• teak

    oj vad duktig du är som ska göra ditt hår själv. Det skulle jag aldrig klara av. Jag har tunt hår så det är inte det lättaste att få till en snygg och elegant frisyr. Så jag går till min frisör. Kostar ju en del, men jag får snåla in på något annat.

    Som tex göra inbjudningar, festprogram, vigselprogram, bordsplacering själv. Köpa snygga vanliga servetter och fixa bordsdukning från IKEA och pyssla själv

  • teak
    teak skrev 2010-02-20 17:17:45 följande:
    Nu har jag fått min bolero som jag beställde. Skönt att fler saker börjar komma och att man kan bocka av saker på sin långa lista.
    Nu när jag kollar på min bolero en gång till, märker jag att det är ju inte den jag beställde. Mailade DivintyRed och de har nu svarat att de har skickat fel och jag får skicka tillbaka den jag fått och får rätt sedan. Men jag blir så osäker.
    Behöver smakråd.
    Jag hade beställt Bolero Eva, som enligt företaget ska vara en lite tunnare bolero.
    www.divinityred.se/product_info.php&osCsid=27e452f7139e1d4240bfd5bc47ed02b2

    jag fick Bolero Elin, som är fin men ganska "lurvig". kanske ser vintrig ut i maj.
    www.divinityred.se/product_info.php&osCsid=27e452f7139e1d4240bfd5bc47ed02b2

    Fast jag vet ju inte hur bolero Eva ser ut i verkligheten.
    Hmm, hur skulle ni göra, vilket skulle ni välja. Ska jag behålla "fel" bolero eller skicka tillbaka och ta den som jag ursprungligen beställt?
  • teak

    tack för era synpunkter. Ja det lutar åt att skicka tillbaka.

  • teak

    I mars ska jag återkomma till floristen och beställa min brudbukett. Har ni bestämt hur er ska se ut? Vad ska ni ha för blommor?

  • teak
    ActDontTalk skrev 2010-02-24 09:31:59 följande:
    jag undrar om det är någon som vet vart man kan få tag på strumpbyxor med söm i bak? jag vet att det finns på beyond retro, då sömmen är i färg, men jag vill bara ha "hudfärgade" med en brun söm. någon som vet?
    Jag budade hem min från tradera.
  • teak
    ActDontTalk skrev 2010-02-24 09:07:26 följande:
    Teak: Jag har inte bestämt blommor än. men jag skulle vilja ha bara pioner eller liknande. något väldigt enkelt eftersom att vi ska gifta oss borgerligt. dessutom tycker jag personligen bäst om buketter som ser självplockade ut.
    Jag har också funderat på bara pioner. Jag hade tänkt ha vita. Fast jag har inte bestämt mig ännu. Har blivit så velig numera, ha ha.
    Men jag vet att jag vill ha en ganska liten och kompakt bukett.
  • teak
    Erese skrev 2010-02-25 21:41:58 följande:
    dom var fina..jag kan tänka mig på ett ungefär hur man gör men inte hur man får till de där fina rundningen, förmodligen är pappret redan utklippt så. Men man veckar i alla fall pappret som ett dragspel och drar sedan ihop det till en cirkel. Jag har gjort det tidigare men minns inte exakt. Köp hem lite billigt papper och testa dig fram.
    ja jag får väl testa lite. Vill så gärna ha något hängade över vårt bord.
Svar på tråden 50-talstråden - igen!