• Telis

    Cicci, hoppas att det löser sig snart med Skorpans ätande! Har hon hållt på och kinkat länge? Kram!

  • Telis

    BS, här blir det också D-vitamin premiär idag eftersom T fyller 4 veckor idag.

    Cicci, jag vet att du är den obotlige optimisten men någon endaste liten gång måste du väl ha tyckt att det är jobbigt med barn?

    Tinga, om Puff gillar mugg så kanskee han kan få filen i en mugg och cheerios vid sidan om att pilla med?

  • Telis

    Cicci, med "Men jag kanske var mer förberedd på att barn faktiskt vaknar på nätterna, så det kom inte som en överaskning." - menar du mer förberedd än mig? Tro mig, det kom inte som någon överraskning för mig. Jag tror att jag har tjatat om det i tråden långt innan T kom att jag var orolig för hur jag skulle greja nätterna.

    Jag tycker också att det är jättemysigt med T och är såååååå supertacksam för att vi fått honom och skulle aldrig någonsin vilja ha honom ogjord men jag skulle ljuga om jag sa att det inte är jobbigt emellanåt. Men så är jag ju en bra bit äldre än du och behöver en jäkla massa mer skönhetssömn, du är ju skitsnygg redan utan att ha sovit en blund.

  • Telis
    Vännerfan skrev 2010-02-10 14:19:26 följande:
    När jag skriver att VI gör sushi menar jag förstås att jag står för dukningen och häller upp soyan i små skålar. Så ni inte tror att jag har gått och blivit mästerkock eller nåt. Men idag tror jag att jag skulle få äran att stå och fläkta riset!
  • Telis

    nenne, klart du ska ha en ny hjälm! Dom blir säkert, eh ... dåliga?, efter ett tag.

  • Telis

    Jag är så skidsugen så jag tror jag dööööör. Jag höll på att smälla av av avundsjuka när en kompis skrev på FB att hon skulle till Väsjöbacken och då är ju den som en normal liten backe från liften till parkeringen på vanliga skidställen.

    På tal om skidor så hade jag glömt att Ore frågade vad en fejsplant är. Det är alltså engelska för att man gör en vurpa och kör huvudet först i snön (helst ska det vara massa lössnö för att det ska vara riktigt roligt ). Man står på näsan alltså. Inte helt ovanligt när man kör telis.

  • Telis

    Bärsjal is the shit alltså! Även om det är lite svårt att pumpa bröst, duscha och klä på sig rena kläder när man har den den på sig. Men det är en liten lycka i vardagen bara att få sätta på en tvättmaskin och skriva BT-inlägg med båda händerna. Och så kan man ju snusa bebishuvud på samma gång.

  • Telis

    Cicci, oj stackars Skorpan, hoppas att det ser värre ut än vad det känns för henne!

    Parnassia, jag är så skrockfull så jag vågade inte göra det förrän det bara var ett par veckor kvar.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge