte i någon butik.

    Vad ska ni ha för smycken?

  • teak

    Actdontalk: Ja det är mindre än två månader för oss med. Så nu börjar det kännas att man måste komma till beslut om saker. Det mest när det gäller kläder och sådant är fixat. nu är det mest själva festen som måste styras upp. Dukning, musik och sådant. Ska hämta min ring på fredag, det blir spännande.
    Vi satt förra helgen och började planera bordsplaceringen, vet ju inte riktigt ännu hur många och vilka som kommer.
    Har sista anmälningsdatum 15 april, en månad innan bröllopet.

  • teak

    Nu har jag lagt ut bilder på mina gröna skor från Matildas fest i galleriet.

Svar på tråden 50-talstråden - igen!