• Pumpki­n
    Äldre 19 Nov 21:11
    14521 visningar
    90 svar
    90
    14521

    Fruar - sommarbröllop 2008

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 16!

    Nu är vi äntligen gifta allihop och våra stora dagar blev det vi ville att de skulle bli. Men bara för att vi nu äntligen blivit fruar betyder det inte att vi släpper taget om BT och varandra, så här fortsätter vi snacket - om allt vad livet innebär!

    Välkomna {#lang_emotions_kiss}

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3495735.html


  • Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008
  • Pumpki­n
    Äldre 15 Dec 15:37
    #51

    Anja: Jag håller tummarna stenhårt för dig


  • furill­en
    Äldre 15 Dec 21:19
    #52

    Pumpkin, åh vad roligt att ditt UL gick bra! grattis!

    Anja, håller tummarna för att du får jobbet! så nära nu. om du känner att det här med att du ska distansplugga pedagogik kan vara en avgörande bit så kan du ju faktiskt ringa och säga det!

    idag har vi sprungit runt som galningar på stan och filmat julrushande folk i snöfall. inte en lugn sekund. hann inte med nåt småätande alls men det gick ändå okej. nu mår jag dock tokilla... blä.

  • Äldre 19 Dec 00:27
    #53

    HEEEEJ!

    jag har helt missat vår nya tråd furillen GRATTIS! härligt att du är gravid!

    Pumpkin: kul att ni också ska få en liten pojke! har ni namnförslag ännu?

    Anja: hur har det gått med jobbet???

    Englali: hur är det med dig/er?

    Myran: hoppas ni också snart kan medela aatt ni är gravida

    Här har vi det bara fint, Leo växer så det knakar.. han kryper.. eller ja, ålar mest... ställer sig ut efter allt och i sängen m.,m och sätter sig upp lätt som en plätt, 7 månader är han ju bara plutten men här går det undan

    kram kram

  • furill­en
    Äldre 20 Dec 11:45
    #54

    Snitte,
    hej! kul att se dig här! och tack! känns härligt och nervöst. men nu har jag börjat ta mig in i vecka 11 iaf.

    Englali,
    länge sen man såg dig här. undrar så hur ni har det? tänker på dig. har blivit en del bebis-snack här. hoppas det inte avskräcker dig från tråden.

  • Englal­i
    Äldre 20 Dec 21:47
    #55

    Hej tjejer!

    Vad söta ni är som tänker på mig/oss. Bebispratet avskräcker mig absolut inte, jag gläds så med er och njuter av att få läsa att ni mår bra.

    Jag har jobbat så tokmycket nu fram till jul att jag inte riktigt orkat med datorn när jag väl är ledig. Nu har jag tre galna jobbdagar kvar innan det blir lite ledigt.

    Bebisfronten är sådär här... A har blivit sämre igen så igår började han en ny penicillinkur och ska på läkarbesök efter nyår. Så vi är tillbaka på ruta ett igen känns det som. Vi ska efter nyår boka in ett nytt besök med min gyn. och diskutera alternativa metoder nu. Ev. "tvättning" av spermier för insemination och provrör. Vi måste ju liksom börja kolla på alternativen, vi orkar inte vänta i all evighet och köerna är långa. Dock har vi diskuterat mkt att om insemination eller IVF blir aktuellt, så söker vi oss nog privat och betalar för det, för att slippa dessa hiskeligt långa köer.

    Så där är vi nu, jag är rätt nere ibland och senaste veckorna har det varit mkt tårar. Många vänner som fått smått den senaste månaden och några som avslöjat att dom är gravida. Lika glad som jag blir, lika galet avundsjuk blir jag kan inte låta bli att undra... varför just vi!?! Nu över jul/nyår ska vi inte tänka på detta, vi kan ju ändå inte göra ngt så vi ska bara njuta av att vara lediga och rå om varandra och så ska jag mysa med mitt lilla kusinbarn. Ljuvliga lilla Ida på 3 månader som är hemma från GBG... mys!!
    Hoppas allt är bra med er alla här inne och god jul på er om jag inte kikar in här innan torsdag

  • furill­en
    Äldre 22 Dec 08:44
    #56

    Englali, åh nej vad tråkigt! han som nyss var klar med penicillinkuren. är det något som han känner av och mår dåligt av också? eller är det ett fysiskt problem som inte märks utåt? (förutom att det gör er ledsna såklart) låter väl klokt att kolla alternativ parallelt. håller ändå tummarna för att kuren ska verka och ni kan få bli gravida snart.
    hoppas ni som du säger ändå kan koppla av i jul och ha det bra.

    jag sitter och väntar på att barnvakta mitt minsta lilla syskonbarn igen. brorsan ska lämna henne hos mig och åka och jobba några timmar. ska bli mysigt.
    förutom att jag mår skit. hela tiden. blir liksom inte bättre heller. nytt personrekord igår, spydde 4 ggr på en dag... ibland känns det som jag håller på att bli tokig. hoppas ni inte tycker jag är otacksam nu. jag är så otroligt lycklig över knytet i magen, det är allt jag önskar mig. men illamående liksom äter sig igenom allt. går inte att blockera bort på samma sätt som andra saker när man mår dåligt. (speciellt inte när man måste hålla koll på närmaste toan hela tiden) jaja, dags att koncentrera sig på lilltjejen

  • Pumpki­n
    Äldre 24 Dec 11:01
    #57

    God Jul tjejer! {#lang_emotions_tomte}

    Englali: Låter väl jättesmart att kolla upp andra alternativ också, så att ni vet vad ni har för möjligheter. Hoppas att det ska ge med sig snart och att ni också får in ett knyte i magen

    Snitte: Ja, Elis och Oliver är väl de två namnen som står högst upp på listan. Får se vad maken bestämmer sig för Ett av andranamnen blir Alexander i alla fall.

    furillen: Jag förstår hur det är med illamåendet. Man är ju verkligen tacksam och lycklig över bebisen i magen, men illamåendet är helt vidrigt! Funkar ju inte att bota med Alvedon liksom... Nej fy och usch vad glad jag är att jag kommit förbi den tiden nu. Nu mår jag toppen för det mesta och känner Myrans sparkar och skutt varje dag


  • Pumpki­n
    Äldre 2 Jan 16:20
    #58

    Gott Nytt År! {#lang_emotions_cheers}

    Hoppas alla haft det bra under helgerna? Vi har haft det lugnt och skönt, förutom Myran då som inte varit lugn för fem öre Har gått drygt halva tiden nu!


  • sommar­brud 080802
    Äldre 11 Jan 19:26
    #59

    Nya familjeliv tråden:
    www.familjeliv.se/Forum-11-241/m49947080.html

    Och nu har jag hittat hit igen också. Glöm inte bort mig.

  • sommar­brud 080802
    Äldre 11 Jan 19:39
    #60

    Vad skulle ni tjejer säga om en träff i sommar? Nu har vi pratats vid så pass länge så jag tycker det är dax för det.

    Vad säger ni!?

Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008