• Bauti
    Äldre 1 Jan 18:39
    38243 visningar
    339 svar
    339
    38243

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!

    Då var det dax för att öppna upp ännu en ny tråd. Passande att göra detta den första dagen på året.

  • Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!
  • Bauti
    Äldre 8 Jan 10:39
    #41

    Hej

    Tez, stackars er. Kanske lite babymassage kan hjälpa den lille?

    Idag står det fika med vänninan på chemat.
    Det är så in i *piiiip* tråkigt att bara vänta på ned släpp. Jag har ju inget annat för mig nu så det vore bra om den kunde anlända i tid. Jag var mycket noggran när jag kryssade i beställningsblanketten.

  • Carma0­7
    Äldre 8 Jan 11:02
    #42

    Godförmiddag

    Kul att det är lite liv i tråden idag också.

    Tezz: Hoppas ni får ordning på lillens magproblem snart och hittar en lite lugnare lunk. Massage brukar funka jättebra på onda magar. Tack och lov så var vi förskonade från sådant, men de få gånger som det blev magknip så masserade vi hennes mage och kånkade runt henne i "flygplansläge" som Frujj tipsade dig om på FB tills lilltjejen började prutta jättemycket, rapa eller spy så blev allt bra igen.

    Bauti: Hoppas att din stork kan läsa ordentligt. Förstår din väntan just nu. Hoppas du slipper gå över alltför länge, den väntan är riktigt jobbig. Varje dag känns som en evighet.

    Linum: Hur står det till med din lilla mage. Den borde väl puta en del i vädret nu?

    Ab: Vad avundsjuk jag blir på dig. Låter underbart med kurbad och kroppsinpackning.

  • Ab fab
    Äldre 8 Jan 11:20
    #43

    carma- det var alldeles underbart. mitt nyårslöfte är att göra någon form av behandling varje månad.

    har bokat vårsemester- en vecka på Mallis i maj. Åker med min väninna som jobbar i flygbranchen så det blir billigt (typ 500 kr för flygbiljetten) Me likie

  • Carma0­7
    Äldre 8 Jan 11:34
    #44

    Ab: Åh, vad skönt att kunna gå en gång i månaden med något sådant. Har ett presentkort på en ansiktsbehandling iaf som jag tänkte utnyttja snart.

  • Ab fab
    Äldre 8 Jan 11:35
    #45

    jag har ju fördelen att elisabethskolan ligger nära jobbet. det är billiga behanldingar- 150 för manikyr t ex så då blir det ju överkomligt för mig

  • Linum
    Äldre 8 Jan 12:24
    #46

    Ab: Det var ett klokt nyårslöfte tycker jag! Mitt nyårslöfte består i att försöka vara trevlig mot M:s mamma och lära mig prata med henne. Hon är ju dum i huvudet (läs ointelligent och knepig - inte elak), så det är inte alltid så lätt...

    Carma: Min mage syns definitivt. Vecka 25 nu. Magen är stenhård. Mår prima, så jag glömmer av att jag är på tjocken ibland... Fast man får ett uppvaknande när man känner torktumleriet inuti .

    Vi har börjat kika lite på prylar som vi måste införskaffa till omstruktureringen av arbetsrummet till barnrum. Vi måste skaffa ett mindre skrivbord och en byrå bl a. Kan någon ge lite bra tips på vad man måste köpa? Säng (och vagga) har vi fixat redan.

  • Ab fab
    Äldre 8 Jan 12:39
    #47

    gör som jag med svärföräldrarna... träffa dem sällan

  • Linum
    Äldre 8 Jan 12:54
    #48

    hade varit drömmen... Vi träffar dem i och för sig ganska sällan som det är nu, men jag skulle så gärna vilja vara trevlig när jag väl träffar dem. Det är INTE M:s pappa som är problemet. Han är jättetrevlig!

    Jag och M:s föäldrar tog en promenad till centrum (Helsingborg). Jag bestämde mig för att testa dem lite och sade inget på hela vägen. Påföljden blev att det var totalt tyst i 1 timma. Kul va?!

    M:s mamma har frågat mig 1 (!) gång hur det går på jobbet. Vi har känt varandra i 5 år... Hon är totalt ointresserad av allt möjligt, så varför ska jag vara intresserad av vad hon sysslar med? I fortsättningen ska jag prata på om mitt, och fattar hon något av det är det ju hennes lilla bonus. Det är mitt nyårslöfte. Vara trevlig på mitt sätt!

  • Ab fab
    Äldre 8 Jan 12:56
    #49

    o min svärmor är intresserad av allt jag gör- hon frågar om allt

    Tur att ni inte bor i samma stad

  • Ab fab
    Äldre 8 Jan 12:58
    #50

    Nibla- va skönt att ni fick bra hjälp på lasarettet. jag har varit där en gång o blev oerhört positivt behandlad. jag har en kompis som är läkare där o hon trivs jättebra. Hälsa lilla föken L och hoppas hon kryar på sig snabbt

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!