• Bauti

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!

    Då var det dax för att öppna upp ännu en ny tråd. Passande att göra detta den första dagen på året.

  • Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!
  • Bauti

    Hej i det sköna vinterlandskapet.

    Maken e ute och skottar taket, carporten, balkongen, vägen, bilen....
    Det är så mycket snö på taket att köksfläktens rör är täckt så det droppar in massor var vatten.
    Själv håller jag på att leka med kemeran och Cleo. Undra vem som har roligast, hon eller jag
    Vi skall på kalas i Kungsbacka i dag, men frågan är om vi kommer att komma fram. Det blir antagligen att stanna hemma.

  • FruTez

    Bauti: Samma här hemma, det läcker genom köksfläkten! Maken har skottat i flera omgångar idag. Jag var ute en sväng också. La lillen i vagnen på med regnskyddet. Han sov som en sten!

  • Bauti

    Hej

    Det blev kalas i Kungsbacka i går. Var tvungen att åka tillbaka i dag då jag glömde min kamera. Men det var trevligt med utflykt, förutom att lillan skrek hela vägen. Jag försöker verkligen inte bli stressad utav det när jag kör, men satand vad svårt det är. Speciellt när hon sitter där bak.

    Så vad som väntas nästa vecka vet jag inte.

  • Carma07

    Godkväll

    Här är en som varit insnöad i helgen. Hade nog kunnat klämma mig ut om det varit absolut nödvändigt, men kändes lite trångt med magen. Dessutom tar det rejält på mina höfter nu att pulsa för mycket i snön, så vi höll oss inne tills maken kom hem i eftermiddag.

    Bauti: Det är så svårt att koppla bort skriket och inte bli stressad när man kör. Men finns det ingenstans att stanna så har man inget val.

    I veckan som kommer blir det dels ett meandi-party och sista återbesöket för Nellie i Borås.

  • Carma07

    Tezz: Det är "Me and I" - ett klädesmärke för barnkläder som jag tror bara säljer via homepartyn. Är lite osäker för jag såg några sådana kläder på barnklädesaffären i Niblas lilla by. Har dålig koll på vad för slags kläder de är så det ska bli lite kul att se ikväll. Tyvärr är det väl ett litet dyrare märke.

  • Bauti

    Hej

    Har varit hos min syster idag. Det förvånar mig att det är sämre skottat i gbg än i mölndal. Rena katasrogen på hisingen.

    Någon som vill ta en fika snart??
    Jag har ju inte mest att göra.....

  • Nibla

    Jag har haft en rövdag på jobbet.

    Först och främst är det inte ordnat IT-behörigheter till mig så jag kommer in i alla system. LÄtt att sköta sina arbetsuppgifter då. Man får jaga folk som lovar att de ska fixa, men inget händer. Jag har väntat sen i fredags på att en chef ska lägga till mig på en lista så att jag kan använda vissa funktioner i vårt ärendehanteringssystem, och idag på morgonen lovade hon att hon skulle fixa. Inget händer. Sen går hon hem vid lunch för att VAB:a. Ok att hennes barn kan bli sjuka, men delegera för fan vidare uppgifterna då!

    Jag har inte fått nån telefon än.

    Jag har i stort sett bara blivit placerad med en massa grejer i knät som jag i stort sett chansar på hur man ska göra. Frågar jag, kanske nån är snäll att svara i förbigående eller så blir man hänvisad till att mitt svar står i processmanualen. Suck!
    Idag frågade jag min bordsgranne om en sak varpå hon säger otåligt: "Jag veeeeet inte" helt sur. Jävla m--ta!

    Folk frågar inte om jag vill hänga med på rast eller gå och äta lunch utan helt plötsligt är det bara tomt i landskapet och när jag kommer till fikan har de oftast fikat färdigt. Jävla sätt!

    I fortsättningen ska jag ta alla mina raster på våning 2 där jag har mina gamla goa kollegor som jag jobbade med "pre bebis".

  • Bauti

    Nibla.
    Vad trist sådant är. Känns som mobbing. Hoppas att det löser sig i alla fall på något sett.

  • Carma07

    Nibla: Usch, så trist. Det är inte för mycket begärt att de ska fixat allt eller iaf så fort som möjligt när man kommer ny till jobbet. Tycker verkligen att det är dålig stil. För att inte tala om dina arbetskamrater. Hoppas att det ordnar sig till det bättre snart.

    Idag har det varit underbart väder och jag och lilltjejen hann vara ute en kort liten stund med pulkan iaf. Sedan kom mina föräldrar och passade henne medans jag var hos bm. Allt såg jättebra ut och nu är det...så länge kvar och det ska bli väldigt skönt att bli av med magen som känns mest i vägen just nu.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!