• Björni­sarna
    Äldre 27 Dec 23:14
    22721 visningar
    171 svar
    171
    22721

    Umeåbrudar 2010 Del 2!

    Här fortsätter vår påbörjade tråd om bröllop 2010!

    Umeåbrudar 2010:

    13 februari, Elbe Helena Elisabeths kyrka
    20 Februari, CarolineL, Helena Elisabethkyrkan
    27 Februari, CeNedra, Backens kyrka
    6 Mars Eadirf, Umeå Stadskyrka
    20 Mars Miim2, på Umeälven alt Broparken (Borgerlig ceremoni)
    25 juni Ellabay Holmsunds kyrka
    17 juli Björnisarna. Helena Elisabethkyrkan
    17 Juli, Maldita, backenkyrkan
    17 juli Pälsboll. Göstas Loge
    31 juli LindaochStefan. Täfteå Byakyrka
    7 augusti mafm, Backens kyrka
    21 Augusti Pilan, Helena Elisabethkyrkan

    Finns ni inte med på listan, kopiera den senaste och fyll i era namn!:)

  • Svar på tråden Umeåbrudar 2010 Del 2!
  • Väntar på något
    Äldre 5 Jan 19:15
    #11

    Tack för svaren! Jag kollade in änglalikts hemsida. Hittade många fina klänningar på Tibergs hemsida. Hur tänker ni när det gäller klänningen? Hyra? Köpa? Lång eller kort modell?

  • Caroli­neL
    Äldre 6 Jan 21:03
    #12

    Jag har beställt min klänning från millybridal, de håller på att sy den och har skickat bilder på provklänningen. Nu är jag inte den som är ute i så god tid så jag hoppas verkligen att klänningen hinner komma i tid. Men de ska den göra om inget konstigt händer. Jag kan inte säga hur den blir än men jag har hört många andra som är jättenöjda med sina klänningar därigfrån. Inte alls dyrt heller. De blir billigare för mig att få en måttsydd klänning än vad de blir för min blivande man att hyra kläder. =)

    Lycka till med letandet!

  • Björni­sarna
    Äldre 6 Jan 23:07
    #13

    CarolineL: Hur mycket betalar du för din måttbeställda klänning då?

    Väntar på något: Lång modell definitivt! Helst vill jag köpa men det beror på vad klänningen jag beslutar mig för kostar.. har inte världens bästa ekonomi när ja precis avslutat mina studier :)

    Vi har precis beställt inbjudningskorten! Det tog sin lilla tid men nu äre gjort! Yeeey!:)

  • Ellaba­y
    Äldre 7 Jan 14:25
    #14

    jag börjar tveka kring mitt val av klänning. alltså den är underbar med långt släp. Men jag undrar bara hur jag ska göra med släpet efter vigseln. Provade klänningen igår igen och höll upp släpet som hon sa att man skulle göra men det såg ju inte klokt ut där bak.

  • ElMac
    Äldre 7 Jan 19:25
    #15

    Idag firade vi 5 månader :) Så passande fick vi en skiva med bröllopsbilder från en kompis idag som vi precis sett igenom :) Håller på att påta med tackkorten så de ska förhoppningsvis vara ute lagom till halvåret.. vi är inte så snabba :)

    Såg att någon funderade om klänningar, jag bor visserligen i Skellefteå men jag åkte till Cinderella i Piteå där de var både engagerade/trevliga och hade ett mycket bra utbud. Min klänning därifrån är till salu. En kort - perfekt för stranden men ändå bröllopig!

  • Äldre 8 Jan 15:00
    #16

    Har all i den här tråden gift sig eller är det många som planerar också. Jag och min fästman har gått i bröllopstankar ett bra tag nu och har börjat planera lite mer allvarligt (om än i smyg). Vi vill att det skall vara en dag som vi vill ha den med nära och kära, så planering sker utan några inflikar från anhöriga :D Men, vi behöver ändå fråga om tips och råd för vi har massor av funderingar. Det känns så stort att anordna den STORA festen i vårat liv!!! Hur gör man egentligen och vad bör man tänka på? Finns det någon check-lista man kan köpa????

  • Björni­sarna
    Äldre 8 Jan 15:57
    #17

    Cuddly: De flesta här inne planerar bröllop 2010. Vi bollar funderingar med varandra, ger tips och berättar hur långt vi kommit i planerandet här på BT! Ni är så välkomna att skriva med oss här på tråden :) Det är mycket man bör tänka på och som man ska bestämma inför den stora dagen, en gratis checklista på vad som ej bör glömmas finns här på BT på: www.brollopstorget.se/Medlemsinfo/planeringskalender.php
    Lycka till med planerandet och dela gärna med er av vad ni bestämt er för, osv :)

  • Eadirf
    Äldre 9 Jan 10:20
    #18

    Hej alla!

    Nu var det väääldigt länge sen jag skrev något här. Men såhär efter jul så är det dags att ta tag i planering och fix och don igen, för NU börjar det närma sig!! Så, tänkte börja med en uppdatering:

    Inbjudningskorten skickade, några har ringt och anmält sig. Varför väntar man alltid så länge på att anmäla sig? Blir ju nervös att ingen vill komma. :) Men jag är likadan själv, ska försöka ta lärdom. Bild på hur inbjudningskorten blev finns i mitt galleri.

    All min "utstyrsel" är nu inköpt. Förutom löshåret som jag ska sätta in... Uj uj uj, det blir dyrt det här. Har börjat gå in skorna så att jag inte får skavsår på bröllopsdagen.

    Dekorationerna börjar vara inhandlade också. Bara hoppas att det räcker och blir så som jag föreställer mig i mitt huvud.

    Ringen ska vi nog beställa här i dagarna, från Smycka, Kjellins Guld. Någon som har erfarenhet av dem?? Har hört några som haft problem med sena leveranset men vi fick dem att lova att ringen skulle hinna komma i tid. :)

    Har bokat in konsultationer hos frisör och tjejen som ska sminka mig, så nu återstår det att gå igenom detaljer med fotograf och catering.

    Är såå nervös för att det är något som jag ska glömma bort något som jag inte kommer att kunna göra något åt på bröllopsdagen. För då ska jag iallafall bara njuta! Därför vill jag gärna om jag kan förhindra det som nu eventuellt skulle kunna gå snett. :) Har ni några nojjor för något??

    Nä, nu ska jag titta på nätet efter näbbklänning. Synd att jag inte tänkte tidigare på att köpa en fin festklänning nu innan jul och nyår, fanns ju massa fina i affärerna. Men, när jag var på stan igår har de givetvis tagit slut.

    Ellabay- Man kan väl göra någon typ av "upphängning" på klänningen där bak. Det pratade hon på högtidskläder iallafall om när jag provade en klänning med släp.

    Hoppas det går bra för alla med planeringen. Det är äntligen 2010 så i år händer det!!

  • Ellaba­y
    Äldre 9 Jan 12:31
    #19

    eadirf:
    Jo, visst kan man göra en upphängning. Men min är ganska speciell där bak. Två laget varav ett med lite spetsliknande men tror dte bara är min bröllopsnojor som börjar komma nu för min klänning är ju den jag VILL ha. :)
    Angående smycka så har vi beställt våra ringar därifrån också och jag är såå nöjd med dom. Superbra service men just leveransen vet jag inte om än då vi beställde ringarna i tisdags. :)

  • Björni­sarna
    Äldre 9 Jan 12:43
    #20

    Jag är nojjig över att vi ska glömma bort ngn viktig detalj.. tex missa skicka in hindersprövningen :) haha..

    Hur gör ni med bröllopsresa? Har ni bokat? Vart ska ni åka? Eller ska ni inte åka alls?

Svar på tråden Umeåbrudar 2010 Del 2!