• Linum

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!

    Så det fanns en tråd startad! Jag har missat det...

    Hoppas att ni mår fint allihop. Sitter hemma idag. Gösta (katten) ville inte låta mig sova, och eftersom jag dessutom hade rejäl jobbångest igår kväll passar jag på att jobba hemma idag.

    Nibla: Vad härligt det låter med vinterbröllop i övre Norrland!

  • Linum

    Jag vill vara ledig istället. Har så många bra böcker som jag vill läsa ut innan jag börjar jobba. Dessutom har jag alldeles för mycket att göra på jobbet...

    Jag vill fika snart. Kan inte nästa vecka, men veckan efter det kan jag nog eventuellt. Någon mer? Tar gärna Espresso House på Vallgatan. Gooooda muffins där

  • Linum

    Undrar vad du får för present när han kommer hem? Fick du inte en hjälm förra gången?

    Du får väl se det som att du faktiskt har närmare till jobbet än vad han har. Alltid nå't!

  • Linum

    Så var det ja...

    Jag kan fredag nästa vecka.

    Nu försöker Majsan äta upp min a fingrar ,
    ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå

    och så skriver hon lite också

  • Linum

    Jag ska fundera lite.

    Ska det vara upptryckt eller mailledes?

  • Linum

    Bara om det är varm choklad i termosen!

    Varför kan man inte bara få göra som katterna: Ligga på en kudde i soffan och sova hela dagen. Är fruktansvärt antijobb idag. Har pratat skit med min chef i en halvtimma. Han ville inte heller jobba idag!

  • Linum

    Ja, det var en allvarlig juridisk term...

    Vi såg en feelgoodrulle igår - Ghost Town med Ricky Gervais bl a. Riktigt bra (andra gången vi ser den).

  • Linum

    Sitter hemma idag med. Jag läser igenom en sjuhelvetes massa material inför en broschyr som ska skapas. Soffan är en bra plats att läsa på

    Tezz: Stackars dig... Kryssade du aldrig i rutan "snällt barn som inte skriker" på din beställningsblankett? Jag ska kolla igenom min order en gång till... Skämt å sido. Hoppas att han blir bra snart så att du kan få komma ut ur ditt fängelse och fika lite med oss!

    Ska in till stan i eftermiddag och fika med maken. Ska väl kanske springa ett par steg till Åhléns också och handla upp ett presentkort.

  • Linum

    Ab: Det var ett klokt nyårslöfte tycker jag! Mitt nyårslöfte består i att försöka vara trevlig mot M:s mamma och lära mig prata med henne. Hon är ju dum i huvudet (läs ointelligent och knepig - inte elak), så det är inte alltid så lätt...

    Carma: Min mage syns definitivt. Vecka 25 nu. Magen är stenhård. Mår prima, så jag glömmer av att jag är på tjocken ibland... Fast man får ett uppvaknande när man känner torktumleriet inuti .

    Vi har börjat kika lite på prylar som vi måste införskaffa till omstruktureringen av arbetsrummet till barnrum. Vi måste skaffa ett mindre skrivbord och en byrå bl a. Kan någon ge lite bra tips på vad man måste köpa? Säng (och vagga) har vi fixat redan.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!