• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    BS, vi ger alltid baby semp på natten för att det går fortare men jag "måste" pumpa ur på natten dels för att hålla produktionen igång och dels för att mjölken som bäst på natten.

  • Telis

    Hmm, den kanske inte är bättre på natten då utan att man helt enkelt vill stimulera produktionen så att den är som bäst på förmiddagen? Jag minns faktiskt inte anledningen men på BB sa dom att det var viktigt att pumpa ur på natten (och det var inte för att brösten skulle sprängas annars ).

  • Telis

    Hm, kanske inte ska klaga så mycket, läste just att Thomas Fogdö och hans fru adopterat en nyfödd tjej i somras och i samma veva fått reda på att frun var gravid med tvillingar så nu har dom helt plötsligt tre nyfödingar där hemma.

  • Telis

    muggles, aha, tack! Tusan också, jag som går upp kl 2, jag får vänta till kl 3 istället. Härligt.

    Vickan, så länge barnet lever och mår bra så ordnar det sig på något sätt! kram!

  • Telis

    Hej Sweet!

    Fy vilken läskig historia om det tragiska vändningsförsöket!

    Förut har maken och jag tagit halva nätterna var men inatt testade vi att jag tog hela natten för att maken skulle få sova ut och alldeles strax ska jag få gå och lägga mig och sova heeeela natten. Förutom att jag måste upp och pumpa ur en gång.

    Så maken har absolut tagit hälften av alla matningar och jag pumpar bara ur en gång per natt, inte till varje mål. Mao tror jag att jag får sova mer än dom flesta här i tråden som har små barn, jag gnäller kanske bara lite mer. Jag mår verkligen inte bra av att bli väckt så ofta även om jag skulle få ihop åtta timmars sömn på ett dygn. Men man kanske vänjer sig?

  • Telis

    Ha


    sweetstreet skrev 2010-01-29 22:27:34 följande:
    Telis!!!!Eftersom jag lever i RABETANDETS förlovade land så var självklart DENNA bh något som man ville sälja till mig!En "Handsfree"!!!!! www.mylittlejuel.com/prodimages/easyexpressio...jag skrattade så jag trodde jag skulle kissa på mig när jag såg bilden på bh-paketet!!!!!!!! haha!
    Hahahaha!!!! Vill haaaa!
  • Telis

    Åh, vilken natt, vilken lycka! Det måste ha varit den bästa i mitt liv, trots urpumpning mellan 2 och 3 och sen svårt att somna om. Jag har sovit fyra timmar i ett sträck OCH på mage, det var länge sen!

    AM, jag hoppas att du har rätt och att man vänjer sig, BS och Cicci säger ju också att dom är vana att gå upp flera gånger på nätterna och att det inte gör så mycket. Jag är otroligt tacksam för vår långa föräldraledighet här i Sverige, Sweet! Jag hade aldrig orkat att jobba och pendla som du gjorde och sova så lite. Jag mår verkligen dåligt både fysiskt och psykiskt av sömnbrist och det bara efter ett par dagar.

    smint, lycka till med flytten! Lite väl kallt kanske, här är det -20, men ni slipper ju iaf snöstormen från tidigare i veckan.

  • Telis

    nenne, visst var du på jakt efter en klänning att ha på ett bröllop? Jag satt och bläddrade igenom Laredoute-katalogen och fick syn på den här klänningen, den i rosagrått tycker jag är underbart fin: www.laredoute.se/DetailPages/DetailPage.aspx&productId=266698&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink= Fast den kanske är lite kort och tunn om bröllopet är i vår och inte i sommar?

  • Telis

    muggles tapet och vardagsrum finns nu i galleriet!

    Verkligen skitsnyggt, mugglan! Min man hälsar också att han är grymt avis på fönstret och klippan.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge