• teak

    50-talstråden - igen!

    ActDontTalk skrev 2010-02-09 21:09:03 följande:
    Jag tyckte väl att det var lite tyst i den gamla tråden, och när jag skulle skriva in och fråga hur allting gick för er allesammans så såg jag att den var stängd för svar!Här rullar planeringen på som bara den. Tre månader kvar nu, och vi ska skicka iväg inbjudningskorten såfort vi köpt frimärken, alltså imorgon. Dekorationer har jag fyndat på ebay, rea på åhléns, coop forum osv.Hur går det för er?
    Det har varit ganska lugnt på planeringen ett tag, men nu börjar vi tag i det igen. Jag väntar på mina skor som jag beställt från Matildas fest. Ska i veckan gå och beställa tårtan och letar just nu bolero. Eller det har jag gjort ett tag. Har sett en cape på ett ställe som heter wed-shopping.com men igår var priset ett helt annat än i dag, så jag blir lite osäker.
  • teak

    dekorationen tycker jag är svår. Så jag skulle också tycka det var bra med lite idéer på 50-tals dekorationer.

  • teak

    jag är ute efter prickigt papper. Helst med vit botten och gröna prickar, lite större. Någon som vet vart man kan hitta sådant?

    vad bra med tips på dekorationer. Vill se mera ...

  • teak

    En annan fråga: Har ni bestämt och beställt er vigselring? Jag velar och nu är det tre månader kvar till bröllopet.
    Fast det tar ju inte så lång tid att få ringen, men bara jag kunde bestämma mig.
    Vad har ni valt för ring?

    Jag funderar på stjärnringen Galaxia med 0.10ct i guld.
    Men jag tycker väl att den är lite väl dyr.
    Fast det är den som har sett bäst ut mot min kupade förlovningsring.

  • teak

    oj vilken dag jag har haft. Började med att jag bokat tid hos konditorn för prata om bröllopstårtan. Så nu är det gjort och tårtan bokad. Sedan har jag hunnit köpa papper till att göra servettringar/bordsplacering. Små gröna papperspåsar för att ha våra gåvor (godis) till gästerna. Sist men absolut inte minst, har jag beställt min vigselring. Puh. Jag har varit och provat olika ringar flera gånger, idag gick jag till en annan butik och provade. Fick gott intryck och de hade de ringar jag velade mellan i lite mindre storlek, lättare att känna hur det ska bli. Jag hade nästan bestämt mig för stjärnringen galaxia innan jag åkte på stan. Men jag beställde Schalins Donau. De hade 25% på priset också, inte för att det var det som avgjorde, men nu kunde jag unna mig en större sten.

  • teak

    Nu har jag fått min bolero som jag beställde. Skönt att fler saker börjar komma och att man kan bocka av saker på sin långa lista.

  • teak
    ActDontTalk skrev 2010-02-21 09:54:44 följande:
    vad har du köpt för bolero? jag har inte tagit tag i den saken än och borde börja kolla runt. har du köpt klänning också teak?
    jag beställde min bolero på divintyRed, en lurvig sak. Tycker den skapar lite mera glamourös 50-tals stil. Min klänning köpte jag i november, hittade en knälång klänning i brudbutik i Piteå, klänningen var på rea. Det är en aspera, utan axelband med lite glitter på överdelen. En kollega till mig ska nu sy en underkjol så att jag får mera volym på klänningen, för att förstärka 50-tals stilen lite mera.

    Nu väntar jag på mina gröna open toe skor som jag beställt från matildas fest. Ska bli kul och otroligt spännande att prova allt tillsammans och se ifall det blir bra.

    Måste bara försöka klura ut hur jag ska montera mitt flor och hårblomma, så det blir bra.
  • teak
    ActDontTalk skrev 2010-02-21 10:46:33 följande:
    åh, det blir nog jättetjusigt! jag håller på och velar med hur jag ska göra. har ju köpt den här från vivien:www.vivienofholloway.com/Special-Occasions/19..., och det finns ju bolero till som jag inte köpte, men funderar ändå på att beställa den nu i efterhand. först tänkte jag att det inte behövde vara allt för svårt att hitta en snygg bolero som passar ihop, men det är ju ändå en satinklänning, så det är klart att det är snyggast med antingen en sådan som du köpt, eller den tillhörande som de säljer i samma tyg.
    Åh vilken superfin klänning du har köpt. Verkligen härliga 50-tals vibbar. Kommer att bli superläckert.
    Ska du ha flor, slöja eller nåt annat?
Svar på tråden 50-talstråden - igen!