• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    Telis - jajamen, jag var uppe kl 5! Pigg som en lärka... not! Fast sov lite i bilen på väg till stan. Stackars maken körde och är jättetrött nu. Nu ska vi shoppa lite och sen på skidutflykt. Gynbesöket gick sådär, blir så irriterad på att han har noll koll!! Lite väl mkt aktivitet i mina äggstockar också men hoppas det hinner lugna sig innan det är dags att börja spruta. Berättar mer ikväll när jag slipper mobilsurfa.

  • snaily

    Ser att du är hemma än Vickan! Hoppas du får sova lugnt i natt och att det kan komma igång ordentligt lite lämpligt imorgon bitti.

    Tinga
    Det är väl progesteronnivån man mäter där kring dag 25. Vågar inte säga om prog.nivån blir lägre om ÄL ej varit fullständig, eller om lutealfasen bara blir kortare. (Svar mottages tacksamt!)
    Hur som helst är det väl absolut värt att prova proggisar (om man nu som Muggles har ett gäng hemma ), ganska ofarligt såvitt jag vet. Jag tyckte det kändes skönt att få testa det i alla fall, även om det sen inte hjälpte. Tyvärr är det ju så att om man har lågt prog.värde eller kort lutealfas p g a att ÄL varit halvdan så blir det förstås ingen graviditet ändå oavsett hur mycket prog man tar.

    Hej Snorkis, kul med bild!

    Här blev det inga allahjärtansdags-presenter alls, tråkiga som vi är Förra året har jag för mig att jag köpte något litet symboliskt ätbart till maken.

    Oj vad många bra maskeradförslag till BS, jag är helt värdelös på sånt där pyssligt.

    Heja Ore i kampen mot Ikea!

    Nu är vi hemma från stan igen alltså.
    Gynbesöket började förvirrat som vanligt, kanske lite värre än vanligt idag. Han verkade inte veta varför vi var där och hade inte riktigt koll på historien med de obefruktade äggen osv. Så när han gjorde VUL på mig så verkade han först tycka det var positivt att han såg så många halvstora äggblåsor i mina äggstockar, men de ska ju inte vara där när (om) jag är nedreglerad! Påpekade detta lite fint och då blev han tyst en stund... tror nästan han fick för sig att jag redan börjat med Puregonsprutor igen?! Hur som helst så fanns det alltså lite för stora äggblåsor där, hoppas att det är de gamla från äggplocket som inte försvunnit helt än, men det kan man inte veta. Om en vecka ska jag ta ett blodprov för att se om jag är nedreglerad. HOPPAS! Annars skjuts sprutstarten på framtiden. Hå hå ja ja.

    Efter lite ärenden tog vi oss iväg till ett fint område utanför stan där vi åkte längdskidor med Korven (hunden) och grillade korv (såna där avlånga ätbara som inte skäller). Mysigt! Sen lång resa hem och nu är det dags att laga middag.

  • snaily

    Åååååå... tror allvarligt talat jag är lite KÄR i Charlotte Kalla!

    Telis - om du är vaken i natt är det konståkning att beundra på tv.


    muggles skrev 2010-02-15 19:22:28 följande:
    Snaily: jadå man lär sig mer och mer hela tiden. Jag trodde först att man kunde ha låg progesteronnivå trots ägglossning och då skulle det försvåra ett ev befruktat ägg att fästa? Då hade ju prog hjälpt. Men är det som du förklarar så hjälper det förstås inte...
    Nej nej nej, lyssna för guds skull inte på mina hemsnickrade teorier! PROVA, det kanske kan hjälpa!

    Min gyn är privat, är nog den enda som pysslar med sånt i trakten. Nåja, det funkar ju, så länge JAG har koll på vad som sagts och gjorts...
  • snaily

    Liten med Mindre skrev 2010-02-15 20:10:45 följande:


    Behöver nog lite mer "tre män o en baby" eller nåt sånt.
    Nej, Tre män och en baby är ju jättesorglig! - hur kan man bara lämna en bebis i en korg utanför någons dörr på det där viset! *försöker komma på någon film som ENBART är feel good...* Du kan få låna min Sällskapsresor-dvd-box om du vill
  • snaily

    Porchez
    Gud så hemskt!!
    Förstår verkligen om du inte tycker Alla hjärtans dag är värt att fira!

  • snaily

    *Tar emot jättevågen och skickar vidare *

    Telis
    Jag får kolla sexige Södergren åt dig, i alla fall lite grann innan även jag måste sova.

  • snaily

    passionsblomman skrev 2010-02-15 20:47:37 följande:


    Telis vännen, han hade ju skrikit sig till mjölksyra-topp och gick in i väggen hajjar la du!
    Ja, han kanske tränar för OS i skrik.

    Skämt åsido - klart du är en superlyckad mamma Telis!

    Jag tror att han skriker därför att... bebisar gör det! (säger Lappis i alla fall )
  • snaily

    Har just avnjutit en sjuuuukt god chocolate chip cookie - nej, inte hembakad utan köpt på vårt lokala bageri där det finns en massa smaskigheter (köpte även ett gott surdegsbröd häromdagen), men bara under turistsäsong! Så - stort tack, kära 08-or (och även andra riktnummerområden för den delen) för att vi nu kan köpa kakor, bröd och ekologiska bananer!

  • snaily

    God natt på er, nu ska kollas herrarnas längdtävling och sen väntar sängen efter lång dag. (Just nu vill jag verkligen ha en TV i sovrummet - tyvärr håller inte min sportallergiske make med )

  • snaily

    Skuttar in blixtsnabbt för att säga LYCKA TILL Vickan! Välkommen ut Trollis!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge