Inlägg från: EmMagnus |Visa alla inlägg
  • EmMagnus

    MAJ 2010 del 4

    2010 05 01 skrev 2009-12-03 21:09:01 följande:


    Har inte varit här på nåra dagar och läste lite i förra tråden för att uppdatera mig. Det diskuterades tid för vigseln och jag börjar fundera på om vi inte valde en lite knasig tid. Vi börjar kl 14:30 redan och inser nu att gästerna kommer behöva underhållas ganska lång stund innan middagen. Inte så genomtänkt. Men gjort är gjort så är det någon som har förslag på vad vi ska hitta på tar jag gärna emot dem.
    Vi ska ha vigseln kl 16 men gissa om vi har velat. Jag tror att vi har bokat om tiden tre gången redan, men nu har vi bestämt oss för kl 16 eftersom vi har ganska långväga gäster.
    Men helst av allt skulle jag vilja ha kl 15 så 14:30 tycker jag inte låter så fel.
    När ska ni ha middagen då är det tänkt?
  • EmMagnus

    Vad gäller efternamn så har vi valt att ta min m2b:s mammas flicknamn. M2b har ett ganska vanligt danskt efternamn, typ son-namn som jag tycker är jättetråkigt och jag har ett namn som om min bror inte för det vidare så stannar det med vår generation. Så jag har haft jättesvårt att göra mig av med mitt namn, men hans mammas flicknamn är det enda jag kan tänka mig att byta till plus att vi byter båda två. Det tycker jag känns bra.
    Bra att få svar på när man ska skicka in pappren ska vara inskickade för namnbytet.

  • EmMagnus

    Snuttfia: Jag hoppas verkligen att det inte är nått allvarligt med din tärna och att hon snart är pigg igen.

  • EmMagnus

    Välkommen hit!
    Vi tänker inte skicka inbjudningarna förrän i början av mars, vi gifter oss 15 maj. De flesta vet om att vi gifter oss då, så vi tycker att det räcker med ungefär två månader innan.


    veromartin skrev 2009-12-06 23:39:01 följande:
    Hej..Skrev här för ett par dagar sedan..Skulle vilja lägga till oss på Listan..Jag o min blivande gifter oss den 29/5..Känns som alla har kommit såå långt i sitt planerande..uch blir lite stressad..men men det fixar sig..vi har inte börjat med inbjudningarna än..är det nån mer som inte fått iväg dem??
  • EmMagnus

    Johi77: Wow, vilka snygga kort. Det ser ut som att själva texten är lös inne i kortet. Får man fråga hur ni har gjort det? Är den helt lös eller har ni fäst den på något sätt? Jag är i valet och kvalet hur jag ska göra med texten, resten är klart. Så lite tips vore välkommet.

    May2010: Sjukt snygg klänning, jag gillar verkligen axlarna och skärningen.

  • EmMagnus

    Hejsan tjejer,
    Jag har varit dålig på att skriva på ett tag, men jag har iaf läst om allt som ni har skrivit.
    Vi har faktiskt fått lite fart under ledigheten vad gäller planeringen. Känns skönt! Jag har lite svårt att fokusera på nått som är så långt fram, men nu när det är 2010 så har jag fått fart.
    Tyvärr har det strulat till sig med tjejen som skulle fixa mitt hår, så imorgon blir det till att ringa min frisör och hoppas att hon har tid till mig.

    Jag drömde också om bröllopet i natt, men det var bara panik. Jag hade två höger skor varav den ena en stövlett!?! Klänningen gled ner hela tiden ( har snörning i ryggen så risken för det borde ju vara minimal) och mitt hår var inte alls som jag hade tänkt mig. Till råga på allt var det inte en käft i kyrkan som jag kände igen. Haha, snacka om panik!

  • EmMagnus

    Haha, skönt att höra att det är fler än jag som börjar bli lätt psycho!


    Ananias skrev 2010-01-03 21:19:39 följande:
    EmMagnus- asgrav, jag har också sånna drömmar. oftast att håret rasar ned precis innan ja sk ain i kyrkan o ju mer ja försöker rädda frisyren ju värre blir det...vilke jävla besvikelse att gå in i vanlig frissa...den andra vanliga drömmen är att typ hälften av gästerna bara inte kommer..skiter i att dyka upp liksom och det blir astomt vid bordena o ja är asbesviken..ha ha...hemska drömmar
  • EmMagnus

    Wow, vad läckert!
    Jag var där på fest med jobbet där för en månad sen, på 53 våningen. Sjukt häftigt!
    Ni kommer få en grym bröllopsnatt!!!


    Hannaibröllopstankar skrev 2010-01-04 11:16:01 följande:
    Har precis bokat hotell på bröllopsnatten, vi ska bo på Turning Torso i Malmö.... Våning 45. Jag ska överraska min blivande man med detta och han kommer att älska det. Riktigt häftigt och jag är helnöjd.3200kr inkl moms och frukost... Det får det vara värt med tanke på att vi inte ska på någon direkt bröllopsresa.
  • EmMagnus

    Idag har jag ringt min frisör, min blivande svägerska har en kompis som egentligen skulle gjort mitt hår men av olika anledningar så blir det inte så nu. Så idag ringde jag frissan, hon bokade in mig men hon var inte säker på att det blir hon som gör uppsättningen eftersom hon ev ska på semester då. Lite typiskt men samtidigt vet jag att dom har fler superduktiga frisörer där så jag är inte särskilt orolig. Jag har inte tänkt mig en jätteavancerad frisyr heller så det blir nog bra. Men detta är kanske ändå en av anledningarna till att man drömmer "mardrömmar"

    Igår började vi på allvar fundera på bröllopsresan. Vi har velat fram och tillbaka men kommit fram till att vi inte ska åka så långt bort och att det inte ska kosta allt för mycket. Just nu fortsätter vi att vela, men "bara" mellan Toscana och Portugal. Är det nån som har erfarenheter eller tips som kan hjälpa oss att ta de slutgiltiga beslutet?

    Vad gäller er diskussion om underkläder, så har jag inte alls bestämt mig för hur jag ska göra. Har en klänning som snöras i ryggen så jag vet inte om jag behöver bh. Men jag kan verkligen tipsa er som har tänkt att ha en axelbandslös bh under klänningen att istället välja en korsett eller liknande utan axelband. Risken att den glider ner och att man får gå och dra upp den är väldigt liten. Jag använder det under vanliga klänningar och linnen där axelbanden inte ska synas. Väl värt att testa tycker jag. Det finns dessutom jättefina enkla varianter som inte gör att man känner sig som en porrskådis

  • EmMagnus

    Majsan tipsade om Twilfit som har snygga, Lindex är alltid bra. Jag har jättesvårt för axelbandslösa bh eftersom jag tycker att dom åker ner även om den sitter bra när man tar på den. Känns inte som att man vill gå och dra upp en bh under en ganska tajt klänning en hel dag.
    Jag har köpt en jätteskön på Åhléns City, den är mer som en tubtopp än en korsett, inte alls obekväm utan bara skön.
    Sen är väl smidig inte rätt ord för en korsett Det är lite meckigt att få på men grymt när man väl är klar!
    Lycka till!!!
    Fröken Strössel skrev 2010-01-04 20:37:12 följande:


    EmMagnus: Har du något tips på en smidig korsett/torsolette? Min klänning har ingen snörning utan bara blixlås så något lite stadigare/säkrare under skulle kännas bra. Hade tänkt köpa en vanlig axelbandslös bh men det kanske inte är det bästa.
Svar på tråden MAJ 2010 del 4