• Bauti

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!

    Då var det dax för att öppna upp ännu en ny tråd. Passande att göra detta den första dagen på året.

  • Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!
  • Ab fab

    stackare Nibla- fy så läskigt. tur att du gick till vårdcentralen. Men du blir ju bra på att flörta nu

  • Nibla

    Ab,
    Ha ha!

    N ha ringt ett par gånger och tråkat mig. Ena gången sjöng han Sjörövar Fabbe.

  • Linum

    Jag vill också fika! Om det är på icke arbetstid, vill säga. Kan även onsdagar numera. Kören slut för terminen för min del. Det är ju liksom bra om man kan andas när man sjunger

  • Bauti

    Hej

    I morgon skall jag (och Cleo) på dammiddag på fästningen på Marstrand. Kompisen som håller i middagen vikarierar för kommendoran, då hon är bortrest. Så det blir i kommendantshuset. Flott skall det vara.
    Det känns som gammla tider igen, då man jobbade på fästningen. Jag skall till och med sova över. Skönt att slippa åka hem mitt i natten.
    Och Cleo får sova borta för första gången.

    Trevlig helg!!

  • Linum

    Var i Ullared igår och köpte en massa "bra-att-ha-saker". Tack för tipsen, Bauti!

    Sitter och pillar på en schlagertävling som inte ska vara för enkel och inte för svår. Det är svårt... Jag gillar ju att krångla till det!

    Nästa vecka ska jag lära upp en stackars vikarie, som jag hoppas att jag inte skrämmer bort... Tänk att försöka lära sig ett jobb på en vecka när arbetsuppgifterna är ungefär i kvantitet med antalet krill i Atlanten... Stackare. Jag får väl vara så där överpedagogisk som bara jag kan.

  • Carma07

    Godkväll

    Äntligen lite tid och ork att skriva något här. Allt gick jättebra med kjesarsnittet och lillkillen hade väldigt bråttom ut. Han började skrika så fort han fick huvudet över kanten och hade greppat tag på teamet som opererade.

    Efter operation fick jag ganska låga blodvärden och har varit lite dålig av det. Men när magen var igång som den skulle så satte jag igång med järntabletter och mådde snabbt bättre.

    Det var inte helt lätt att komma hem till lilltjejen som såg väldigt ledsen och förvirrad ut när jag inte kunde lyfta upp henne som jag brukade. Första dagen skrek hon hysteriskt och sprang ifrån mig och det krossade mitt hjärta att se henne så ledsen. Min tröst var att hon glömmer och anpassar sig fort och att det är jag som lider mer än hon. Och mycket riktigt tog det inte många dagar innan hon hade anpassat sig och nu funkar allt bra igen.

    Lillebror blev väl mottagen av lilltjejen som springer runt och säger "Där är bebisen" eller "Hej lilla E". Hon klappar och pussar på honom och kommer springandes med hans napp och filt och när han är vaken ligger hon bredvid honom och pratar med honom.

    Hoppas ni andra har det bra.

  • FruTez

    Carma: Välkommen hem och skönt att höra att ni mår bra allesammans! Va roligt att storasyster reagerat så bra på lillebror. Stor kram!!!

  • Carma07

    Tjingeling i tråden

    Jag drar mitt strå till stacken för att hjälpa till med den konstgjorda andningen.

    Idag är sista vardagen som maken är hemma med oss. Nästa vecka blir jag själv med de båda små. Ska bli intressant att se hur det ska funka speciellt med tanke på att jag ännu inte får lyfta lilltjejen.

    Men mysigt ändå med fredag!! Fredag är alltid fredag!

    Nibla: Hur har det gått med ögat? Är du tillbaka och jobbar ännu?

    Ab: Hur var det i Dubai? Tycker det låter riktigt spännande.

    Börjar känna mig piggare och bättre och ska försöka plana ut med värktabletterna. Känns skönt att börja få lite hopp om livet igen.

    Nibla igen: Hur länge knaprade du värktabletter efter ditt kjesarsnitt?

    Ha alla en trevlig fredag och helg.

  • Bauti

    Carma, det låte som ett oroligt test, nästa vecka alltså. Du får väll håjta till så får vi mammaledig rycka ut och hjälpa dig.
    *gammal scout, alltid redo*

  • Nibla

    Carma,
    Du ska se att det går superbra med båda barnen hemma. Sen det där med att lyfta, känns det ok så är det nog ingen fara. Jag fick egentligen inte lyfta vagnen i och ur bilen, men vad ska man göra? Är man bara försiktig och inte för hetsig.

    Ögat är återställt, det tog inte mer än två dagar så var det ok igen. Två dagar med salva och lapp för ögat. Hehe!

    Jag åt nog värktabletter två veckor efter snittet. I början både Voltaren och Panodil (eller om det var Diklofenak och Panodil) Sen drog jag ner till bara Panodil.

    Är precis hemkommer från jobbet och är halvt och halvt irriterad. Det har börjat en ny konsult på avdelningen, från samma konsultfirma som jag. Han har suttit bredvid mig nu i några dagar och jag är så irriterad på honom. Idag körde det ihop sig lite på eftermiddagen så jag hade jättemycket att göra så när jag håller på att packa ihop kommer han med fyra ärenden som inte är avslutade och säger att han måste åka för att han ska åka och köpa dopppresent. Eh? Jag hann inte säga att jag inte kunde förrän han redan var ute genom dörren, vilket resulterade i att jag blev sen till dagis.
    Trög är han också... *morr*

    Nu till nåt positivt. Vi har skaffat städhjälp! Varannan vecka kommer det hem en dam och dammar, dammsuger, våttorkar och skurar kök, badrum och toalett. HUR SKÖNT SOM HELST!!! Äntligen lite tid över för annat. Hon har varit här i dag så när jag kom in genom dörren idag möttes jag av att det luktade rent. Snacka om härligt att komma hem till ett städat hem på fredagen!

    Imorgon ska vi på höjdhoppsevent, Sjöberg vs Holm. MIn kompis eventfirma ordnar jippot så vi ska även på middagen/festen efteråt. Ska bli skoj med kändisspotting, även om det "bara" är sportkändisar.

    Igår gick jag igenom halva min garderob och hittade en massa kläder i en kartong som jag ställt undan. Detta var kläder som jag inte kunnat ha sen sommaren 2007 som jag nu kommer i!!!! Jippie!!! Det är sååååå skönt.

    Hoppas ni får en skön helg!

  • Ab fab

    Hej o trevlig helg
    Carma- hoppas det fixar sig. Men som Catti säger.. vi finns här om du behöver hjälp!

    Nibla- va bra med städhjälp. Jag älskar att komma hem när vår varit här. Det är så underbart. Hoppas du minglar ordentligt så vi kan få rejält med glamourskvaller på måndag!

  • Frujj

    Glamourskvaller??

    Nibla, är det sånt man kan dra av på RUT-avdraget (eller vad det heter)

  • Carma07

    Tjingeling

    Här går allt bra. Är äntligen uppe på benen igen och känner mig faktiskt väldigt pigg även om man inte får sova ordentligt. Har äntligen fått städat en del hemma som verkligen har halkat efter den sista tiden. Har några rum kvar för att komma i ordentlig ordning men det kommer.

    Nibla: Vilket uselt sätt av din konsultgranne. Du får göra likadant mot honom någon gång när du har bråttom iväg. vad skönt med städhjälp. Själv skulle jag nog tycka att det skulle kännas konstigt att någon främmande person är och städar i mitt hem. Men det är onekligen en stor hjälp när man är heltidsarbetande småbarnsförälder.

    Hoppas att ni andra mår bra.

  • Bauti

    Hej

    Förbereder Lysekilstrippen. Vi åker på söndag, skulle igentligen åkt i morgon men vädret skall vara skit och då kan vi likaväl vara hemma. P har tagit semester hela nästa vecka så det skall bli skönt att få hjälp men lillan. Att bara kuna strosa runt ensam saknar jag.
    Vi har de senatse tre åren firat påsk i Lysekil och det är en mysig tradition. Svärmor är redan där när vi kommer och stannar med oss, vilket jag tycker är kul.

    Hoppas alla får en härlig påsk, om vi inte hörs innan. Jag har ju inget bredband i LL så det kommer bli svåra abstenensbesvär....

    Fjäderprydda kramar på er

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!