Inlägg från: Tattoo82 |Visa alla inlägg
  • Tattoo82

    MAJ 2010 del 4

    strössel - Krya på dig! Jag och barnen är också vaccinerade och ingen av oss mådde dåligt alls, förutom lite värk i armen och så. Hoppas det går över fort.

    Jag ska ta min m2bs namn. Mest för att han absolut inte vill byta. Han har alltid haft sitt efternamn som smeknamn så. Tog ett tag innan jag fick reda på vad han hette i förnamn.

  • Tattoo82

    strössel - Vi funderade också på svarta dukar först. Ikea har ju ett billigt tyg för 19 kr metern, det kanske funkar att sy av?

  • Tattoo82

    Hej brudar! Nu var det länge sen jag skrev nåt igen. Blir så stressad när jag hänger här för mycket!! Får bara mardrömmar. Har drömt massor av gånger att vi inte hunnit gjort ett skit och så plötsligt är det 29 maj! Hahaha..... Sist stod vi där utan vigselförrättare, utan mat och jag hade inte ens hunnit sminka mig.

    Vi har börjat pyssla med inbjudningskorten, men jag förstår inte hur ni lyckas få era så proffsiga??! Våra ser ut som ett barn har pysslat ihop på dagis eller nåt.
    Sen såg jag att cateringfirman vi tänkt köpa nån buffé från hade ett kanonerbjudande just nu! Vad tror ni om denna menyn?
    www.hoglundscatering.se/Varbuff.php

  • Tattoo82

    martina - Kan väl lika gärna vara "brudparet kommer till festlokalen i häftig bil".

  • Tattoo82

    Ang lim så köpte jag förresten ett asbra på akademibokhandeln. Heter Fastik gummiklister.

    Har äntligen kommit fram till hur inbjudningskorten ska se ut. Tog en vin- & pysselkväll hos min syster i fredags och med lite kvinnlig hjälp blev det äntligen bra! Så deras inbjudan sitter på deras kylskåp nu, och de har tackat ja vilken tur att tärnan kommer, haha... Ska nog ta och göra klart några till nu till Johan Falk så de blir klara nån gång.

  • Tattoo82

    Nu har jag lagt ut bild på våra inbjudningskort. Inte lätt med vår värdelösa kamera... Har iaf eldat på kanterna runt det vita om det inte syns på bilden.

  • Tattoo82

    Ananias - Ja det var nog från dig jag fick idén tror jag. Har hittills gjort 11 av ca 35 och än är det inte såå jobbigt. Säger nog annorlunda om ett tag, haha!

  • Tattoo82

    snuttfia - Tack! Ja det var jag som hade lite problem med monogrammet men det löste sig.

  • Tattoo82

    Festprogrammen har jag inte heller börjat fundera på än... *stressad*

    ananias - Haha, stackare! Jag har stått under köksfläkten, lukten försvinner rätt fort. Får ta några i taget.

    Nä, dags att sova. Ska börja jobba imorrn efter nästan två års mammaledighet...

  • Tattoo82

    Vi tänker inte bo på hotell på bröllopsnatten. Övernattar i små stugor som vi också hyrt ihop med festlokalen där också en hel del gäster sover kvar också hoppas vi. Vi planerar dock att boka hotell natten innan så man kan ha det lite mysigt ihop och ladda inför bröllopet då. Skönt att starta dagen med en rejäl hotellfrukost! Om man får i sig nåt... Fast jag tvekar lite ändå..man kanske vill vara hemma kvällen före? Vad tror ni?

Svar på tråden MAJ 2010 del 4