• Martinaa

    MAJ 2010 del 4

    Tiden går och nu är det dags för vår fjärde tråd! Nummer tre hittar du här: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3534900-1.html

    Här samlas alla maj-brudar och pratar, diskuterar, ältar och bollar idéer med varandra. Hjärtligt välkomna hit gamla som nya maj-brudar!

    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/datum.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Så kom igen nu majbrudar så ska vi slå förra trådens rekord på nästan 1400 inlägg Och tänk, när denna tråden är slut så är det tre månader kvar till maj!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 4
  • EmMagnus

    Vad gäller efternamn så har vi valt att ta min m2b:s mammas flicknamn. M2b har ett ganska vanligt danskt efternamn, typ son-namn som jag tycker är jättetråkigt och jag har ett namn som om min bror inte för det vidare så stannar det med vår generation. Så jag har haft jättesvårt att göra mig av med mitt namn, men hans mammas flicknamn är det enda jag kan tänka mig att byta till plus att vi byter båda två. Det tycker jag känns bra.
    Bra att få svar på när man ska skicka in pappren ska vara inskickade för namnbytet.

  • Tattoo82

    strössel - Krya på dig! Jag och barnen är också vaccinerade och ingen av oss mådde dåligt alls, förutom lite värk i armen och så. Hoppas det går över fort.

    Jag ska ta min m2bs namn. Mest för att han absolut inte vill byta. Han har alltid haft sitt efternamn som smeknamn så. Tog ett tag innan jag fick reda på vad han hette i förnamn.

  • Ananias

    jag tar också min killes namn..de är det ända släkten i sverige som heter det=) så det känns coolt!

  • Fröken Strössel

    Tack tjejer! Känner mig lite piggare idag men fortfarande lite feber så det blir stanna hemma idag också.

    Jag har börjat fundera lite på det här med att skicka ut inbjudningskorten. Visst det är kanske lite tidigt att göra det nu runt jul men de är ju klara och jag är så ivrig! De allra flesta som vi bjuder vet om att det blir bröllop den 15 maj och har redan bokat in det. Många kommer också åka långt så det känns bra att vara ute i god tid. Så summan av kardemumman, vi kommer nog vara så självupptagna och pretentiösa att vi skickar ut de 5 månader innan

  • snuttfia

    Hej alla nya, välkommen hit!

    Jag har gått och blivit sjuk, något jag inte har tid med egentligen. Har hysteriskt mycket att göra med min uppsats innan jul och så julfix på det. Ungarna är hemma idag också och dottern är inte på gohumör direkt. Smiter in här och gömmer mig ett tag ;)

    Vi har inte bestämt hur vi ska göra med eftermanet. Tror att vi båda behåller våra gamla. Jag heter Maria i förnamn och han har ett -son namn. Känns ju inte så originellt. Men han har ett långt och ovanligt stavat förnamn och jag har ett långt efternamn som ingen kan stava till. Båda komborna blir ju lite fel. Ungarna heter som jag och det känns bökigt om vi alla ska byta namn också. Asch, jag vet inte. Vi skojade om att vi skulle ta Darling som efternamn för sonen trodde vi hette det. Mamma Darling och Pappa Darling ;) Vi får väl se när det närmar sig lite mer hur det känns då... Skulle vara mysigt att heta samma. Familjen X typ. Men kanske inte det viktigaste i världen.

    Min brudtärna har gått och blivit sjuk, något neurologiskt tror de. Hon skulle bli inlagd på sjukhuset idag och jag är grymt orolig för henne. Hoppas hon blir bra snart och att de kommer på vad det är. Egentligen hade jag tänkt be henne följa och prova brudklänningar på onsdag men nu känns det som om jag skiter i hela bröllopet bara hon känner sig bättre snart. Ska gå själv och prova iaf för jag börjar känna mig stressad men det känns väl inte så kul nu...

  • jaao

    Ananis--- Våran släkt är också de enda med vårat efternamn, vi är 13personer i sverige...snart 14 då jag tycker det är både och, ibland önskar jag att jag vore mer anonym...vet man vad jag heter så hittas jag på direkten, vilket kan kännas lite läskigt i vissa situationer.

    Fröken strössel--- skönt att du mår bättre jag ska vaccineras idag om inte kön är alltför lång! och 5månader är ju ingen evighet, jag har fått inbjudningar tidigare än så

    Snuttfia--- Oj, hoppas det inte är något allvarligt med din tärna och krya på dig själv också!

  • Fröken Strössel

    snuttfia: Hoppas verkligen att det inte är något allvarligt med din vän!

  • Megi

    Vi kommer nog skicka ut våra i mitten på februari, känns ganska lagom. Inte för tiidigt och inte försent.. =)

    Trevlig helg på er, MAJ-brudar =)

  • 2010 05 01

    Vi har inte tänkt så mycket på när vi ska ha middagen än. Men vid 18 kanske..


    EmMagnus skrev 2009-12-03 21:24:36 följande:
    2010 05 01 skrev 2009-12-03 21:09:01 följande:
    Vi ska ha vigseln kl 16 men gissa om vi har velat. Jag tror att vi har bokat om tiden tre gången redan, men nu har vi bestämt oss för kl 16 eftersom vi har ganska långväga gäster.Men helst av allt skulle jag vilja ha kl 15 så 14:30 tycker jag inte låter så fel. När ska ni ha middagen då är det tänkt?
  • 2010 05 01

    Våra kort är också klara (så gott som) så vi skickar nog ut dem snart.

    Fröken Strössel skrev 2009-12-04 06:59:09 följande:


    Tack tjejer! Känner mig lite piggare idag men fortfarande lite feber så det blir stanna hemma idag också.Jag har börjat fundera lite på det här med att skicka ut inbjudningskorten. Visst det är kanske lite tidigt att göra det nu runt jul men de är ju klara och jag är så ivrig! De allra flesta som vi bjuder vet om att det blir bröllop den 15 maj och har redan bokat in det. Många kommer också åka långt så det känns bra att vara ute i god tid. Så summan av kardemumman, vi kommer nog vara så självupptagna och pretentiösa att vi skickar ut de 5 månader innan
Svar på tråden MAJ 2010 del 4